Şimdi Ara

megane 2 1.6 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
40.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • megane 2, 1.6 motoru araçlarda performansı en kötü araçlardan biridir. bu yapılan bütün testlerde böyledir. şimdi kalkıp ben honda civic'i, corolla'yı filan geçtim diyebilirsiniz. bu bence hiçbir şey ifade etmez. zamanında ben de broadway'le çok bmw, mercedes geçmişimdir. adam basmadıysa, aracını kullanmayı beceremiyorsa bu bmw'nin ya da mercedes'in suçu mu?
  • Konu biraz hortlamış ama genelde kullanmadan sallayan tipler dolmuş.Ben şahsen 3 yıl megan 2 2004 modelini lpg li kullandım sattım.Sıfır Leon 1.6 aldım iki arabayı kıyaslarsam teknoloji olarak Megane Leon dan üstün yol sesi megane de yok leon kafa şişiriyor motor dersen zaten 8 valf yakıt canavarı Leonun üstün olduğu tek konu yol tutuşu oda zaten Leon, Megane den alçak ve arka süspansiyon bağımsız olmasından kaynaklı olabilir. Frenlerde megan tartışmasız daha iyi ayrıca üç yıl boyunca yağ değişimi ve bir iki küçük arıza dışında sorun çıkarmadı.Sonuç olarak Megane daha eski araba olmasına rağmen bence daha iyi bir araba
  • arkadaşımda megane 2 HB var 2004 model 1,6 motor benzinli. babam hastalandığı için istanbuldan ankaraya gittik o arabayla. 200'e hiç zorlanmadan çıkıverdi. ve eğer 120 yi geçmezseniz ki dönüşte biz hiç geçmedik yarım depo benzin yaktı... arkadaşım çok memnun arabasından bu arada..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyhunberber

quote:

Orjinalden alıntı: 1453m

megane 2 1.6 nasıl arkadaslar kullananlar varmı performansı nasıl test eden varmı 100 km hıza kac sanıyede cıkıyor

sifir alacaksan o paraya yeni coralla 1.6 , yeni honda civic 1.6 golf 1.6 fsi bakmani tavsiye ederim .....

sıfır üretilmiyor..yerine megane 3 çıktı, ben megane 2 full versiyon kullandım..full almanı tavsiye ederim ancak alırker sunroffuna dikkat et hassastır arızaıs durumunda azıcık tuzlu olur, sessiz araba ama hızlandıkça çok bağırıyor, 115 HP ama şu an ki aracım vectra elegance 1,6 100 HP ama inan megane dan daha istekli bir araba..
    tek kötü tarafı megane 2 stabilize yola gelmiyor, çoook berbat sattığım megane 2 en fulu boyasız ve 40.000 km de aldım ve 48.000 km sattım, torpidodan çok ses geliyor çözüm bulamadım o yüzden alma çok kalitesiz torpido malzeme kaletisi var ve en ufak kasiste tıkırtı ve plastik sesi var..dediğim gibi satmamın tek nedeni budur..şimdi vectra aldım kokpit maşallah 41 kere tık yok Allah nazardan saklasın dünya varmış diyorum ve sana bu nedenle tavsiye etmem..

• Ben dayimin megane 2'sine bindim.100-110'u gectikten sonra ciddiyim araba cok bagiriyor peugout-406 arkadasimiz belirtmis.Istanbul-Aksaray arasi 40 litre benzin yakti.Ortalama hiz 110-120.Araba 130 Km/h de 4000 devire cikiyor.Bizde 93 model Vectra A 2.0i 115 hp manuel var.O bile 120 kmh de 2500 devirde gidiyor.Wikipedi'de Megane II 1.6 110 hp yaziyor.Birde 1.6'nin motor kodu nedir?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.