Şimdi Ara

megane 2 ??? 19,500 tl ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
1.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Km den emin olmalısınız 140 binde sanıdığınız araç 300 binde olabilir.
  • megane 2 bizde bakmıştık çok iyi araçlar var ama pahalı geldi vazgeçmiştik olsaydı çok sevincektim
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_zula

ben 2007 85000 binde makyajlı kasayı veriyorum 23 000 ' e

durumu nasıl hocam aracın dizelmi ?
  • Kuzenim için bende uzun zaman aramıştım megan,şu anda iş arkadaşıma arıyoruz.

Hb kasa olsa ya da,sedan olupta 1.4 yada 1.6 autantik olsa olabilir diyeceğim ama 'dinamik' donanımlı temiz dizel yada lpg farketmez 25 isteyenler var.

Hatta megan 2 yi geçtim,megan 1'in 2002-2003 dolu paketleri 20 bini geçmiş nette.

Arabada bir oyun var gibime geliyor,sigorta kayıtlarından kaç el değiştirdiğine,şirket adına geçip geçmediğine,varsa servis kayıtlarına kesin baktırın,sanayide öyle bilmediğiniz yerlere 50 lira falan verip computeste gitmeyin,güvendiğiniz bir ustaya götürün,hem motor hem kaportaya detaylıca baksınlar.

Tüm bunlara rağmen araba temiz çıkarsa,noter dönüşünde birde piyango bileti almayı unutmayın,hayırlı olsunu şimdiden söyleyim

• 22 bine dizelini 93 binde almıştım dinamik modelini 25 bine satmıştım 103 binde hemde 2006 model bence fiyat pahalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave23 -- 19 Mart 2013; 21:40:05 >
  • Fiyat uygun baktırılıp alınabilir
  • cevaplar için teşekkür ederim. Peki arkadaşlar 2009 symbol 1.5 dci authentique yeni kasa 100 bin km de dizel araba da bi iki yerde boya var. Fiyat 20 bin pazarlık az daha var gibi sizce nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.robin

cevaplar için teşekkür ederim. Peki arkadaşlar 2009 symbol 1.5 dci authentique yeni kasa 100 bin km de dizel araba da bi iki yerde boya var. Fiyat 20 bin pazarlık az daha var gibi sizce nasıl ?

Megane'dan şaşma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spartacus.

quote:

cevaplar için teşekkür ederim. Peki arkadaşlar 2009 symbol 1.5 dci authentique yeni kasa 100 bin km de dizel araba da bi iki yerde boya var. Fiyat 20 bin pazarlık az daha var gibi sizce nasıl ?

Megane'dan şaşma

Megan soğuk bakıyor evdekiler yarın gidip 2009 symbol bakacam. Peki bu 2009 symbol nasıl güzel mi
  • quote:

quote:

quote:

Megane'dan şaşma

Megan soğuk bakıyor evdekiler yarın gidip 2009 symbol bakacam. Peki bu 2009 symbol nasıl güzel mi

Tıkla ve incele.

• quote:

Orijinalden alıntı: oznk40

Kuzenim için bende uzun zaman aramıştım megan,şu anda iş arkadaşıma arıyoruz.

Hb kasa olsa ya da,sedan olupta 1.4 yada 1.6 autantik olsa olabilir diyeceğim ama 'dinamik' donanımlı temiz dizel yada lpg farketmez 25 isteyenler var.

Hatta megan 2 yi geçtim,megan 1'in 2002-2003 dolu paketleri 20 bini geçmiş nette.

Arabada bir oyun var gibime geliyor,sigorta kayıtlarından kaç el değiştirdiğine,şirket adına geçip geçmediğine,varsa servis kayıtlarına kesin baktırın,sanayide öyle bilmediğiniz yerlere 50 lira falan verip computeste gitmeyin,güvendiğiniz bir ustaya götürün,hem motor hem kaportaya detaylıca baksınlar.

Tüm bunlara rağmen araba temiz çıkarsa,noter dönüşünde birde piyango bileti almayı unutmayın,hayırlı olsunu şimdiden söyleyim

5,6 el değiştirmiş bu yüzden bizimkiler soğuk bakıyor. Satan kişi de 7 ay mı ne almış arabayı

• quote:

quote:

quote:

quote:

Megane'dan şaşma

Tıkla ve incele.

Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: echomaniac

quote:

ben 2007 85000 binde makyajlı kasayı veriyorum 23 000 ' e

durumu nasıl hocam aracın dizelmi ?

yok hocam 1.4 100 bg benzinli ,85 000 km de km orjinal.
  • quote:

quote:

quote:

Megane'dan şaşma

hocam megan almayacaksanda clio sakın alma :) evdekiler megane soğuk bakıyor demişsin de rivayete göre symbol yolda giderken tekerlerin altından kağıt geçtiği söyleniyor havada gidiyor araba resmen.1 tane airbag koymuşlar meganın en boşunda bile 6 airbag ve abs standart.Megane symboldan çok cok üstün bi araç

• 16 ya megane 2 hayal diyenlere bir çift lafım olacak ama neyse.daha geçen hafta 2004 model megane 2 sedan 1.5dci dynamic 100hp kırmızı renk aracımı 16bine verdim.ağır bakımlarını da yaptırmıştım 1000km önce.hani full+full (gerçi buna da ifrit oluyorum yaz paketini ve opsiyonlarını ne bu full+full) diyolar ya benim aracımın o dediklerinden tek eksiği xenon far,h hız sabitleyici ve sanruftu.
    şu an için galericiler 16-18 aralığında 1.5 dci megane 2 leri (o da dynamic paketi olursa) alıyorlar. Bilginiz olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: maverick8141

16 ya megane 2 hayal diyenlere bir çift lafım olacak ama neyse.daha geçen hafta 2004 model megane 2 sedan 1.5dci dynamic 100hp kırmızı renk aracımı 16bine verdim.ağır bakımlarını da yaptırmıştım 1000km önce.hani full+full (gerçi buna da ifrit oluyorum yaz paketini ve opsiyonlarını ne bu full+full) diyolar ya benim aracımın o dediklerinden tek eksiği xenon far,h hız sabitleyici ve sanruftu.
    şu an için galericiler 16-18 aralığında 1.5 dci megane 2 leri (o da dynamic paketi olursa) alıyorlar. Bilginiz olsun

100 hp 2004 dizel megane yok.sizin araç kesin kazalıdır km si yüksektir o halde bile olsa yine de ucuz gitmiş geçmiş olsun
  • Arkadaslar megane2 konusuna yaziim dedim arabami satmayi dusunuyorum ilk sahibiyim araba 35.000 de bakimlari falan tam 1.6benzinli dynamic ne kadar eder ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

16 ya megane 2 hayal diyenlere bir çift lafım olacak ama neyse.daha geçen hafta 2004 model megane 2 sedan 1.5dci dynamic 100hp kırmızı renk aracımı 16bine verdim.ağır bakımlarını da yaptırmıştım 1000km önce.hani full+full (gerçi buna da ifrit oluyorum yaz paketini ve opsiyonlarını ne bu full+full) diyolar ya benim aracımın o dediklerinden tek eksiği xenon far,h hız sabitleyici ve sanruftu.

15700 e geçen hafta bir yakınım 2000 model 1.6 16valf rte megan 1 aracını sattı.

Şu an taksi çıkması 400-500 bin km.lerde sarı megan 2 ler 15 16 ya gidiyor.Sizin araba bedavaya gitmiş

• quote:

Hayırlısı olsun hocam... arabaya çok ama çok ucuza vermişsiniz
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Megane'dan şaşma

hocam megan almayacaksanda clio sakın alma :) evdekiler megane soğuk bakıyor demişsin de rivayete göre symbol yolda giderken tekerlerin altından kağıt geçtiği söyleniyor havada gidiyor araba resmen.1 tane airbag koymuşlar meganın en boşunda bile 6 airbag ve abs standart.Megane symboldan çok cok üstün bi araç

Hocam megan şimdilik düşünüyorum evi ikna ettim 4,5 güne belli olur. Megan varken clio alınmaz bence arasında 1000 tl fark olsun sorun değil

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.