Merhaba arkadaşlar. Araba ile şehirler arası yolda aşırı yağmurlu bir havada seyir halindeydim. Hiç gözükmeyen bir su birikintisinden geçtim. 50 km sonra felan yağ ışığı yandı. Arabadan inip kontrol ettim yağında bir sıkıntı yok. Motor suyu eksik gözüküyordu. Tamamladım ve devam ettim. Bir süre sonra tekrar yağ ışığı yandı. Vitesi boşa alıp tekrar vitese geçirdiğimde bir süre yağ ışığının kaybolduğunu gözlemledim. Bulduğum ilk sanayide durdum ve yağının az olduğunu söyleyerek 1 lt yağ eklediler (amaç bence yağ satmaktı). Altta sallanan bir kablo gördük ve onu da cırt ile sabitlediler. Yola devam ettim. Zaman zaman yağını kontrol ettim ama sıkıntı gözükmüyordu. Neyse vardım gece ve ertesi gün yine arabayı kullandım. Hiçbir sıkıntı gözükmüyordu. Bir sonraki gün sabah arabanın anahtarı kapıları bile açmadı. Mekanik olarak açtım ve arabayı çalıştırmayı denedim. Lakin tık yok...
Sizce sıkıntı ne olabilir? 500 km yol yaptıktan sonra arabanın çalışmaması da ne ola ki?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme