Şimdi Ara

TATA indigo marina 1.4 hakkında biraz bilgiye ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
56.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar forumu baya araştırdım 2007 konulu yorumlar buldum bu arabayı almak istiyorum ya çok fazla kötü yorum yapılmış yada çok çok fazla iyi yorum bende iki arada kaldım ne yapmam gerektiğini anlayamadım şuan
    Ticari ve binek bir araç olarak kullanmak istiyorum
    merak ettiğim şey şunlar:
    -Motorunun çok iyi olduğunu duydum
    -Yakıt tüketim durumu çok iyi olduğu söylendi hatta adeta akrep var denildi :)
    -Servis zor ve yedek parçasının ateş pahası olduğu bazı arkadaşlarınında aksini söylediğini duydum

-pek fazla konfor aramıyorum dediğim gibi hem ticari hemde binek olarak kullanacağım bi araba hemde gerçekten ucuz bir vasıta
    bu konu hakkında yalnızca lütfen kullanan arkadaşlar yorum yapabilirse sevinirim

birde
    Dacia 1.5 DCI SW (2007) mi
    Peugeot 207 SW (2005) mi
    Palio Weekend SW (2001) mi
    TATA marina SW (2008+)
    bunlardan hangisini önerebilirsiniz tercihim benım tata ucuz ve yeni araba olmasından dolayı görüşlerinizi alırsam sevinirim

• Arkadaşlar bende yaklaşık 1 aydır TATA İndigo 1.4 diesel kullanıcısıyım.Aracım 2011 model ve 65000 km de bir araç.Aracımın işletme maliyetlerine baktığımda gerçekten diğer marka ve modellere göre ciddi miktarda düşük olduğunu gördüm.Ancak araç bu verilen paralara göre gerçekten çok iyi nedenine gelince mutlaka piyasada yeni olmasının dezavantajları bariz bir şekilde görülüyor.Ben bu dezavantajları birazda bizim halkımızın çok ön yargılı olmasına bağlıyorum zira biz millet olarak o kadar bir cehalete sahibiz ki inanılır gibi değil, biri ordan bir şeyler söyler ona inanırız , biri şunu yap der hemen yaparız hiç bir şeyi sorgulamadan başkalarının direktifleri ile hayatımıza yön veririz.
    Allah bizlere akıl fikir düşüce yeteneği vermiş ,beyin eskiyecek diye kullanmaktan korkuyoruz. Ya çok paran varsa zaten bu arbalara neden bakarsın git piyasada kesene göre araçlara bak. Bu araçlar işletmesi insanların canını yakmayan araçlar olup , arabası ile saati ile cep telefonu ile hava atmaya gerek duymayan insanlar için bir araç. Keşke bu araçlara eleştiri getiren kişilerde bundan iyisini yapan kişiler olsa .Ya biz senelerce zeytin yağı tenekesi araçalar binmedikmi?hergün sanayide cam krikoları amortisör şaft teker rulmanı motor aksamları yaptırmadıkmı.Hepimiz bu günleri gördük yaşadık, ve hala o araçlar piyasada 10 bin TL civarı müşteri buluyor ve satılmıyormu.Biz neyin kafasını yaşıyoruz anlamak mümkün değil. PARAN VARSA GİT MERCEDESLERE BİN.SANA KİMSE NİYE BUNA BİNİYORSUN DİYORMU?
    bence tata araç kullanmamış yada incelememiş olanların yorumlarını dikkate almayınız.
    malumunuz bizim millet ön yargılı.
    benim de tata aracım yok.
    sadece zamanında, indigo, dacia logan, bi de chevrolet kalos u incelemiştim.
    2. el durumu ilerde ne olacak diye merak etmiştim.
    ekonomik araç isteyen birisi, bu 3 araç ve benzerlerini alabilir diye düşünüyorum.
    (ben, 2007 grande punto almıştım.)
  • tata alma da ne alırsan al
  • bence tata araç kullanmamış yada incelememiş olanların yorumlarını dikkate almayınız.
    malumunuz bizim millet ön yargılı.
    benim de tata aracım yok.
    sadece zamanında, indigo, dacia logan, bi de chevrolet kalos u incelemiştim.
    2. el durumu ilerde ne olacak diye merak etmiştim.
    ekonomik araç isteyen birisi, bu 3 araç ve benzerlerini alabilir diye düşünüyorum.
    (ben, 2007 grande punto almıştım.)
  • ben 1senedir tata marina sw kullanıyorum.şimdiye kadar 10,000km yaptım.ve aracım 2006model ona rağmen beni üzmedi.yedek parça/servis sıkıntısıda yaşamadım.zaten rutin olarak değişmesi gereken parçalar dışındada bir parçası değişmedi.yakıt tüketimi ş.dışında ort. 5,5lt(klima açık ortala 110km hız).tata ların asıl sorunu TÜrkiyede tanınmaması ve bizlerin yeniliğe kapalı ve ön yargılı olmamız.çevremde değişik model ve sınıflarda TATA araç kullanıcısı var daha birinden de şikayet duymadım.yedek parça ve bakımı diğer araçlara göre daha ekonomik.sadece kaza durumunda yolcu güvenliği nasıl onu bilmiyorum.Ama en azında kağıttan yapılmadığınıda biliyorum:)birde tanınmadığı için ikinci eli sıkıntılı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setvar -- 21 Aralık 2011; 13:10:44 >
  • konu çok eski ama yinede yeni bakanların işine yarıya bilir ,
    geçenlerde arkadaşıma 2009 model 90000km de tata marina sw aldık. 1.4 dizel motoru biraz gürültülü performansından fazla biş şey beklememek gerekiyo biraz rampalarıda sevmiyo iç malzeme oldukça kalitesiz fakat çok az yakıyo biraz da kullanırken insanı yoruyo fazla çabuk vites istiyo ... sonuç olarak benim fazla hızla işim yok az yaksın geniş olsun ucuz olsun (dizel olsun ) istiyorsan bu araba alınabilir yedek parçasıda gayet ucuz ve bulunuyo 10000 km bakıma 150 tl konforuda fena sayılmaz
  • Bu ne arkadaş ? Eminim burada kötüleyenlerin büyük kısmı değil Tata sürmek, daha Tata koltuğuna oturmamışlardır.

2007 model Marina'm var. 1 yıl oldu alalı. 20bin yaptım. Son derece sorunsuz ve ekoomik bir araç. Piyasası yaklaşık 14bin ve bu paraya bu kadar donanım harika. Kesinlikle bu paraya alınacak tek araç. Arka koktuğu yatırınca 7 kişi oturtuyorum. Ön yolcu koltuğuna da 2 kişi. Şöförle 10 kişi binebiliyor. Arkaya sıkıştırırsan 8 bile olabilir. :)) İzmir Antalya otobanında 180'i gördüm. İlk fırsatta da yeni kasasını almak istiyorum. 1.3 dizel olanını. Araçlar bence harika. Nede olsa Land Rover ve Jaguar'ın sahibi Tata.
  • Büyük intihar girişimi gibi geliyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bune abi tata reklamımı yapıyosunuz bütün olumlu yorumlar yeni üyelerden tesadüfe bakki ikiside tata sahibi
  • dacia al , samand al , geely al ama tata alma ben kolay kolay hiç bir firmayı kötülemem yaptıkları araçlardan dolayı . ama tata ayrı bişey . çin arabalarını alın derim en azından ucuz yerli tenekelere binmektense çin arabasına binin ama tata alacagına git kartal al , hacı murat al daha iyi kardeş
  • Alana saygım var ama bende almam. Başka bilindik araba mı yok. Heyecan aramak resmen tata almak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar babam araç arıyor.. emekli kendisi

kangoo doblo tarzı araba bakıyor sebebi de ticari değil sadece fazla kişi alıyor diye. en fazla 15 bin tl verebilecek ama o fiyata doblo vs bulmak zor oluyor bulunanlarda ya eski ya fazla km oluyor..

bu sabah bu aracı gördüm İndigo 1.4 marina SW beğendim görünce ama yorumlar kafamı karıştırıyor..emekli birisine bu araç yeter mi ? işini görür mü ? sürekli masraf çıkaracaksa altından kalkamaz çünkü..

alıntı yaparsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Guapo

arkadaşlar babam araç arıyor.. emekli kendisi

kangoo doblo tarzı araba bakıyor sebebi de ticari değil sadece fazla kişi alıyor diye. en fazla 15 bin tl verebilecek ama o fiyata doblo vs bulmak zor oluyor bulunanlarda ya eski ya fazla km oluyor..

bu sabah bu aracı gördüm İndigo 1.4 marina SW beğendim görünce ama yorumlar kafamı karıştırıyor..emekli birisine bu araç yeter mi ? işini görür mü ? sürekli masraf çıkaracaksa altından kalkamaz çünkü..

alıntı yaparsanız sevinirim.

iş görür bu paraya bu özellikte alınabilecek başka bir araya yok yeterki aracın kendinde sıkıntı sorun olmasın aracın kendinde sorun olduktan sonra eniyi markayıda alsan cok sorun yasarsın yani mesele markada degil aracın kendinde nasıl kullanıldı bakımları yapıldımı büyük kazası varmı v.s...

• Tata yerine çinli araçları tercih edebilirsin (Chery,Geely vs.)
  • Merhaba Herkese,

Uzun süredir araştırıyorum. Model yüksek km düşük olarak 15000tl altı bir araç sadece tata bulabildim.
    Merak ettiğim ve cevap bulamadığım şeyse
    Marina
    İndigo Marina
    Marina İndigo
    İndigo Comfort
    İndigo Trend
    MArina Comfort
    gibi birbirine benzeyen modeller var yada sahipleri o şekilde yazmışlar. Bilgisi olan varsa açıklarsa çok sevinirim.
    Kime sorsam az yakar diyor bu fiyata bence normal arkadaşlar. 30000 verirsen ona göre konfor alırsın. Bugun kartal slx 11000tl
    unutmayınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efestronica

Merhaba Herkese,

Uzun süredir araştırıyorum. Model yüksek km düşük olarak 15000tl altı bir araç sadece tata bulabildim.
    Merak ettiğim ve cevap bulamadığım şeyse
    Marina
    İndigo Marina
    Marina İndigo
    İndigo Comfort
    İndigo Trend
    MArina Comfort
    gibi birbirine benzeyen modeller var yada sahipleri o şekilde yazmışlar. Bilgisi olan varsa açıklarsa çok sevinirim.
    Kime sorsam az yakar diyor bu fiyata bence normal arkadaşlar. 30000 verirsen ona göre konfor alırsın. Bugun kartal slx 11000tl
    unutmayınız.

konuları inceleyin isterseniz tatayı bende beğenirim tr şartlarına en uygun araçtır kanaatimce
    http://forum.donanimhaber.com/m_22771493/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_18680371/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakantrk -- 2 Aralık 2013; 23:25:08 >

• Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Toplamda tüm forumları incelediğimde ve verebileceğim rakam 13-14 arası ise ta ta ta :)
    Yedek parçaları inceledim web sitelerinden
    bazı sitelerde dacia logan ucuzken bazı parçalarda tata ucuz
    ancak far'larda büyük fark var. tata burada pahalı kaçıyor. tabii bunlar web sitelerinden elde edildiği için sadece fikir veriyor.
    Tüm forumlarda bir kişi kullandım ve kötü dedi. Bunun dışında kimse böyle bir yorum yapmamış
    Sonuç olarak bende bir tata alacağım sadece km den korkuyorum 95 civarı alacağım. Umarım büyük bir sorun yaşamam.
    Birde en önemli ayrıntısı anlayamıyorum ama maalesef radyatör su derecesine dikkat etmeliymişiz. Bu devirde TDI araç hararet neden yapar ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: efestronica

Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Toplamda tüm forumları incelediğimde ve verebileceğim rakam 13-14 arası ise ta ta ta :)
    Yedek parçaları inceledim web sitelerinden
    bazı sitelerde dacia logan ucuzken bazı parçalarda tata ucuz
    ancak far'larda büyük fark var. tata burada pahalı kaçıyor. tabii bunlar web sitelerinden elde edildiği için sadece fikir veriyor.
    Tüm forumlarda bir kişi kullandım ve kötü dedi. Bunun dışında kimse böyle bir yorum yapmamış
    Sonuç olarak bende bir tata alacağım sadece km den korkuyorum 95 civarı alacağım. Umarım büyük bir sorun yaşamam.
    Birde en önemli ayrıntısı anlayamıyorum ama maalesef radyatör su derecesine dikkat etmeliymişiz. Bu devirde TDI araç hararet neden yapar ??

bende daha önce marina vardı.. bu hararet sorunu olmadı araç bakımlıysa alınır..önemli olan hor kullanılmaması ve bakımlı olması birde marina indigo nun sw versiyonudur..iki paket olarak tr ye gelmiştir..hepsi dizel dir(marina ) trendy de tek airbag vardır abs yoktur..comfort ta abs ve çift airbag vardır....ayrıca 2008 sonrası modeller makyajlı kasadır...

• [Deleted by Admins]

• Tata indigo var komsuda sordum nasil diye cok az mazot yakiyo vergisi ucuz 2005 den beri kullaniyorum bi sorun cikarmadi dedi. Onyargiliydim bende tata ya karsi internette arastirdim tata bolt tata zest safari aria gibi cok guzel arabalari var.

• bir bilgide ben vereyim

Tata nın guncel motorlari ekonomik,performansi iyi ve ucuz
    ve tata FİAT motoru kullaniyor

bana suv modeli hb modeli guzel geliyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.