Şimdi Ara

<<<MeGaNe 2'lerini makyajlı Megane'a dönüştürenler kulubü>>> (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
29.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: _opeth

ön kısmı son makyajda biraz daha değişti yalnız iki sis farını gri bi plastikle çerçevelemişler filan

sanırım bahsettiğiniz son makyaj bu;

<<<MeGaNe 2'lerini makyajlı Megane'a dönüştürenler kulubü>>>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 10 Mart 2009; 21:45:49 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kürsad

quote:

Orjinalden alıntı: meganizm

Foto daki arcın rengi 2008 faz II yok makyajlamış arkadaş yorum sizlerin.

jantlarda faz I jantı ancak bnm şahsi görüşüm xenon far takıyorsanız far yıkama sisteminide takmanız. Öyle daha karizmatik bir duruşu var

Kürşad bu araç mersinde satılık.Yazılana göre 6 tane zenon var demiş kısa+uzun ve sislerde.

• bu araç 2009 model çünkü sis farı hizasında boyalı bi plastik çita var
  • Uzaktan bakınca bu sis farı arasındaki çıta sanki dişe tel takılmış gibi garip duruyor alışamadım dogrusu.
  • quote:

Uzaktan bakınca bu sis farı arasındaki çıta sanki dişe tel takılmış gibi garip duruyor alışamadım dogrusu.

akşam akşam hiç güleceğim yoktu yaa diş teli güzel benzetme
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdar1646

quote:

Orjinalden alıntı: snıper92

bence önü faz 2 yapcam diye hiç uğraşma eğer arabanda xenon far ve far yıkama sistemi yoksa git yaptır öyle çok daha memnun olacaksın

aynen böyle
    şuna baksana şekli yeter.

araç çok güzel sizinmi?

yok araç benim değil bir yerden resmini buldum bende çok beğendim,zaten benim meganda xenon far+far yıkama,üst açılır tavan yok ama benim megane sevdam devam ederse bu gidişle arabayı full olanla değiştireceğim.

• quote:

Orjinalden alıntı: crazyarif

quote:

Orjinalden alıntı: _opeth

ön kısmı son makyajda biraz daha değişti yalnız iki sis farını gri bi plastikle çerçevelemişler filan

sanırım bahsettiğiniz son makyaj bu;

evet
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kürsad

quote:

Foto daki arcın rengi 2008 faz II yok makyajlamış arkadaş yorum sizlerin.

jantlarda faz I jantı ancak bnm şahsi görüşüm xenon far takıyorsanız far yıkama sisteminide takmanız. Öyle daha karizmatik bir duruşu var

Kürşad bu araç mersinde satılık.Yazılana göre 6 tane zenon var demiş kısa+uzun ve sislerde.

satılık olduğunu biliyorum hocam sahibinden.comda rastladığım bir foto zaten. Ancak benimde çok hoşuma gitti bu hali

• ee daha yok mu yapan şu stoplar hakkında fiyat alamadım kaynadı arada
  • quote:

Orjinalden alıntı: rallyman23

ee daha yok mu yapan şu stoplar hakkında fiyat alamadım kaynadı arada

Bi ara sahibinden .com da vardı 100 lira niyetlendim sonra vazgeçtim.Ama alcam ilerde .
  • stopların boyutları bağlantıları birebir aynı mı? kuzenin 2003 civic'i 2005 yapmak istedik de ön farları biraz daha uzatmışlar.
  • ewet aynı sadece görüntü farkı var
  • quote:

stopların boyutları bağlantıları birebir aynı mı? kuzenin 2003 civic'i 2005 yapmak istedik de ön farları biraz daha uzatmışlar.

Megane da arka stoplar aynı fakat makyajlıların ön farı makyajsızlara uymuyor.
  • iyi olmuş böyle bir konu açmanız.
  • ewet ama kimse bişey yazmıyo
  • quote:

quote:

stopların boyutları bağlantıları birebir aynı mı? kuzenin 2003 civic'i 2005 yapmak istedik de ön farları biraz daha uzatmışlar.

Megane da arka stoplar aynı fakat makyajlıların ön farı makyajsızlara uymuyor.

Bugün sahibinden.com'da gördüm bi tane 2004 model arka farları değiştirmiş. ama jantlar eski olunca göze batıyor. yapınca da tam yapmak gerek. eskilerin jantlarına kötü demiyorum yanlış anlaşılmasın
  • makyajsızların bi jantı var zaten 2006 dan sonra makyajlı kasaların jantlarından güzel bence extreme 2008 modelinki sadece güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: rallyman23

makyajsızların bi jantı var zaten 2006 dan sonra makyajlı kasaların jantlarından güzel bence extreme 2008 modelinki sadece güzel

walla eskiden ne güzeldi broadway'de bile alüminyum alaşımlı jant standarttı, şimdi ise o jant kapakları yok mu deli oluyorum yaa hiç sevmiyorum, bizim megané I'de orta göbekte sadece bijonları kapatan kapağı bile sevmiyorum, yazın alanya'da megané'ı olup da 5 liralık kapağı alamayan bir insancık pak halindeyken birini yürütmüştü. kapaksız daha güzeldi bence
  • walla aynen öyle ya ben hastasıyım o broadway jantının
  • bendemi meganıma makyaj yapsam,,

mesalaön ızgaranın etrafına biraz yeni çıkan altın rengi ... markalı rujdan sürsem,
    farların altına ve üstüne rümel çeksem,
    bide ön çamurluk üstlerine biraz alınlık sürdüm mü tamamdır dimi

kürsad hocam ilk resimdeki farlar çok hşuma gitti... bmw 5 serisi farlar gibi, çok tatlı durmuş sanamı ait?
    nekadardır maliyeti bilgi verebilirmisin?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.