Şimdi Ara

megane 2 almaya değerimi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oznk40 O kullanıcısına yanıt
    sıkıntı yaşamamalari çok iyi. biraz gözümü korkuttular ama kronik bi arızası yok gibi.

temiz konusunda temizi 35 üstüne çıkıyor. araştırmalarim devam ediyor. Kaza olmasa da daha az ufak tefek boyalı da olsa bakıyoruz bakalım

• alpikom A kullanıcısına yanıt
    valla hocam clio da beğeniyorum ama bütçeyi çok zorlayamiyorum. 27 den 35e zorladim çünkü.

1.2 motor yeterli oluyormu yokuşlarda falan merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karafaca -- 15 Temmuz 2019; 16:20:56 >
  • tema1 kullanıcısına yanıt
    mecbur kalma kısmı şu şekilde. vermiş olduğum fiyata kasa olarak en düzgün hoşuma giden megane oldu.

yoksa başka marka modellere de bi göz attım.
    şimdilik megane gibi

• Polestar191 P kullanıcısına yanıt
    Neden keyifli degil mesela. rahatlığını bilmiyorum içine hiç oturmadım bile sadece kasasını beğendiğim için megane bakıyorum.

• 88bine kadar da ciddi bi masrafı olmasın zaten. 150binden sonra ufak ufak başlıyor heralde. 200binde de yavaş yavaş motor istiyor.

Benim fiyat bandında da 200bin ve biraz üzeri denk geliyor. bakalim şansımıza nasıl bi araç denk gelecek

bagaj benim için çok önemli. geniş olmasını sevdim

• karafaca kullanıcısına yanıt
    hem de hangar kadar geniş neredeyse. sanırım o kadar büyük bagajı bir de volkswagen jetta 2008 modelinde görmüştüm.
  • Üniversite’de ilk senemi Megane 2 ile geçirdim, sık sık bundan bahsederim forumda. Öğrenci olarak benim bile belimi bükmediyse çalışan işi olan adamı çok mutlu eder. Yukarıda bir arkadaş kronik sorunları yazmış, onlar doğru bu arada. Megane 2’im LPG’li ve otomatik vitesliydi. (O kötü otomatik vitese rağmen çok seviyorum aleti)

Sevme sebeplerim:

-Genel olarak çok sorun yaşadım diyemem ama her masraf çıkartmasında maksimum 160-180 lira civarı verdim sanırım. En pahalı arızası döner kondaktör arızası gibi bir şeydi, Airbag sargısı da deniyor sanırım tamir ettirirsek 100 yenisini takarsak 180 dediler, yenisini istedim.

-Arabanın altı tam Türkiye şartları için yapılmış, yeterli yüksekliği var ama çokta yüksek değil. Altı sürtme derdi olmuyor hiç.

-Süspansiyonları da Türkiye şartları için uygun, yumuşak. Yol tutuşu konusunda güven vermiyor ama en kötü durumda “Aha şimdi gittik kesin salacak” dediğiniz yerin 2 katında bile salmıyor o aracı. Nasıl yapıyor bilmiyorum, şimdi Civic RS kullanıyorum o hissiyat yok.

-Araç çok geniş ve konforlu. Kocaman bagajı var, diz mesafeleri çok iyi. Ayrıca arabanın her yerinde eşya gözleri var irili ufaklı. Paspasın altında bile gizli bölmeler vardı.

-Hala bir çok araçta olmayan otomatik kararan iç dikiz aynası, yağmur sensörü, far sensörü ve otomatik klima gibi şeyler vardı.

-Güvenlik konusunda o yılların Euroncap’inden 5 yıldız almış bir araç. Uygun araç alacaksanız önemli bir etken bence. Ayrıca 6 hava yastığı vardı sanırım. Topgear’da içine canlı insan koyup kaza yaptırmışlardı.

-Otomatik olmasına rağmen LPG ile çok az yakıyordu.

Aklıma geldikçe eklerim daha.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• SHIHAD kullanıcısına yanıt
    aradığım fiyat bandında genellikle piyasada otantik var.

denk gelirim bilmiyorum ama dikkat ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: karafaca

Neden keyifli degil mesela. rahatlığını bilmiyorum içine hiç oturmadım bile sadece kasasını beğendiğim için megane bakıyorum.
    Direksiyonu hissiz oturuş pozisyonu iyi değil fren dozlaması garip vs vs

• Silent Guardian kullanıcısına yanıt
    olayı güzel özetlemişsin çok teşekkür ederim.
    Bu yorumlardan sonra çevremdeki kişilerin olumlu yorumlarida çok oldu. yani baya baya almaya karar verdim. bütçeye göre temiz bişeyler bulabilirsek ne ala.

denk gelirse özellikle dizel almayı düşünüyorum. aracın geniş olması ve bagajin büyük olması benim için önemli. Bu araç da tam istediğim ölçülerde. o bakımdan da baya ilgimi çekti.

dediğiniz gibi öğrenciyken o masrafların altından kalktiysaniz bizde kalkarız evelallah. yeterki sık sık arıza çıkarıp kendinden soğutma sın o bana yeter

Temiz sorun çıkarmayacak dizel zor bulunur hocam. Parasını verseniz bile bulamayabilirsiniz.

• Bence Linea Al
  • moyzun u çağırın o cevap versin.
  • M3Sever kullanıcısına yanıt
    İlk düşüncem lineaydi ama piyasada çok taksi çıkması var güvenemedim

• 2009 model 1.6 megane 2 extreme kullandik gecen yaza kadar. Lpg regulator arizasi disinda hic bir sorun yasamadan 145binde sattik. Trim sesi boldur ama haberin olsun.
    Acil lazim olmasa satar miydim ?
    Kesinlikle hayir.
    O fiyat bandinda baska arac bakma bence, biraz da donanimli olursa tadindan yenmez.

Temizini bulursan al bizde var güzel araç az yakıyor 29 a almıştık 2016 da şu anda 40 45 arası piyasası 35 e de bulunur Önemli olan senin tercihin
  • Temizini denk getirebilmek güç... Ayrıca dizelde km lere aldanma derim, belki 200-250bin değilde 400-450 de olabilir... Neticede yaşı ilerlemiş, bir çoğu oynanmış araçlar...

• Antoto Mitsubishi/Opel Antalya Havalimanı bir ara hocam bugün servise girdim ikinci eldeki araçlara hep bakarım bir megane 2 sedan vardı. Yetkilide pis araç olmaz ama koltuklar vs bakımlı bir araç gibi gördüm bu araçların diri gözükenlerinden çok yok km düşük sahibindene koymamışlar. Antalya yakın mı bilemem ama servisle çok işim oluyor kötü araç gelmez daha önce 2.0 dci laguna bulmuştuk tertemiz arkadaşa aldık. Onlar memnun belki sana nasiptir...

İlan atılırsa eklerim...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • thehawk kullanıcısına yanıt
    trim sesi dediğimiz tam olarak nedir

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.