Şimdi Ara

megane 2 far içi temizlemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
8.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar megane 2 aracımın farının içini açıp temizlemek istiyorum , daha önce bunu yapan varmı far camını açmayı becerebilirmiyiz, internette biraz araştırdım çok fazlabilgi yok ısıtılıp açılabileceğini yazmışlar ama yedek farımda bunu denedik ama ısıtılınca deforme oluyor ve açılmıyor, yardımcı olursanız sevinirim saygılar.

• Camı sökmeni tavsiye etmem. Cok riskli, hem kırılma ihtimali var hem de sonrasında bosluk bırakıp buhar yapma ihtimali var.
    Farın zenon ise mercegi söküp bir bez ile silebilirsin ama iceri elin girmez. Sadece mercek önünü temizleye bilirsin.

Bana sorarsan onun bile faydası var. En azından isi temizlemis olursun.
    Eğer mercek var ise mercegi ic ve dıstan sil, muhtemelen oda isten kararma yapmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rizeli -- 8 Ekim 2014; 18:12:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cevabın için teşekkür ederim Rizeli yarın bir bakiim eğer dediğin gibi merceği sökebilirsem biraz temizleriz onunlada idare edicez artık
  • Kabloları söküp farı bosa çıkart. Merceği tutan 3 vida var onları sokunce resimdeki gibi eline geliyor parca. Mercek capı kadar bir bosluk kaliyor. Ordan far ivinr müdahale edilebilir
    Ben resimleri paylaşmıstım, bulabilirsem atarım tekrarsan.
    Simduden kolay gelsin

• Rizeli kardeş merceğin kenarlarında sert bir plastik var onlar engel oluyor sen nasıl söktün resimlerini paylaşırmısın
  • Arkadaki plasrik koruma kapagini çıkarttığında karşına bu görüntü gelecek. Burada mercegi tutan üc adet vida var, tork anahtarı ile vidaları sökünce mercek serbest kalır. Baska bir bağlantısı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rizeli -- 16 Ekim 2014; 9:59:10 >

• bendeki farlar farklı merceğin çıkma ihtimali yok , sanırım senin farlar xenon far o yüzden arka kapak büyük vidaları çıkarınca çıkarman kolay. benim farın arka kapak yuvası daha küçük. çok uğraştım olmadı, bende farın içini yıkayıp temizleyim dedim farlar elimde patladı içerisindeki nikelaj kalktı farlar çöp oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.