Şimdi Ara

MEGANE 2 HB DCİ YAĞ ÖNERİSİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
12.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    elf 5-30 evolution
    elf 5+40 moligraf F1
    castrol magnatec 5-30

Hangisini tavsiye edersiniz? kullandığım yağ castrol 5-30 mag. Fakat elf evo 5-30 şu an 80 tl 5 lt olanı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreduzenli -- 13 Eylül 2014; 18:54:07 >

• elf 5-30 tavsiyem fakat
    servis 5-40 moliigraf koyuyor 10 yaş araba çok ince yagda gelmez
  • 5-40shell helix tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rizeli

5-40shell helix tavsiye ederim.
    5-40 motor sesi çoğalır diyorlar bende arada kaldım normalde tercihim hep castrol 5-30 çok da memnunum ama pahalı.Şu an n11 de elf 5-30 ve elf 5-40 80 tl sadece..İyice kafam karıştı km çok değil bence arabanın o yüzden 5-30 sorun olmaz gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreduzenli

5-40 motor sesi çoğalır diyorlar bende arada kaldım normalde tercihim hep castrol 5-30 çok da memnunum ama pahalı.Şu an n11 de elf 5-30 ve elf 5-40 80 tl sadece..İyice kafam karıştı km çok değil bence arabanın o yüzden 5-30 sorun olmaz gibi.

Alıntıları Göster
    Bende kararsız kaldım bu konuda aynı şekilde 2004 1.5 hb aracımız var 175 binde, coğu kişi 10-40 koyuyor fakat karasızım bu konuda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mekolibs

Bende kararsız kaldım bu konuda aynı şekilde 2004 1.5 hb aracımız var 175 binde, coğu kişi 10-40 koyuyor fakat karasızım bu konuda.

Alıntıları Göster
    5/40 elf moligraf koyabilirsiniz motr sesi bence psikolojşk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mekolibs

Alıntıları Göster
    5-30 ya da 5-40 arasında tercih yapılması gerekiyor bence.Bir kaç ustaya danışıp bölgenin ilkim şartlarına göre tercih yapacağım.0-50 derece arası sıcaklıklar oluyor bizim bölgede.Bilgili arkadaşlardan yorumlar bekliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mtasova kullanıcısına yanıt
    Haklısın bu gidişle 5-40 koyacağız heralde:)
  • quote:

ben hep 5/40 elf moligrafkoyuyorum çok memnunum ...sadece 4.4 litre koymaya dikkat edin...yada 4.5...... 5 yada 4 olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtasova

quote:

ben hep 5/40 elf moligrafkoyuyorum çok memnunum ...sadece 4.4 litre koymaya dikkat edin...yada 4.5...... 5 yada 4 olmasın

Ses psikolojik degil :)

Aynı deger yaglar arasında bile fark var.

Elf ve total debedim traktör gibi çalıştı araç.
    Shell helix denedin benzinli gibi sessizlesti, castrol de kullandım, oda ses konusunda beni üzmedi ama shell kadar da memnun kalmadım.
    Shell dışarıda bulamadım. Istasyonda ise 135 tl fiyat verdiler 4. Lt icin.
    Farkli bir yag koydum ama en kisa surede shell yağa geri donus yapacam.
    Bu sitede fiyatlar uygun. Forumda da konusu mevcut. Ben yagı degistikten sonra buraya denk geldim.
    http://yagcarsisi.com/asp/group/10/5W-40

• quote:

quote:

quote:

Ses psikolojik degil :)

Aynı deger yaglar arasında bile fark var.

Elf ve total debedim traktör gibi çalıştı araç.
    Shell helix denedin benzinli gibi sessizlesti, castrol de kullandım, oda ses konusunda beni üzmedi ama shell kadar da memnun kalmadım.
    Shell dışarıda bulamadım. Istasyonda ise 135 tl fiyat verdiler 4. Lt icin.
    Farkli bir yag koydum ama en kisa surede shell yağa geri donus yapacam.
    Bu sitede fiyatlar uygun. Forumda da konusu mevcut. Ben yagı degistikten sonra buraya denk geldim.
    http://yagcarsisi.com/asp/group/10/5W-40

