Şimdi Ara

Megane 2 sedan ve JSV spor yay!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
16.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: DR_SHARP

Bu arada birde onden gorunus koyayim o zaman daha rahat anlasiliyor aracin ne kadar dustugu
     Megane 2 sedan ve JSV spor yay!!!

Sedicivalvole sana tavsiyem ondeki krom akseuarlardan en ufak olani yani en alttakini cikarmandir.Arabaya daha bir yirticilik veriyor bence.Tabiki kisisel bir zevk bu

Bravo ii dedin hiç aklıma gelmedi daha yakışıklı olmuş sökücem

Sende çıtaları boyatsan iyi olur göwde rengine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedicivalvole -- 22 Temmuz 2006; 12:17:48 >

• 65ytl den bişe değil de şimdi bi kere patlatır iki kere patlatırsam sonra ben gider Koni felan alırım

Eibach'ların fiyatı hakkında bi bilginiz war mı? Veya Adana'da JSV satan?

quote:

Orjinalden alıntı: sedicivalvole

65. Ytl tanesi serwis fiyatı Çok sakat bişi ama patlak amortisör can güwenliğini koltuk altına alıyor hem yol tutuş hem frenaj mesafesi

• Boyatmayi dusunuyorum dostum en yakin zamanda
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasanyuceer

65ytl den bişe değil de şimdi bi kere patlatır iki kere patlatırsam sonra ben gider Koni felan alırım

Eibach'ların fiyatı hakkında bi bilginiz war mı? Veya Adana'da JSV satan?

quote:

Orjinalden alıntı: sedicivalvole

65. Ytl tanesi serwis fiyatı Çok sakat bişi ama patlak amortisör can güwenliğini koltuk altına alıyor hem yol tutuş hem frenaj mesafesi

Ya konide alsan farketmez bu isin en saglami coilover dir.Onun fiyatida 1500ytlden basliyorOnun icin yay en cazip secenek suan.BU arada cokta korkmana gerek yok emin ol amortisor patlatmak ole kolay sey degil

• Bilgiler için teşekkürler
  • hocam renonun orjinal body kiti var koysana ondan süper olur hem jantlar filanda şekil
  • Jantların kaçlık ve ne marka olduğunu söyleyebilirmisin?Gerçekten çok yakışmış.
  • yol tutuşu çok farkettimi önerirmisin
  • Hijoin 17" H-109 modeli
  • quote:

Orjinalden alıntı: emregulec_1905

yol tutuşu çok farkettimi önerirmisin

Belirgin fark var arkadasim.Aslinda ben arabayi dusurmeye karsiydim cunku altini vurmaktan korkuyodum taki arabayi savurtup kaza yapincaya dekSimdiki aklim olsaydi ilk aldigim gun dusururdum araci
  • JSVnin sitesinde yay göremedim
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: emregulec_1905

yol tutuşu çok farkettimi önerirmisin

Belirgin fark var arkadasim.Aslinda ben arabayi dusurmeye karsiydim cunku altini vurmaktan korkuyodum taki arabayi savurtup kaza yapincaya dekSimdiki aklim olsaydi ilk aldigim gun dusururdum araci

Hayırlı olsun yakışmış arabana

• arkadaslar yenı megane 2 1.5 dcı2009 aldım aquante modelı jant dusunuyorum 17 ama performansıetkıler dıyorlar dogrumudur lastık yanagı ınceldıkce yere yakınlastıkca yol tuutsu artarmı,tesekkurler
  • MERHABA DR_SHARP senden bı rıcam olcak bu jvs yayları nereden almıstın,bende manavgattayım,araca 17 jant taktık yuksekldı ıgrenc duruyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: transporter2008

arkadaslar yenı megane 2 1.5 dcı2009 aldım aquante modelı jant dusunuyorum 17 ama performansıetkıler dıyorlar dogrumudur lastık yanagı ınceldıkce yere yakınlastıkca yol tuutsu artarmı,tesekkurler

Yol tutuş artar fakat yanak inceldiği için bu sefer konfor azalır,

Bu arada amortisör ve yaylara gösterdiğiniz özeni lastiklere de göstermeyi unutmayın 4 yılı geçmiş(hadi bilemedin 5 sene) ve diş derinliği azalmış lastikleri sakın kullanmayın.
  • Lastıklerım ıkıncı el 2 bın km sora ıstanbula gıdecegm zamn degıstırıcem
    sadece yay lazım yuksekte kaldıgı ıcın aracım cırkın duruyor, ve lastıklerden dolayı artı yuksekte olmasından dolayı savuruyor,
  • Ben ıstanbulda satan bır yer bulamadım bılen varsa bana ö.mesaj atarsa sevınırım :) Bu arada aracım Getz Teşekkürler
  • bu işlemleri fluence a yapmak lazım aslında.
  • DR_SHARP kullanıcısına yanıt
    kardeş nereden aldığını ve oranın telefon numarasını verebilirmisin
    @DR_SHARP
  • quote:

Orijinalden alıntı: DR_SHARP

quote:

Orjinalden alıntı: hasanyuceer

Bundan eminsen ben de almayı düşünüyorum da herkes 1 seneye kalmadan amortisörü eline alırsın diyor...

quote:

Yol tutusu cok farketti haliyle.Cok Cok guzel oldu.Virajlarda araba banamisin demiyor artik
    Amortisorlere gelince bir degisiklik yok aracin kendi amortisorleri.Zaten sport yaylarin ozelligi aracin kendi amortisorlerine optimum uyum gostermesi.Yani ole amotrisoru falan patlatmak kolay is degil

Dostum zaten spor helazonlarin ozelligi budur.Kestirmeden farkida budur.Eger orjinal yaylari kestirirsen cok cok sakincali ve dedikleri gibi amortisorleri eline alirsin.Fakat spor yayda bu olasilik azdir tabi bu senin kullanmanada bagli.Sole acikliyayim eger alirsan goreceksin ki orjinal yaylarla spor yalar arasinda boyut olarak 1-2 santim ya var ya yok.Yani benimkiler ogleydi.Aradaki fark sadece yayin esnekliginde.Eger yumusak yay alirsan kullanirken biraz daha dikkat etmen lazim cunku bu hem dusurmeye hemde konforo yonelik bir yay olacaktir.Esnemesi cok oldugundan konfor yuksek olacaktir.Fakat oncede dedigim gibi araba yukluyken dikkatli kullanmak gerekir cunku amortisore fazla yukleme yapabileceginden patlatma riskin olabilir.Diger bir yanda ise sert yaylarda mevcut.Bunlari esnemesi daha az.Bunun icin araban duser fakat konfordan odun vermen gerekir.Bu yaylarin avantaji ise set oldugundan amortisore fazla yukleme yapmaz ve patlatma olasiligini azaltir.Bu yaylardan tercih yapmak tamamen kisisel bisey.Senin kullanimina ve zevkine gore degisir dostum

benim aracımda da 5 cm lik spor yay var

amortisör patlatmak kolay iş değil denmiş ama bu durum yarın bürgün yayları çıkarırsanız anlaşılır direk lıkır lıkır yapmaya başlar amortisörleriniz ve mefta olduğunu anlarsınız 207tr sitesinde birçok arkadaşın başına geldi bu durum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.