Şimdi Ara

Megane 2 su problemi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
36.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kimileri arabaya kusur buluyor şaşırıyorum oynarsan kaçırır bu kadar basit.2, el araç alıyoruz malum geçmişini bilmiyoruz megan da özellikle kabin takmak için yapılan oynamalardan dolayı su alıyor. arkadaşlar bu sebeplerin dışında su alması çok zor 1 ön cepler su alıyorsa kabin yuvaları kesilmiş oluyor 2 kapı döşemeleri sökülüyor ve yerine düzğün oturtulmuyor yada döşeme contası zedelenmiş olabilir daya yaz günü geri takmaya gereksinim duyulmamış.3 kapı tahliye kanalları tıkalıdır 4 ağac altına park ediyorsanız sileceğin altında bulunan tahliye kanalı tıkalıdır. 5 klima su gideri tıkalı olabilir yazın su basar arabayı. bu sebeplerin dışında araçda kaza darbe yoksa başka yerden su olması çok zor bir ihtimal her keze kolay gelsin bu arada döşeme contası lazım olursa pimapen cilerden 5tl alın oraya uydurun orjinali 130tl :)
  • kapı dışındaki cıtalar kapılar kapanırken ses yapar en fazla orasaki silikonun su sızdırmazlığıyla bir alakası yok çünkü oradan su girse dahi kapının altındaki tahliye kanallarından akar gider ve senin iç kısma gelme olasılığı %1 desem yalan olmaz söktüm ses yapmasın diye silikon sıktım taktım kontrol yaptım :)
  • Arkadaşlar üç gün şehir dışındaydım. Arabam dışarda kaldı. Ben yokken çok yağmur yağmış. Üç gün sonra, bugün arabayı ilk kez kullanıp park ettiğimde sol ön tekerleğin oradan yere su aktığını gördüm. Sorun nedir. Hararette sıkıntı yok. Ne olmuş olabilir ? Teşekkürler.
  • bizzat su camın kelebek kısma yakın yinden hoparlör korumasına değiyor oradan hoparlöri çürütüp patlatıp içeriye giriyor% 100 uygulamalı gördüm suyun nasıl gördüğünü ,şimdilik çare şu sanırım taktığımız hoparlörü poşetle srreç filmle kaplayıp suyun onun üzerinden yol almasını engellemek ayrıca kapı içi hoparlörün üst kısma top haline getirilmiş poşet doldurmak...
  • istanbulda bu işi çözecek usta varmı acaba ?yardımcı olursanız sevinirim.megane 2 hb 2008 model 2 aydır her yağmur yağdığında döşemeler ıslanıyor.çözemedim gitti bu sorunu
  • Hangi döşemeler ıslanıyor? Taban döşemesi ıslanıyorsa su sileceklerin altındaki hava girişinden içeri giriyordur.
  • Sağ on ve arka döşeme ıslanıyor. Sağ gizli görme su ile doluyor. Nasıl çözebiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klimayı kullanıyorsanız eğer evaporatörün su tahliyesi tıkanmış bu da araç içine su girmesine neden oluyor olabilir.
    Bunun dışında klima kullanmıyorsanız, sileceklerin altında iki adet sağ ve solda tahliye bulunur bunlar tıkanırsa silecek havuzunda biriken su, hava girişinden içeri akma yapar. Göğüsün altından ilerleyip gizli bölmeleri ıslatır. Bu tahliyelerin temizlenmesi gerekir.
    http://forum.donanimhaber.com/m_6890275/mpage_402/f_//tm.htm#107005848
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.