arkadaşlar araştırıyorumda . temiz megane 2 dizel dinamik 23-24 den aşşagı yok benım max butcem 20.000 tl
evet aynen öyle siz otantiklere bakın bence yada benzinli dinamik...
benzinli temiz bir dynamique bulmak çok zor hatta imkansız eğer varsa hemen alacağız acil
quote:
Orijinalden alıntı: efsanea_06
quote:
Orijinalden alıntı: samet
quote:
Orijinalden alıntı: Technik
arkadaşlar araştırıyorumda . temiz megane 2 dizel dinamik 23-24 den aşşagı yok benım max butcem 20.000 tl
evet aynen öyle siz otantiklere bakın bence yada benzinli dinamik...
benzinli temiz bir dynamique bulmak çok zor hatta imkansız eğer varsa hemen alacağız acil
malesef dedıgınız gıbı temız ve sorunsuz megane bulmak cok zor :) cogunun km sı ıle oynanmış yıpranmış yorulmuş araçlar hele dizelller dahada cok yıpranmış yorulmus.
beyler satmayı düşünüyorduk vaz geçtik sizce benim megane ne kadar eder 137 bin dinamik dizel 2004 model arızalar dediğim gibi hafif düzeltirim arka koparta taşa sürttü beyaz çizik var yani ama aracın diğer yerleri temiz Allah a şükür km düşürme gibi işlere muhtaç kalmadık 300 binde olsa yazardım yani 300 diye ama araç 6 yaşında 137 binde ne dersiniz?
04-06 arasinda üretilen full araclar dynamique adiyla adlandirildi 06-10 arasindaki araclar ise privilige olarak adlandirildi.
20-21 bin bütce ile dizel megane bulursunuz ancak km si cok ucmuş olur o da insani düsündürür. Sizin bütceniz benzinliye uygun yinede iyi bi arastirma sonucunda belki de istediginiz gibi bir arac bulabilirsiniz...
quote:
Orijinalden alıntı: Sco06
04-06 arasinda üretilen full araclar dynamique adiyla adlandirildi 06-10 arasindaki araclar ise privilige olarak adlandirildi.
20-21 bin bütce ile dizel megane bulursunuz ancak km si cok ucmuş olur o da insani düsündürür. Sizin bütceniz benzinliye uygun yinede iyi bi arastirma sonucunda belki de istediginiz gibi bir arac bulabilirsiniz...
yorumunuz için tşklr bende 04ile 06 arası megane 2 dynamique arıyorum. dizel ama bi türlü temiz bulamıyorum var temizler 22-23.000TL
quote:
Orijinalden alıntı: Antalya
Daha önce farklı zamanlarda 2005 dizel dinamik ve 2007 dizel otantik megane sahibi oldum. 2004-2005 dinamik yerine makyajlı otantik almanı tavsiye ederim. Ben 23.000 e verdim 2007 otantik olanı. İkisi arasında sasdece makyaj değil, süspansiyon ,fren vs farklar var. Yoltutuş daha iyi makyajlılarda. Bu arada şuan 2007 focus dizel sahibiyim. Yakıt konusunda megane ı çok arıyorum.
abicim wallahi dinamik arıyorum bi tane buldum full +full cam tavan hız sabıtleyıcı felan herşey var exnon 2004 22 ıstıyo 150.000 de ama araba cok yıpranmış 1 mılyardan fazla masrafı var kaportasıda dosemesıde motoruda. vaz gectım. temiz bi tane dinamik megane dizel arıyorum
21. 22 YE KADAR BÜTCEYİ CIKARTTIM
Sahibindene biraz baktım 2-3 ilan ekleyeyim örnek olarak.Bu araçlar iyi gibi:
bende cok bakıyorum sahıbınden coma abi ilk araç süphelı yoksa gıdecektım konyayada 20e bırakıyo plakyı vermıyo gel bak dıyo yok dedım sagol ben mersınde yaşıyorum mersin adana malatya illerınden gıdıp alabılırım. başka sehırlerden alamam araç.
quote:
Orijinalden alıntı: ncap
illa ki dynamigue almaya çalışmayın eğer makyajlı autatigue versiyon da bulursanız alın derim çünkü 2004-2005 meganelerde sorun yaşayanlar fazla oldu..makyaj sonrası sorunlar azaltıldı....
dynamique alıcam dıgerlerı pek tatmın etmedı benı :) şöyle full bı megane bulsam hız sabıtlıyıcı cam tavanlı felan super olurdu:)
bende cok bakıyorum sahıbınden coma abi ilk araç süphelı yoksa gıdecektım konyayada 20e bırakıyo plakyı vermıyo gel bak dıyo yok dedım sagol ben mersınde yaşıyorum mersin adana malatya illerınden gıdıp alabılırım. başka sehırlerden alamam araç.
Aslında baktım yazdığın illere fakat öyle gözüme tamam bu araba çok güzel diyeceğim bir ilan çıkmadı önüme.Neyse bu işler kısmet umarım istediğin gibi bir araç bulursun.
quote:
Orijinalden alıntı: laprace
quote:
quote:
Aslında baktım yazdığın illere fakat öyle gözüme tamam bu araba çok güzel diyeceğim bir ilan çıkmadı önüme.Neyse bu işler kısmet umarım istediğin gibi bir araç bulursun.
evet abıcım kısmet işlerı dedıgın gıbı. 2 aydırlı araba arıyorum bulamadım bulduklarım çok yıpranmış oluyordu hep. yada fıyatları cok ucuk hadı hayırlısı yarın gidiş şuna bakacam 23.500 dedı son telde
tek hayalim temiz bi megane 2 dinamik full bulmak şu anda hız sabitliyecili cam tavanlı exnon farlı temız ve uygun bı megane 2 aranıyor arabayı aldıktan sonra bide cam flim. bide güzel bi celik jantla performans lastıgı zaten exnonlu farlar:D yeter bana uzun sure
100 bglik dizel motor makyajdan sonra geldi
quote:
quote:
quote:
quote:
evet abıcım kısmet işlerı dedıgın gıbı. 2 aydırlı araba arıyorum bulamadım bulduklarım çok yıpranmış oluyordu hep. yada fıyatları cok ucuk hadı hayırlısı yarın gidiş şuna bakacam 23.500 dedı son telde
Araba güzel görünüyor.Eğer düzgün kullanılmışsa kmsini çok problem etme.Ustaya gösterdiğinde durum anlaşılır.
resimlerde guzel gorunuyor ama işte resımdekı gıbı cıkmadı su ana kadar baktıgım rahat bı 50 araç vardır hepsı megane degıl tabıkı. km cok sorun degıl 120.000 benım ıcın. renault servısınde expertız yaptırıp ole alıcam zaten 50 lıraya rapor verıyorlar. herşyıne bakıyorlar
Birde bir site tarzı birşey vardı daha önceden aracın kaza yapıp yapmadığını geçmişini sorguluyordun onada bak.Bir yerlere mesaj atıyorsun ama unuttum
quote:
Birde bir site tarzı birşey vardı daha önceden aracın kaza yapıp yapmadığını geçmişini sorguluyordun onada bak.Bir yerlere mesaj atıyorsun ama unuttum
motaporttu galıba sıte adını orda kontrol edıyorum devamlı hosuma gıdem araşları ve turkcelldede msjla sorgulıyabılıyorsun. guzel hızmet ama sadece kasko ve yetkılı servıste yapılan ıslemlerı soluyo ozel servıslerı solemıyor=))