arkadaşlar böyle bi konu açmak istedim makyajlı megane'a dönüştürmek bana kaça patlar ve resimlerini koyabilirmisiniz
yok mu aranızda makyajlı megana çevirenler
nasıl yaptın resim falan yok mu? sen koy 1-2 resim millet seni takip eder.
öyle birsey yapmak için ön tamponu değiştreceksin +faz 2 far alacaksın ne gerek var ?? ayrıca meganenin faz1 i yani makyajsız olanı önden daha karizma..tabi zevk meselesi ama ugrasmaya değmez hiç gerek yok ugrasma bence ama istersen arka stopları değiştir arkadan bakınca faz2 megane olur:)
makyajlı megane'a benzetmeye çalışma. fotodaki gibi yap farkın olsun
kürsad'a katılıyorum
makyaj denemeyecek kadar az değişiklik mevcut....bence para harcamaya değmez
Foto daki arcın rengi 2008 faz II yok makyajlamış arkadaş yorum sizlerin.
quote:
Orjinalden alıntı: meganizm
Foto daki arcın rengi 2008 faz II yok makyajlamış arkadaş yorum sizlerin.
jantlarda faz I jantı ancak bnm şahsi görüşüm xenon far takıyorsanız far yıkama sisteminide takmanız. Öyle daha karizmatik bir duruşu var
RS ön tampon olmadan makyaj gözüme hiç güzel gelmiyor,makyajsız çok daha agresif ve karakterli bence.
yukardaki arabaya extreme jantı giderdi
bu arada faz 2 jantı daha çirkin bence
quote:
Orjinalden alıntı: egunns
bu arada faz 2 jantı daha çirkin bence
Extreme yine neyse güzel geliyor göze,privilege konan jantı resmen hala içime sindiremiyorum.
zaten hiç güzel privelege jantına rastlamayamadım, laguna clio dahil...bizim zamanında broadway 90 ın jantı daha güzeldi
quote:
[simage]makyajlı megane'a benzetmeye çalışma. fotodaki gibi yap farkın olsun
[/simage]
katılıyorum araba senin mi o farın fiyatı ne kadar
bence önü faz 2 yapcam diye hiç uğraşma eğer arabanda xenon far ve far yıkama sistemi yoksa git yaptır öyle çok daha memnun olacaksın
aynen böyle şuna baksana şekli yeter.
quote:
Orjinalden alıntı: snıper92
bence önü faz 2 yapcam diye hiç uğraşma eğer arabanda xenon far ve far yıkama sistemi yoksa git yaptır öyle çok daha memnun olacaksın
aynen böyle şuna baksana şekli yeter.
araç çok güzel sizinmi?
bana makyajlanınca daha modern bi araç gibi gözüküyo ne bilim aslında şuanki halini seviyorum ama o daha çok içime siniyo.arka stoplar ne kadar değiştirmeye kalksam veya komple makyajlasam ne kadar tutar
ön kısmı son makyajda biraz daha değişti yalnız iki sis farını gri bi plastikle çerçevelemişler filan
meganizm arkadaş ewet aynen öyle makyajlanmış çünkü o jantlar ve bej rengi yok benim arabanın rengide bej aynı bu hale getirsem süper olur