Şimdi Ara

MEGANE 2 ALINIR MI ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
48.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 06 ve 59 plakalı araçlar orjinal duruyor. şimdi verdiğim linkteki yorumlarımı okursanız, sizin için faydalı olur:http://forum.donanimhaber.com/m_67349680/mpage_1/f_/key_//tm.htm#67403760

burada da tekrarlayayım: aracın plakasını sorgulatın, iletişime geçerek şasi numarasını alın, servislere sorun. ve de; hız sabitleyicisiz araç almayın. direksiyon üzerindeki tuşlardan anlayabilirsiniz. sağ ve sol tarafta tuş varsa hız sbt. de vardır.

iyi günler.
  • Expression iyidir de dynamicden daha doludur o paralara biraz zor. Sen 1.5 dci dynamic almaya bak en iyisi kardeş 23bin bütçe ile. Dynamic donanım da gayet yeterlidir zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AliUmut07

06 ve 59 plakalı araçlar orjinal duruyor. şimdi verdiğim linkteki yorumlarımı okursanız, sizin için faydalı olur:http://forum.donanimhaber.com/m_67349680/mpage_1/f_/key_//tm.htm#67403760

burada da tekrarlayayım: aracın plakasını sorgulatın, iletişime geçerek şasi numarasını alın, servislere sorun. ve de; hız sabitleyicisiz araç almayın. direksiyon üzerindeki tuşlardan anlayabilirsiniz. sağ ve sol tarafta tuş varsa hız sbt. de vardır.

iyi günler.

Hız sabitleyici neden?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeolojici

Expression iyidir de dynamicden daha doludur o paralara biraz zor. Sen 1.5 dci dynamic almaya bak en iyisi kardeş 23bin bütçe ile. Dynamic donanım da gayet yeterlidir zaten.

expression ın dynamique ten dolu olduğunu nereden çıkardınız?paketsiz dynamique bile expressiondan doludur ayrıca dynamique te 2 tane paket vardır
  • dizelini bilmem ama benzin otm en fulu paketin ismini bilmiyorum xenon pan cam tavan vs hersey var,o paraya alimabilecek en iyi arabalarin basinda gelir.hacim var,donanim var guvenlik bar frenler basarili yol tutus basarili hissiz direksiyon disinda herseyi begeniyorum ben sık kullandigim bir aractir.tavsiyem benim dedigim donanimdan bulun tabi dizelde varsa,gercekten dis gorunus olarakda cok hos oluyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: umuterdal55

quote:

Orijinalden alıntı: HortumuKopmuşFil

2004 model dynamique özel donanım paketleri mevcut 1.5 megane2 var bizde 0 km almıştık şu anda 130binde abim ve babam kullanıyor genellikle ben de araba kullanmayı onda öğrendim sayılır yakıt olarak genellikle 4.3-5.0 arası 5 litreyi nadiren görüyorum yol bilgisayarında en son ne zaman gördüğümü unuttum hatta :) yakıt olarak kesinlikle memnun kalırsınız yol tutuş olarak da henüz arabada arkadan kayma vs hiç şahit olmadım yola yapışıyor araç :) hatta abimde bir ara 307 vardı onda hissediyordum atıyordu arkayı bazen ama öyle bişeye hiç denk gelmedim megane' da 2. Elde de gayet iyi bir araç satarken sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum dci motor da düzgün kullandıktan sonra sorun çıkarmayan çok iyi bir motor performansının da tatmin edici olduğunu düşünüyorum motorun en sevdiğim yanı da gaza biraz yüklenince turbodan gelen o ses :)

1.5 dcı expression. önerirmisiniz ? 2007-2010 model aralığında 140-170 bin km aralığında 25.000 tl fln istiyolar.

hocam fazII meganeların donanım paketleri hakkında pek bir bilgim yok ama sanırım donanım paketleri boştan doluya doğru otantik expression dynamique prival. olarak gidiyor biz aracı alırken sadece otantik ve dynamique donanım paketleri vardı bir de ek olarak özel donanımlar vardı xenon far cd changer hız sabitleyici sunroof vs. biz onların hepsini ekletip tüm opsiyonlara sahip bir araç almıştık sanırım priv. donanım paketi de bunların eklenmiş hali öyle tahmin ediyorum ama tam bir bilgim yok bana kalırsa makyajsız kasa bakın hem bence makyajsız kasa daha güzel hem daha uygun fiyata bulabilirsiniz diye tahmin ediyorum makyajlı ve makyajsız kasada da 80lik motorlar aynı motorlar diye biliyorum ve daha önce de dediğim gibi gayet yeterli bir motor

