|
Bildirim
|
Arkadaşlar bende yaklaşık 1 aydır TATA İndigo 1.4 diesel kullanıcısıyım.Aracım 2011 model ve 65000 km de bir araç.Aracımın işletme maliyetlerine baktığımda gerçekten diğer marka ve modellere göre ciddi miktarda düşük olduğunu gördüm.Ancak araç bu verilen paralara göre gerçekten çok iyi nedenine gelince mutlaka piyasada yeni olmasının dezavantajları bariz bir şekilde görülüyor.Ben bu dezavantajları birazda bizim halkımızın çok ön yargılı olmasına bağlıyorum zira biz millet olarak o kadar bir cehalete sahibiz ki inanılır gibi değil, biri ordan bir şeyler söyler ona inanırız , biri şunu yap der hemen yaparız hiç bir şeyi sorgulamadan başkalarının direktifleri ile hayatımıza yön veririz.
Allah bizlere akıl fikir düşüce yeteneği vermiş ,beyin eskiyecek diye kullanmaktan korkuyoruz. Ya çok paran varsa zaten bu arbalara neden bakarsın git piyasada kesene göre araçlara bak. Bu araçlar işletmesi insanların canını yakmayan araçlar olup , arabası ile saati ile cep telefonu ile hava atmaya gerek duymayan insanlar için bir araç. Keşke bu araçlara eleştiri getiren kişilerde bundan iyisini yapan kişiler olsa .Ya biz senelerce zeytin yağı tenekesi araçalar binmedikmi?hergün sanayide cam krikoları amortisör şaft teker rulmanı motor aksamları yaptırmadıkmı.Hepimiz bu günleri gördük yaşadık, ve hala o araçlar piyasada 10 bin TL civarı müşteri buluyor ve satılmıyormu.Biz neyin kafasını yaşıyoruz anlamak mümkün değil. PARAN VARSA GİT MERCEDESLERE BİN.SANA KİMSE NİYE BUNA BİNİYORSUN DİYORMU? |
bence tata araç kullanmamış yada incelememiş olanların yorumlarını dikkate almayınız.
malumunuz bizim millet ön yargılı. benim de tata aracım yok. sadece zamanında, indigo, dacia logan, bi de chevrolet kalos u incelemiştim. 2. el durumu ilerde ne olacak diye merak etmiştim. ekonomik araç isteyen birisi, bu 3 araç ve benzerlerini alabilir diye düşünüyorum. (ben, 2007 grande punto almıştım.) |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setvar -- 21 Aralık 2011; 13:10:44 > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakantrk -- 2 Aralık 2013; 23:25:08 > |
|
|