Şimdi Ara

Megane 2 aux icin cd calar taksam ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar.. bende 1.4 authentique 2006 model megane 2 var. Orjinal olarak kaset çalar mevcut. Ses kalitesinden vs.. memnunum fakat bir sorunum var. Araca görünüş ,direksiyon kumandası ve torpido göstergesi bozulur diye harici marka teyp takmak istemiyorum. fakat kasetlede birşey yapamıyorum. fm transmitter kullanıyorum oda cızırtı yapıyor ve bosuna kalabalık yapıyor gene görüntü bozuyor. araştırma sonucuma gore kaset çaların devresiyle oynayıp aux monte edilebiliyor ama boş kaset falan takmak gerekiyormuş gülünç bir durum. orjinallikten eser yok.. fakat megane 2 lerin CD çalarlı teyplerinde aux soketi varmış fakat ayrıyeten kablo çekmek gerekiyormuş basit bir işlem görüntü kirliliği yapmıyor hemde göstergede aux vs. yazıyor istenirse cd de kullanılıyor istediğim farklı bir müzik varsa telefonumdan çaldırırım veyatta hazır cd lerimi kullanırım. şimdi ben kaset çaları söküp orjinal megane 2 cd teybi taksam aux bağlantılarını yapsam direksiyon kumandalarını ve torpido göstergesini kullabilirmiyim ? çalışmanın örnek resmi aşağıdadır arkadaşlar.

Megane 2 aux icin cd calar taksam ?

yani size kısaca sormak istediğim şey. Orjinal kaset çaları söküp orjinal cd çalar taksam torpido göstergesi ve direksiyon kumandasının bütün fonksiyonları çalışırmı ?

• ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManuaL -- 16 Aralık 2015; 22:35:52 >
  • defineci00 D kullanıcısına yanıt
    Bunların list muhabbeti var hocam. Sizdeki tuner list ise update list cd çalar olmuyormuş, olsa bile ekranı falanda değişmek gerekiyormuş. Eğer sendekide update list teyp ise bence olur. aux çok önemli değilse cd changer da alabilirsin
  • ManuaL kullanıcısına yanıt
    Eğer aracınıza teyp takarken orjinal soketleri kesmediler ise sorunsuzca orjinal cd çalar takabilirsiniz. Bende single dinn mevcuttu, geçen gün bozuldu söküp servise verdim. Orjinal soketlerle hiç oynamamışlar, orjinal teybini taktım arabanın sorunsuzca çalıştırdım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.