şu anda piyasa nasıl bilmiyorum ama tavsiyem makyajsız kasa en fazla 180-200binde servis bakımlı dci en az dynamique donanım paketli meganelara bakmanız böyle bir araç sizi üzmeyecektir ayrıca dediğiniz özelliklerdeki meganelardan daha uygun bulabilirsiniz diye tahmin ediyorum

araç hakkında sormak istediğiniz başka şeyler varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım :)

edit:

şöyle bir araç buldum belki sizin verdiğiniz ilanların arasında vardır bakmadım onlara araçta sunroof xenon far cd changer hız sabitleyici var böyle bir araçtan bahsediyorum yaklaşık olarak kmsi doğru ve bakımları düzgün yapılmışsa bence gayet iyi bir araç tabi nasıl kullanıldığına da bağlı

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-hastasindan-sunrooflu-full-plusfull-99930626/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HortumuKopmuşFil -- 28 Ekim 2012; 21:55:21 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: umuterdal55

quote:

2004 model dynamique özel donanım paketleri mevcut 1.5 megane2 var bizde 0 km almıştık şu anda 130binde abim ve babam kullanıyor genellikle ben de araba kullanmayı onda öğrendim sayılır yakıt olarak genellikle 4.3-5.0 arası 5 litreyi nadiren görüyorum yol bilgisayarında en son ne zaman gördüğümü unuttum hatta :) yakıt olarak kesinlikle memnun kalırsınız yol tutuş olarak da henüz arabada arkadan kayma vs hiç şahit olmadım yola yapışıyor araç :) hatta abimde bir ara 307 vardı onda hissediyordum atıyordu arkayı bazen ama öyle bişeye hiç denk gelmedim megane' da 2. Elde de gayet iyi bir araç satarken sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum dci motor da düzgün kullandıktan sonra sorun çıkarmayan çok iyi bir motor performansının da tatmin edici olduğunu düşünüyorum motorun en sevdiğim yanı da gaza biraz yüklenince turbodan gelen o ses :)

1.5 dcı expression. önerirmisiniz ? 2007-2010 model aralığında 140-170 bin km aralığında 25.000 tl fln istiyolar.

hocam fazII meganeların donanım paketleri hakkında pek bir bilgim yok ama sanırım donanım paketleri boştan doluya doğru otantik expression dynamique prival. olarak gidiyor biz aracı alırken sadece otantik ve dynamique donanım paketleri vardı bir de ek olarak özel donanımlar vardı xenon far cd changer hız sabitleyici sunroof vs. biz onların hepsini ekletip tüm opsiyonlara sahip bir araç almıştık sanırım priv. donanım paketi de bunların eklenmiş hali öyle tahmin ediyorum ama tam bir bilgim yok bana kalırsa makyajsız kasa bakın hem bence makyajsız kasa daha güzel hem daha uygun fiyata bulabilirsiniz diye tahmin ediyorum makyajlı ve makyajsız kasada da 80lik motorlar aynı motorlar diye biliyorum ve daha önce de dediğim gibi gayet yeterli bir motor

şu anda piyasa nasıl bilmiyorum ama tavsiyem makyajsız kasa en fazla 180-200binde servis bakımlı dci en az dynamique donanım paketli meganelara bakmanız böyle bir araç sizi üzmeyecektir ayrıca dediğiniz özelliklerdeki meganelardan daha uygun bulabilirsiniz diye tahmin ediyorum

araç hakkında sormak istediğiniz başka şeyler varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım :)

edit:

şöyle bir araç buldum belki sizin verdiğiniz ilanların arasında vardır bakmadım onlara araçta sunroof xenon far cd changer hız sabitleyici var böyle bir araçtan bahsediyorum yaklaşık olarak kmsi doğru ve bakımları düzgün yapılmışsa bence gayet iyi bir araç tabi nasıl kullanıldığına da bağlı

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-hastasindan-sunrooflu-full-plusfull-99930626/detay

kilometresi biraz fazla değilmi ? bu araçların fiyatları ne zaman düşer ocak ayında fln mı ?

