Şimdi Ara

Megane 2 (Extreme) İçin Hoparlör Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese öncelikle iyi akşamlar, Megane 2 (extreme) aracımın hoparlörleri yetersiz geldiği için değiştirmek istiyorum. Fakat üzerindeki orjinal mp3 çaları ile kullanacağım. Aracın ön cama yakın kısmında ufak 2 hoparlör, ön kapılarda 2 ve arka kapılarda 2 olmak üzere toplam 2 küçük 4 büyük hoparlör var. İyi bir ses almak için hepsini değiştirmem gerekir mi bilmiyorum. Sadece kaliteli bir ses istiyorum sesi arttırdığım zaman cızırtı yapmasın, tatmin edecek kadar bass olsun yeterli. Daha çok ortalama fiyatları ile önerirseniz sevinirim. Önerilerinizi dört gözle bekliyorum şimdiden teşekkür ederim. (300 lira civarı bütçe ile)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veryfast -- 2 Ağustos 2013; 0:14:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Veryfast

Arkadaşlar herkese öncelikle iyi akşamlar, Megane 2 (extreme) aracımın hoparlörleri yetersiz geldiği için değiştirmek istiyorum. Fakat üzerindeki orjinal mp3 çaları ile kullanacağım. Aracın ön cama yakın kısmında ufak 2 hoparlör, ön kapılarda 2 ve arka kapılarda 2 olmak üzere toplam 2 küçük 4 büyük hoparlör var. İyi bir ses almak için hepsini değiştirmem gerekir mi bilmiyorum. Sadece kaliteli bir ses istiyorum sesi arttırdığım zaman cızırtı yapmasın, tatmin edecek kadar bass olsun yeterli. Daha çok ortalama fiyatları ile önerirseniz sevinirim. Önerilerinizi dört gözle bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

megane 2 lerin hoparlörleri 13 cm , yani 13 cm coax . hoparlör alsanda elindekilerden cok bir farkı olmayacak ses acısından , 16 cm hoparlör zaten olmuyor megane 2 lere benim fikrim 1 takım 13cm comp. al orta yollu amfi ve bagaja sub koyarsan harcadığın paraya değer ...

• Açıkçası çok fazla bütçem yok söylediklerinizi yapabilir miyim bilmiyorum. 300 lira civarı bir bütçem var.
  • quote:

Açıkçası çok fazla bütçem yok söylediklerinizi yapabilir miyim bilmiyorum. 300 lira civarı bir bütçem var.

o zaman 2 takım linkte verdiğim hoparlör takımından al , ileride eline para geçerse edison 604,4 amfi al bunları amfi ile besle daha da iyi çalar ...

http://www.eliftuning.com/Alpine-G-Serisi-SPG-13C2-13-cm-Coaxial-Hoparlor_61748.html#0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pascall35 -- 2 Ağustos 2013; 0:21:55 >

• Önerebileceğiniz başka kombinasyonlar var mı peki biraz araştırmak istiyorum?
  • quote:

Önerebileceğiniz başka kombinasyonlar var mı peki biraz araştırmak istiyorum?

ya coax. alacakasın yada comp. comp. alırsan işin içine amfi sub. vs. girer senin bütçeni aşar , hoparlörlerin yuvaları 13cm olduğu için 13 lük coax. dan baska sansın yok , ne olur belki arkaya 1 takım oval koybailirsin ama pandizot falan yaptırman gerekir sana kalmış , önerdiğim alpine coax. lar 13 cm hoparlörler içinde gayet basarılı bir seri ..
  • Teşekkür ederim cevapların için biraz daha araştırayım, hoparlörleri alıp araca yerleştirdiğim zaman performansını yazarım. İyi geceler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.