Alıntıları Göster
    Marka olarak değil de 5-30 mu 5-40 mı ona karar veremedim

• Markayı arka planda bırakma, mobil motul shell castrol ve digerleri bana göre
  • quote:

Markayı arka planda bırakma, mobil motul shell castrol ve digerleri bana göre

Haklısın da önce 5-30 mu 5-40 karar vermem gerekiyor sonra markaya karar veririm büyük ihtimalle castrol olur yine:) Hangi tip yağ koymalıyım onu öğrenmek istiyorum sadece:)
  • quote:

quote:

Markayı arka planda bırakma, mobil motul shell castrol ve digerleri bana göre

Haklısın da önce 5-30 mu 5-40 karar vermem gerekiyor sonra markaya karar veririm büyük ihtimalle castrol olur yine:) Hangi tip yağ koymalıyım onu öğrenmek istiyorum sadece:)

Alıntıları Göster
    5-30 Castrol Magnatec koydurdum vazgeçemedim yine:)

• quote:

5-30 Castrol Magnatec koydurdum vazgeçemedim yine:)

Alıntıları Göster
    renault dizellerde 10-40 kullanılmıyor mu? bende de 2005 megane2 dci var, hep 10-40 kullanıyorum ama?
    ekleme: bendeki sedan, hb degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stuka -- 25 Eylül 2014; 19:52:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stuka

renault dizellerde 10-40 kullanılmıyor mu? bende de 2005 megane2 dci var, hep 10-40 kullanıyorum ama?
    ekleme: bendeki sedan, hb degil.

Alıntıları Göster
    10-40 koyan duymamıştım ben tam sentetik olan 5-30 ya da 5-40 tercih ederim aynı motor sonuçta..
  • quote:

10-40 koyan duymamıştım ben tam sentetik olan 5-30 ya da 5-40 tercih ederim aynı motor sonuçta..

Alıntıları Göster
    benim bildigim cogu yerde 10-40 yag kullanıldıgı. 5-40 ı bende duydum ama ustalar hep 10-40 tavsiye ettiler.daha kalın oldugu icin ısınma durumunda incelse bile özelligini koruyormuş.
    burada da mesela ilgili bir konu var.
    forum.clioiii.com
    Konuyu görüntüle - Megane 1.5 dCi İçin Motor Yağı Önerisi - Renault Clio kullanıcıları Platformu •
    http://forum.clioiii.com/viewtopic.php?f=92&t=3039

herneyse, ben gecen degisimde magnatec kullanmıştım,iyiydi. bu sefer en iyisi diye shell tavsiye ettiler, onu kullanıyorum,motor daha sessizleşti sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stuka -- 25 Eylül 2014; 22:20:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: stuka

benim bildigim cogu yerde 10-40 yag kullanıldıgı. 5-40 ı bende duydum ama ustalar hep 10-40 tavsiye ettiler.daha kalın oldugu icin ısınma durumunda incelse bile özelligini koruyormuş.
    burada da mesela ilgili bir konu var.
    forum.clioiii.com
    Konuyu görüntüle - Megane 1.5 dCi İçin Motor Yağı Önerisi - Renault Clio kullanıcıları Platformu •
    http://forum.clioiii.com/viewtopic.php?f=92&t=3039

herneyse, ben gecen degisimde magnatec kullanmıştım,iyiydi. bu sefer en iyisi diye shell tavsiye ettiler, onu kullanıyorum,motor daha sessizleşti sanki.

Alıntıları Göster
    Karaman yetkili servisi aradım 5-40 dedi Konya yetkili servisi aradım 5-30 dedi:) ben de önce 5-30 castrol kullandığım için aynısını tercih ettim..Yağ esme yok ,sessiz motor.Yağ konusunda herkes bir şeyler diyor kullandığın yağ arabana uymuşsa kullan gitsin...

• İdeali motor omurleri kullanim sureleride dikkate alindiginda 5/40 motor yagidir
  • quote:

İdeali motor omurleri kullanim sureleride dikkate alindiginda 5/40 motor yagidir
    mEGANE ıı DCI grubuu araç ıcın 5W40 tır... Laguna 1.5 dci da aynı yagı kullanır arkadaşım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.