Şimdi Ara

megane 2 ??? 19,500 tl ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
1.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: CaptainOnedin

Arkadaslar megane2 konusuna yaziim dedim arabami satmayi dusunuyorum ilk sahibiyim araba 35.000 de bakimlari falan tam 1.6benzinli dynamic ne kadar eder ?

Kaç model ? Kaza,boya, değişen varmı ? Hangi renk ?
  • http://forum.donanimhaber.com/m_73108987/tm.htm

İlan konuda mevcut arkadaşlar. Gözüm gibi bakıyordum aracıma forumda ki arkadaşlar bilir. Yeni araç nasip oldu. O yüzden satıyorum. Fırsatçı insanlar gibi fiyatı abartmıyorum 21.000 liraya vereceğim aracı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.robin

quote:

Arkadaslar megane2 konusuna yaziim dedim arabami satmayi dusunuyorum ilk sahibiyim araba 35.000 de bakimlari falan tam 1.6benzinli dynamic ne kadar eder ?

2005 ama 2006 cikisli fransiz modellerden, kirmizi renkte , kaza degisen yok sadece tamponunda 1-2 kendini bilmezin anahtar ile cizdigi yerler var cok buyuk degil ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: m.robin

quote:

2005 ama 2006 cikisli fransiz modellerden, kirmizi renkte , kaza degisen yok sadece tamponunda 1-2 kendini bilmezin anahtar ile cizdigi yerler var cok buyuk degil ama

23.000 tl den aşağı vermem. 2004,2005 kırmızı,bordo renklere 2,3 yerde boya olanlara+100 bin km üstü bile 20 ile 23 bin istiyorlar. (Ben sadece kendi fikrimi diyorum Belki arabanın değeri 25bindir belki de 20bin dir )

• yuh 2008 model 1.5 dci extreme ler 21-22 bin lira yav ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsanea_06

quote:

Orijinalden alıntı: maverick8141

16 ya megane 2 hayal diyenlere bir çift lafım olacak ama neyse.daha geçen hafta 2004 model megane 2 sedan 1.5dci dynamic 100hp kırmızı renk aracımı 16bine verdim.ağır bakımlarını da yaptırmıştım 1000km önce.hani full+full (gerçi buna da ifrit oluyorum yaz paketini ve opsiyonlarını ne bu full+full) diyolar ya benim aracımın o dediklerinden tek eksiği xenon far,h hız sabitleyici ve sanruftu.
    şu an için galericiler 16-18 aralığında 1.5 dci megane 2 leri (o da dynamic paketi olursa) alıyorlar. Bilginiz olsun

100 hp 2004 dizel megane yok.sizin araç kesin kazalıdır km si yüksektir o halde bile olsa yine de ucuz gitmiş geçmiş olsun

saygıdeğer arkadaşım 1.5 dci 100 hp dynamic modelinde var ne yazıkki, o da sınırlı sayıda. aracın ruhsatı ve kullanım kılavuzunda motor nosundan da baktırdım.serviste de baktırdım.araç taksi çıkması değildi.km si 180.000 di.ve tüm bakımlarını yeni yaptırmıştım.tek masrafı öncam kuş çarpması sonucu tamamen çatladı.kesinlikle değişmesi gerekiyordu.lastikleri 1 aylıktı (michelin).boya olarak arka 2 çamurluk boyanmış ve düzeltilmiş (servisin dediği).değişen veya airbag patlatması gibi bir sıkıntısı da yok. tramerinde 840 ve 750 tl lik 2 adet hasarı vardı. galericilerin ekmeklik dediği tipte bir araçtı ama ne yazıkki tefeciye borçlu olunca böyle ucuza gidiyor.
    Ayrıca 2 parça boyalı manuel vites 1.5 dci 100hp dynamic+techno paket+sunroof lar bile şu an 19 ediyormuş galerici gözünde.
    otomatik vites olursa 17 eder dediler...

Nefret ediyorum galericilerden.....

• quote:

Orijinalden alıntı: sametsamett

yuh 2008 model 1.5 dci extreme ler 21-22 bin lira yav ?

arkadaşlar nerede bu arabalar?

ben bulamıyorum dediğiniz fiyatlara bu araçları.
    başka bir ülkeden mi bahsediyorsunuz acaba :D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.