Şimdi Ara

MEGANE 2 HB DCİ YAĞ ÖNERİSİ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
12.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kitapçık 10-40 diyor, servis 10-40 koyuyor fakat arabanın yağ yakmadığına güveniyorsan 5-40 daha iyidir diyorlar. Ben yine de ustamın lafına güvenerek 10-40 kullandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: babaevren

kitapçık 10-40 diyor, servis 10-40 koyuyor fakat arabanın yağ yakmadığına güveniyorsan 5-40 daha iyidir diyorlar. Ben yine de ustamın lafına güvenerek 10-40 kullandım

aynen öyle.arabanın ilk sahibiyim(2005 model) 10 yıldır nereye gittiysek 10-40 dediler. yanlız son yıllarda 5-40 daha öne cıkmış olabilir. hatta araba fabrika çıkışı 15 binde yag degistirmeye ayarlı, ama daha sonraki yıllarda cıkan modellerde 10 bin de bir degistiriliyor galiba. zamanla bu durumlar biraz farklılık gösteriyor demek ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stuka -- 27 Eylül 2014; 20:12:52 >
  • Elf moligraf yağ 5-40 aldım. İlk defa bu yağ kullanacağım, daha önce kullananlar varmıdır.Fiyatıda uygundu 4+1 =70 TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stuka kullanıcısına yanıt
    yeni çıkan euro5 motorlarda 5-40 kullanılıyor, özellikle kışın daha sessiz çalıştığı için 5-40 öneriliyor ama ben Mersin'de yaşadığım için soğukta motor titremesi gibi bir sorunum yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtasova

quote:

Orijinalden alıntı: emreduzenli

Haklısın bu gidişle 5-40 koyacağız heralde:)

ben hep 5/40 elf moligrafkoyuyorum çok memnunum ...sadece 4.4 litre koymaya dikkat edin...yada 4.5...... 5 yada 4 olmasın

Hocam neden 5 litre koymayin dediniz. Ben 5 litre koydurdum. (Castrol edge 5-40) usta 5 litre koyalim dedi bende itiraz etmedim. Tesekkurler simdiden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.