Şimdi Ara

Megane 2 Dizel Nasıl Araba? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
25.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Technik

http://www.araba.com/2955459/Renault%20Megane%201.5%20DCİ%20Dynamique%20II
    aracın renklerı degısık gıbı bi arkadaşım sımdı msnde konusurken fark ettırdı

sakın bu aracı almayın bu araç kesinlikle kazalı resimden önden kazalı olduğu anlaşılıyor makyajlı kasanın tamponuyla farı takılmış ve şoför aırbagide değişmiş makyajlı kasa aırbagı takılmış ayrıca boya ton farklarıda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsanea_06

quote:

sakın bu aracı almayın bu araç kesinlikle kazalı resimden önden kazalı olduğu anlaşılıyor makyajlı kasanın tamponuyla farı takılmış ve şoför aırbagide değişmiş makyajlı kasa aırbagı takılmış ayrıca boya ton farklarıda var

evet hocam bende dıkkat ettım zaten vaz gectım gıdıp bakmadım bılene

• quote:

quote:

quote:

o aracın vereceğim ilanla motor dışında tamamen aynı olması gerekiyor bu araca bakarak karşılaştırın
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-renault-megane-acill-sahibinden-hatasiz-megane-full-donanmli-sunrof-11/detay

• quote:

quote:

quote:

quote:

o aracın vereceğim ilanla motor dışında tamamen aynı olması gerekiyor bu araca bakarak karşılaştırın
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-renault-megane-acill-sahibinden-hatasiz-megane-full-donanmli-sunrof-11/detay

vaz gectım hocam zaten o arabadan temız bı megane 2 aramaya devam bu arada c4 lerede bakacam bugun 2 tane c4 buldum aklıma gırdı amcam

• quote:

Orijinalden alıntı: Antalya

Daha önce farklı zamanlarda 2005 dizel dinamik ve 2007 dizel otantik megane sahibi oldum. 2004-2005 dinamik yerine makyajlı otantik almanı tavsiye ederim. Ben 23.000 e verdim 2007 otantik olanı. İkisi arasında sasdece makyaj değil, süspansiyon ,fren vs farklar var. Yoltutuş daha iyi makyajlılarda. Bu arada şuan 2007 focus dizel sahibiyim. Yakıt konusunda megane ı çok arıyorum.

Kısa bir megane focus karşılaştırması yapar mısınız?
    Süspansiyon
    Yol tutuş
    Yakıt Tüketimi
    İçine aldığı ses miktarı vs
  • ARKADAŞIM C4 ALIP NE YAPACAKSIN, MEGANE 2 LER BENCE GAYET MANTIKLI ARAÇLAR, SERVİSİ BOL PARÇASI BOL, YAKITTA CİMRİ, İŞİNİ GÖRÜYOR BAGAJI YETERLİ, DİZEL ATAK ARABA, YANİ DAHA NE İSTİYON, İSTER KÖYÜNE GİT İSTER ŞEHİR İÇİ GEZ, ALTI DEĞDİ ETTİ KAFAN DA AĞRIMAZ BENCE İDEAL
  • quote:

Orijinalden alıntı: postal58

ARKADAŞIM C4 ALIP NE YAPACAKSIN, MEGANE 2 LER BENCE GAYET MANTIKLI ARAÇLAR, SERVİSİ BOL PARÇASI BOL, YAKITTA CİMRİ, İŞİNİ GÖRÜYOR BAGAJI YETERLİ, DİZEL ATAK ARABA, YANİ DAHA NE İSTİYON, İSTER KÖYÜNE GİT İSTER ŞEHİR İÇİ GEZ, ALTI DEĞDİ ETTİ KAFAN DA AĞRIMAZ BENCE İDEAL

benım aklımda megane 2 dınamık var her zamankı gıbı tutan araç masrafsız
    amcam soktu aklıma c4 daha ıyı dıye daha kalıtelı ama pek tutmuyo c4 de galiba
  • arkadaşlar megane 2 dizel dinamik arıyorum
    darbesız kazasız satan varsa iletişime geçsin benımle
  • arkadaşlar megane 2 makyajlı kasa ile normal ilk kasa arasında donanımsal yada teknik açıda degısıklık varmı gorsellık bakımından?

megane 2 makyajlılar 100bg eskilerı 80bg galıba başka fark varmı
    saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technik -- 7 Temmuz 2010; 22:14:32 >
  • ya 2 aydırlı araba arıyorum be nbı temız araba bulamıyacakmıyım.:(
  • Bende 2006 makyajlı dci var , iç aydınlatmalar yol bilgisayarı aydınlatması beyaz direksiyonun arkasındaki göstergelerin şapkasında minik bir rotuş var , stoplarda ufak bir desen farkı var , ön logoda ve panjurda hafif oynanmış bildiklerim bunlar , ancak bilemeyeceğimiz şeyler var mesela megane III leri usta serviste anlatırken direksiyon elektrik sistemindeki hz değişimi yüzünden direksiyonun III lerde daha iyi olduğunu söylmişti , bunun gibi şeyleri bilemeyiz sanırım . birde sanki makyajsızların daha yere yapışık olduğunu düşünüyorum makyajlıların arka havada gibi geliyor , etraftan yaptığım derlemeye göre kronik sorunlar arasında direksiyon kutusu , motor kulakları , kapı içi tutamak soyulmaları gibi şeyler var , ancak bende sadece ilk 20 binli km lerde direksiyon kutusu değişti garantiden o da biraz benim kıllığımdan oldu değişmesede olurdu başka bir sorun yaşamadım 92 bin km deyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADAC

Bende 2006 makyajlı dci var , iç aydınlatmalar yol bilgisayarı aydınlatması beyaz direksiyonun arkasındaki göstergelerin şapkasında minik bir rotuş var , stoplarda ufak bir desen farkı var , ön logoda ve panjurda hafif oynanmış bildiklerim bunlar , ancak bilemeyeceğimiz şeyler var mesela megane III leri usta serviste anlatırken direksiyon elektrik sistemindeki hz değişimi yüzünden direksiyonun III lerde daha iyi olduğunu söylmişti , bunun gibi şeyleri bilemeyiz sanırım . birde sanki makyajsızların daha yere yapışık olduğunu düşünüyorum makyajlıların arka havada gibi geliyor , etraftan yaptığım derlemeye göre kronik sorunlar arasında direksiyon kutusu , motor kulakları , kapı içi tutamak soyulmaları gibi şeyler var , ancak bende sadece ilk 20 binli km lerde direksiyon kutusu değişti garantiden o da biraz benim kıllığımdan oldu değişmesede olurdu başka bir sorun yaşamadım 92 bin km deyim

bende makyajlı kasa arıyorum full hız sabıtlıyıcılı cam tavanlı ama bi türlü bulamadım temız bugun bı taneye baktım arabanın her yerı darbelı berbat yapmıslar
    temız ıkıncı el arac bulmak cok zor

• en iyi araç benım ıcın megane 2 olacak
    en dogru tercıh satımı kolay yakıtı guzel
    masrafı fazla yok
    inş temiz bi tane bulursam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technik -- 8 Temmuz 2010; 0:32:26 >
  • Guest-72878BAA5 G kullanıcısına yanıt
    Merhaba, parça ve bakım maliyeti hususunda fiyat bilginşz var mı, era ile megane arasında kaldım, erayı parça bakım maliyeti yüzünden düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.