Şimdi Ara

MEGANE 2 BU FİYATA ALINIRMI ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bencede corolla ama araç temiz ve uzun yol aracıysa biraz şansını dene derim..
  • 10 senede 55.000 yaptı iseniz dizel almanın mantığı nedir ?
    Bence benzinli bir araç alın vede d segmenti bir araç alın
    En azından kullandığınız zaman keyif versin uzun yolda daha rahhat ettirsin
    Benim önerilerim
    eski kasa a4
    Makyajlı vectra
    Güncel Avensis vb araçlar..
  • dizel araba yilda 30.000 km den az yapanlar işin zarardır doğru söylüyor arkadaşım bende o yüzden dizel aldım ve amorti ettim ama sizin benzinli almanız daha iyi olacaktır birde dizel benzinin litre satış fiyatı aynı olabilir ama önemli bir hususu unutmamak gerekir ben 100 kmde /5 litre yakıt tüketiyorum benzinli araçda 9 10 litrelerde geziliyor yine nerden baksanız %40 dizel araba tasarufu var
  • 1.4 VE 1.6 LAR İÇİN DİZEL DEVRİ BİTTİ.HELE 2. EL GARANTİSİZLER İÇİN.EN İYİSİ TÜP TAKTIRMAK.
  • quote:

Orjinalden alıntı: desiya

10 senede 55.000 yaptı iseniz dizel almanın mantığı nedir ?
    Bence benzinli bir araç alın vede d segmenti bir araç alın
    En azından kullandığınız zaman keyif versin uzun yolda daha rahhat ettirsin
    Benim önerilerim
    eski kasa a4
    Makyajlı vectra
    Güncel Avensis vb araçlar..

soledıgınde haklısın aslında ama madem ıkıncı el alıyoruz ekonomık olsun dusuncesıyle dızel dusunuyoruz.(emregulec_1905) ' de soledıgı gıbı 100km de 5lt olayı cok daha cazıp bız zaten aracı buyuk cogunlukla sehır ıcı kullanıyoruz o yuzden benzınde buyuk kayıp yasarız dıye dusundukkk
  • ben almazdım
  • 2005 Dizel full(sunroof dahil) kullanan ve şuanda satmış D segmenti 2004 opel vecta sahibinin söylediğini size aktarıyım.Aracı şehiriçinde 250kuruş yakıyormus (şehiriçinde)Bence gayet yüksek bir rakam.Dizellin eski cazibesinin kalmadığını daha üst donanıma sahip BENZİNLİ BİR OTOMOBİL DAHA MANTIKLI GELMİŞ VE ŞUANDA YENİ ARACIYLA DAHA MEMNUN.Şehiriçinde 5lt mazot bence biraz zor gibi.7lt gibi yakacağını düşünüyorum.Şehirdışı 5lt dir.
  • NE 250 KURUŞU NOTERLE TRAFİĞE ÇIKARIZ YOL BİLGİSAYARI UZUN YOLDA 4.5 LİTREYİ GEÇMİYOR ŞEHİR İÇİNDEDE 5.5 LİTREYİ 250 KURUŞU 5.20 d yakar
  • emregulec haklı

megane 2 dci dynamıq hb 2006 kullanıom

hatta daha da ileri götüruorum 5. vites 100 km sabit hız düz yolda 3.2 lt yakar. agresif kullanımda 4.6 litre ş. arası 5.6 lt şehir içi.( klima kapalı ) klima açık 0.2 lt oynar

Yav bu kadar zor mu buna inanmak arkadaşlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdor

2005 Dizel full(sunroof dahil) kullanan ve şuanda satmış D segmenti 2004 opel vecta sahibinin söylediğini size aktarıyım.Aracı şehiriçinde 250kuruş yakıyormus (şehiriçinde)Bence gayet yüksek bir rakam.Dizellin eski cazibesinin kalmadığını daha üst donanıma sahip BENZİNLİ BİR OTOMOBİL DAHA MANTIKLI GELMİŞ VE ŞUANDA YENİ ARACIYLA DAHA MEMNUN.Şehiriçinde 5lt mazot bence biraz zor gibi.7lt gibi yakacağını düşünüyorum.Şehirdışı 5lt dir.

tamam dizelin 0 araçlarda avantajı kalmadı ama sizde abartmayın.ne 7 litresi benzinli araç 7 litre yakıyo.dizelin avantajının kalmaması mazot fiyatıdır.

yoksa araç gene aynı litreyi yakıyo

şhirlerde kim 50 ile gidiyo 80 e sabitle git aynı ş dışı gibi yakar.bende bu yıl itibariyle bu sınıf araçlarda dizele karşıyım

AMA 2005 2006 YILINDA DİZEL ALANLAR HALA AVANTAJLI!!!!!

• Selam bende Megane II HB. 1.4 aracımı satıyorum 2004 model ve 30.000 kilometrede eğer ilgileniyorsan bana 0532 610 33 90 dan ulaşabilirsin. Araç kapalı garaj arabası ve herhangibi kazası ve değişeni yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kryptonite1905 -- 11 Ağustos 2008; 11:26:56 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.