< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapresLee -- 27 Mart 2020; 14:27:4 > |
Turknet iptali (daha aktivasyon belgelerimi yollamadım)
-
-
Hiç bir şey yapma. Her geri gönderme. Online işlem merkezinden de aboneliğin iptal edilmesi için destek kaydı aç
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Merhaba, sözleşme evrağı göndermediyseniz iptal için dilekçe göndermenize gerek yok. Online işlem merkezi üzerinden iptal ettirmek istediğinizi iletmeniz yeterli. -
Dostum benimde TürkNet aktivasyon sürecinde sen nasıl iptal ettin yardımcı olabilir misin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
belgeleri yollamadıysan sıkıntı yok ister ara ister mail at siliyorlar adresi hesabı falan
ben geçtim burada türknete memnunum valla 75 megabit kullanıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapresLee -- 3 Kasım 2020; 14:3:5 > -
Az önce iptal işlemini gerçekleştirdim mesaj da geldi iptal edilmiştir diye ama hala Online işlemleri kullanabiliyorum ve 4 kasımda yani yarın modem gelecek ups kargo şirketi aracığıyla
sen İptal ettiğinde Online işlemleri kullanabiliyor muydun kullanıcı adı ve şifreyle giriş yapabiliyor muydun?
Merhaba, iptal işleminden sonra 45 gün online işlem merkezine erişim sağlayabiliyorsunuz. -
TürkNet iptalimi bugün itibariyle gerçekleştirdim. Ama bana TürkNet’den modem gönderildi müşteri hizmetleri ile görüştüm yarın MNG Kargo kodu atacaklar bana o kod ile modemi TürkNet’e iade edeceğim TürkNet bunun karşılığında faturayı iptal edecek mi modemin ücretini alacak mı benden?
TürkNet modem iadesi için kod gelecekti 8 saat süre içinde gelecek dendi ama kod henüz gelmedi
Merhaba, modem iadesi gerçekleşmesi durumunda modem için ücret alınmayacaktır. Hizmet numaranızı iletmeniz durumunda iade kodu ile ilgili arkadaşlarımdan bilgi alarak sizinle paylaşacağım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X