Şimdi Ara

MEGANE 2 BU FİYATA ALINIRMI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SLM arkadaslar. 31000 km de 2006 model 1.5 DCI megane2 28 mılyar sızce nasıl goruslerınızı beklıyorum

• tam olarak donanımı ne peki? dynamique mi yoksa aut. ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogus_83

tam olarak donanımı ne peki? dynamique mi yoksa aut. ?
    quote:

Orjinalden alıntı: dogus_83

Büyük ihtimalle dinamic tir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meganizm

quote:

Büyük ihtimalle dinamic tir.

Alıntıları Göster
    alınır heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: religion67

SLM arkadaslar. 31000 km de 2006 model 1.5 DCI megane2 28 mılyar sızce nasıl goruslerınızı beklıyorum

Megane hakkında daha önce debir konu açılmıştı. Bence oraya da bir göz atın. Ben 28 bin YTL ye Megane almam deyip tartışmaya girmeden bitiriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoomsDay!

alınır heralde

Alıntıları Göster
    Dizel yakıtın 2.50 ykr olduğu zamanlar olsaydı fiyat çok cazip gelirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egebuca

Dizel yakıtın 2.50 ykr olduğu zamanlar olsaydı fiyat çok cazip gelirdi.

Alıntıları Göster
    ben 2005 dinamik dizelini 25.000 ytlye satıyorum ilksahibiyim tüm bakımları serviste yapıldı üstelik benimkinin üstüde açılıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.el i30 Alınır mı ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreGLC

ben 2005 dinamik dizelini 25.000 ytlye satıyorum ilksahibiyim tüm bakımları serviste yapıldı üstelik benimkinin üstüde açılıyor

Alıntıları Göster
    Bu fiyat bana göre fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: cıngıro

Bu fiyat bana göre fazla

Alıntıları Göster
    25 milyardan bana ucuz dizel sunrooflu bulda alayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogus_83

quote:

dynamıque modeli araba
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: emregulec_1905

Oncelikle hangı sehırdesın,aracın HB mı sedanmı,ayrıca aracın kac bın km deeee ????

• quote:

Orijinalden alıntı: religion67

quote:

Oncelikle hangı sehırdesın,aracın HB mı sedanmı,ayrıca aracın kac bın km deeee ????

Alıntıları Göster
    araç dinamik model olup fullldür sedandır 110.000 kilometrede olup kilometrenin %50 sini istanbul ankara yapmıştır ilk sahibi olup araç kapalı garaj arabasıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmreGLC -- 29 Temmuz 2008; 0:37:18 >

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Senin fiyatın değil arkadaşım, konuyu açanın dediği arabanın fiyatı fazla demek istedim.Yanlış anlaşıldı.
    Senin fiyatın iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: cıngıro

quote:

Senin fiyatın değil arkadaşım, konuyu açanın dediği arabanın fiyatı fazla demek istedim.Yanlış anlaşıldı.
    Senin fiyatın iyi

Alıntıları Göster
    hocam ben almazdım
    1-dizel. çünkü ikinci el sitelerin %70 ini dizeller oluşturuyor. dizel benzinle aynı nerdeyse.
    2-o fiyata 2006-2007 laguna pirilviagebile bulabilirsin eger sansın varsa. şansın yoksa laguna exp. bulursun.kardeşim zor satıluıyor diyorsunuz.zaten degerinin altına alıyorsunuz degerinin altına satılınca ne olcakki sanki

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

araba.com da 23500 e vardı.hemde sedan. hb daha da ucuz

• quote:

Orijinalden alıntı: samsa*

quote:

araba.com da 23500 e vardı.hemde sedan. hb daha da ucuz

Alıntıları Göster
    aslında mazotun inanılmaz!! fiyatı gözönüne alınırsa benzinli alman daha mantıklı hem daha ucuza alırsın benzinli meganeyi ayrıca benzililer 110 hp bunuda unutmamak gerek

• quote:

araç dinamik model olup fullldür sedandır 110.000 kilometrede olup kilometrenin %50 sini istanbul ankara yapmıştır ilk sahibi olup araç kapalı garaj arabasıdır

Alıntıları Göster
    quote:

hocam sagol ama aracın km sıı cok fazla yaa bızım 10 senelık araba bıle 55 bın km dee anlıycagın bız pek kullanmıyoruz arabayı ve alcagımız arabada az kullanılmıs olsun ıstıyoruzzz

• quote:

quote:

hocam sagol ama aracın km sıı cok fazla yaa bızım 10 senelık araba bıle 55 bın km dee anlıycagın bız pek kullanmıyoruz arabayı ve alcagımız arabada az kullanılmıs olsun ıstıyoruzzz

Alıntıları Göster
    ınternettekı ılanlardan takıp edebıldıgım kadarıyla km sıı 20000-40000 arası sedan dızel meganların fıyat genelde 27-31 mılyar arası degısıyo km arttıkca fıyatta otomatıkman dusuyoo...benım takıp edebıldıgım bu kadar oto sıtelerınden tabı bıraz sans da lazım ucuz ve temızı bulabılmek ıcın

• quote:

ınternettekı ılanlardan takıp edebıldıgım kadarıyla km sıı 20000-40000 arası sedan dızel meganların fıyat genelde 27-31 mılyar arası degısıyo km arttıkca fıyatta otomatıkman dusuyoo...benım takıp edebıldıgım bu kadar oto sıtelerınden tabı bıraz sans da lazım ucuz ve temızı bulabılmek ıcın

Alıntıları Göster
    Yalnız aklınızda bulunsun, uzun yol yapmış araçlar her zaman ş.içinde kullanılan muadillerine göre daha az yıpranır. Şöyleki; 60bin km %90 ı sıkışık trafikte sürekli dur kalk yapılmış araç mı yoksa 90 bin km de %90 ı uzun yol yapmış bir araç mı alırdınız sorusuna cevabım 2. seçenek olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Energetic

Yalnız aklınızda bulunsun, uzun yol yapmış araçlar her zaman ş.içinde kullanılan muadillerine göre daha az yıpranır. Şöyleki; 60bin km %90 ı sıkışık trafikte sürekli dur kalk yapılmış araç mı yoksa 90 bin km de %90 ı uzun yol yapmış bir araç mı alırdınız sorusuna cevabım 2. seçenek olurdu.

Alıntıları Göster
    O fiyatı bir Corolla'ya veririm,en azından gözüm arkada kalmaz..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.