Şimdi Ara

Megane 2 Çalışmıyor. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
46.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar. Megane II 2008 dci Aracımda 3 gündür '' AKÜ ŞARJ OLMUYOR'' uyarısı alıyorum. Forumda ve Nette birçok arkadaş bu durumdan bahsetmiş ve Aynı Arızayı yaşayanlar var. Oto Elektrikçisine gittim.Akü Voltajı 14.5. Usta Şarjı güzel dedi. Dinamo ve Kayışdada sorun yok. Bilgisayara bağladık aracı arıza kodu falan vs. yok. Sıkıntı ne olabilir arkadaşlar? Sabahları Marş Basmada sorun yok. Beyine giden kablo falan demiş birkaç arkadaş burda??? Aynı arızayı yaşayanlar bu sorunu nasıl halletti? Lütfen acilen yardım bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gencayhan

Merhaba Arkadaşlar. Megane II 2008 dci Aracımda 3 gündür '' AKÜ ŞARJ OLMUYOR'' uyarısı alıyorum. Forumda ve Nette birçok arkadaş bu durumdan bahsetmiş ve Aynı Arızayı yaşayanlar var. Oto Elektrikçisine gittim.Akü Voltajı 14.5. Usta Şarjı güzel dedi. Dinamo ve Kayışdada sorun yok. Bilgisayara bağladık aracı arıza kodu falan vs. yok. Sıkıntı ne olabilir arkadaşlar? Sabahları Marş Basmada sorun yok. Beyine giden kablo falan demiş birkaç arkadaş burda??? Aynı arızayı yaşayanlar bu sorunu nasıl halletti? Lütfen acilen yardım bekliyorum.

Hocam daha önceden bu sorunu yaşamadım ama şârj dinamosu olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.