Şimdi Ara

MEGANE 2 ARKA STOP TEMİZLİĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ilginç bir şekilde arka stoplarıma çamur girmiş ve çekirge girmiş kocaman temizlemek istiyorum nasıl yapabilirim bir öneriniz varmı

• Bagaj içindeki kapağı açın daha sonra stop lambalarının üstünde olduğu paneli tırnaklarından kurtarıp koblaların olduğu soketi çıkartın , sonra paneli çıkartın . Daha sonra 4 tane somunu sökerek stopu çıkartabilirisiniz. Kısa bir çubuğa hafif nemli bezi sararak stopların içini temizledikten sonra kuru bir bezle aynı işlemi yapıp kurulayın.Eğer mikrofiber bezle yaparsanız bezlerin tüyü ve toz kalmaz stoplarınız pırıl pırıl olur.Elinizde varsa ufak miktarda pasta cilayla dıştan stoplarınızı silin stoplar sıfır araç gibi olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fottili

Bagaj içindeki kapağı açın daha sonra stop lambalarının üstünde olduğu paneli tırnaklarından kurtarıp koblaların olduğu soketi çıkartın , sonra paneli çıkartın . Daha sonra 4 tane somunu sökerek stopu çıkartabilirisiniz. Kısa bir çubuğa hafif nemli bezi sararak stopların içini temizledikten sonra kuru bir bezle aynı işlemi yapıp kurulayın.Eğer mikrofiber bezle yaparsanız bezlerin tüyü ve toz kalmaz stoplarınız pırıl pırıl olur.Elinizde varsa ufak miktarda pasta cilayla dıştan stoplarınızı silin stoplar sıfır araç gibi olsun.

çok güzel anlatmışsın eline sağlık
  • http://rs548dt.rapid---share.com/#!download|548|369497055|pdftown.com_365_megane.zip|9577

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1 MİLYONDA 1 -- 23 Ekim 2010; 0:19:57 >
  • teşekkürler öneriniz için stopları çıakrdım kolay işlem ancak içi gerçekten çok pis durumda en ileri uçlara kadar pislik dolmuş yıkasak kurutsak nasıl olur bi sorun olurmu acaba
  • discovery de makineye atın diyordu wheeler dealerste ben yaza deniycem bi takım stobu pert etmeyiz inş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lé Cola

discovery de makineye atın diyordu wheeler dealerste ben yaza deniycem bi takım stobu pert etmeyiz inş

kardeş denedin mi acaba ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • konu gerekli olabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacTavish®

quote:

Orijinalden alıntı: Lé Cola

discovery de makineye atın diyordu wheeler dealerste ben yaza deniycem bi takım stobu pert etmeyiz inş

kardeş denedin mi acaba ?

Valla cesaret edemedim elle yıkıyacam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.