• ben fiyatlarını bilmiyordum. o fiyatlara çok güzel bence...
  • Arkadaşlar Ankara'dan 23.500 tlye kadar megane2 önerme şansınız var mı? Dizel ve benzin farketmiyor.

Birde Şu aracı önerirmisiniz??
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2008-model-lpg-li-1.6-megane-ii-kazasiz-degisensiz-full-bakimli-103468520/detay/
  • Sınıfına göre oldukça güzel ve ekonomik bir arabadır ama temizini bulabilirseniz, ne ala... Son yıllarda magandaların altına fazlaca düşmüş olduğu için, baktığınız araçların hoş olmayan kesimler tarafından ve şirketler tarafından kullanılmış olasılığı epeyce fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH-DN

Sınıfına göre oldukça güzel ve ekonomik bir arabadır ama temizini bulabilirseniz, ne ala... Son yıllarda magandaların altına fazlaca düşmüş olduğu için, baktığınız araçların hoş olmayan kesimler tarafından ve şirketler tarafından kullanılmış olasılığı epeyce fazla.

Evet mağalesef temiz araç bulmak çok zor ki megane2 olunca daha zor. Verdiğim linkdeki megane a baktınızmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankaraharun

quote:

Sınıfına göre oldukça güzel ve ekonomik bir arabadır ama temizini bulabilirseniz, ne ala... Son yıllarda magandaların altına fazlaca düşmüş olduğu için, baktığınız araçların hoş olmayan kesimler tarafından ve şirketler tarafından kullanılmış olasılığı epeyce fazla.

Evet mağalesef temiz araç bulmak çok zor ki megane2 olunca daha zor. Verdiğim linkdeki megane a baktınızmı acaba?

Vermiş olduğunuz ilanlara baktım. Açık konuşmak gerekirse, 2004 model 100.000 kilometre civarı 1.5 dCİ Megane aracın bulunması, bana mümkün gelmiyor. Fiyat sınırınız nedir, bilemiyorum ama ben sizin yerinizde olsam, bütçemi yükseltir, 2008 model ve üstü araç bakardım. Özellikle dizel Megane...

• quote:

quote:

quote:

Vermiş olduğunuz ilanlara baktım. Açık konuşmak gerekirse, 2004 model 100.000 kilometre civarı 1.5 dCİ Megane aracın bulunması, bana mümkün gelmiyor. Fiyat sınırınız nedir, bilemiyorum ama ben sizin yerinizde olsam, bütçemi yükseltir, 2008 model ve üstü araç bakardım. Özellikle dizel Megane...

Bütçemiz açıkcası en son 23.000 tl.

Bu araçta 2008 model boş olmasından dolayı mı fiyatı bu kadar düşük acaba.

• Kesinlikle ve kesinlike al derim, sınıfına göre ve serisine göre muhteşem bir araba..
    Kullanmak için 1 kere fırsatım oldu ve aynen şöyle dedim " Ben bundan önce neye biniyordum"..
    Sen anla artık , konforunu..

Bindiğinde yada kullandığında o rahatlıkla "Hey ben daha önce lanet olası kanuya binmişim".
    Diyeceksin.

Saygılarımla..
  • 2004-2006 model arası 1.5 dcı dynamique kaç para eder? kaç km olmalı ?
  • Alınır.Parçası ucuz ve az yakan bir araçtır.
  • quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2006-megan-1.5-dci-sportway-ilk-el-103556600/detay#

Bu araç nasıl sizce arkadaşlar???

Müdür galeriden bu sahibinden satılıklara bakmanı öneririm kilometre düşürme felan galerilerde biraz daha fazla

120.000 Altı araç bakmanı öneririm enjektör ve turbo sorunu çok sık oluyor

• Dedemde var 2009 dci, bayramda kullandim birkac gun yahu arabanin motor sesi cok az geliyo iceriye takdir ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: By_emre34

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2006-megan-1.5-dci-sportway-ilk-el-103556600/detay#

Bu araç nasıl sizce arkadaşlar???

Müdür galeriden bu sahibinden satılıklara bakmanı öneririm kilometre düşürme felan galerilerde biraz daha fazla

120.000 Altı araç bakmanı öneririm enjektör ve turbo sorunu çok sık oluyor

Bu tür sorunlar computest te çıkmaz mı?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.