Şimdi Ara

Turknet iptali (daha aktivasyon belgelerimi yollamadım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İnternetten türknete taşıma talebinde bulunmuştum.Şikayetleri görünce türktelekomda kalayım diyorum. Belgeleri falan yollamadım.Nasıl bir yol izlemem gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapresLee -- 27 Mart 2020; 14:27:4 >

• Hiç bir şey yapma. Her geri gönderme. Online işlem merkezinden de aboneliğin iptal edilmesi için destek kaydı aç

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, sözleşme evrağı göndermediyseniz iptal için dilekçe göndermenize gerek yok. Online işlem merkezi üzerinden iptal ettirmek istediğinizi iletmeniz yeterli.
  • Dostum benimde TürkNet aktivasyon sürecinde sen nasıl iptal ettin yardımcı olabilir misin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • semir35krb S kullanıcısına yanıt

belgeleri yollamadıysan sıkıntı yok ister ara ister mail at siliyorlar adresi hesabı falan

ben geçtim burada türknete memnunum valla 75 megabit kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapresLee -- 3 Kasım 2020; 14:3:5 >
  • CapresLee C kullanıcısına yanıt

Az önce iptal işlemini gerçekleştirdim mesaj da geldi iptal edilmiştir diye ama hala Online işlemleri kullanabiliyorum ve 4 kasımda yani yarın modem gelecek ups kargo şirketi aracığıyla

• CapresLee C kullanıcısına yanıt

sen İptal ettiğinde Online işlemleri kullanabiliyor muydun kullanıcı adı ve şifreyle giriş yapabiliyor muydun?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nakil durumu:onay bekliyor
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Merhaba, iptal işleminden sonra 45 gün online işlem merkezine erişim sağlayabiliyorsunuz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

TürkNet iptalimi bugün itibariyle gerçekleştirdim. Ama bana TürkNet’den modem gönderildi müşteri hizmetleri ile görüştüm yarın MNG Kargo kodu atacaklar bana o kod ile modemi TürkNet’e iade edeceğim TürkNet bunun karşılığında faturayı iptal edecek mi modemin ücretini alacak mı benden?

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

TürkNet modem iadesi için kod gelecekti 8 saat süre içinde gelecek dendi ama kod henüz gelmedi

Merhaba, modem iadesi gerçekleşmesi durumunda modem için ücret alınmayacaktır. Hizmet numaranızı iletmeniz durumunda iade kodu ile ilgili arkadaşlarımdan bilgi alarak sizinle paylaşacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.