yani renault'un 1.6 16V motoru çok sağlam bi motor. performans ve yakıt tüketimi inanılmaz. B segmentindeki bi araç gibi yakıt tüketimi var D segmentindeki bi araç gibi de performansa sahip. otobanda çok rahat 160-170'e çıkıyordu araç ve banamısın demiyordu daha istiyordu hızı. bu kadar sağlam bi motor bu motorlar. ilk sahibide bayandı fazla binmediği için bu kilometreyide ben uzun yolda yaptım zaten çoğunlukla. urfa muğla arası. zaten bi tatilde git gel 15 günlüğüne al sana 3bin KM. bayramlar fln derken km. uzun yolda yapıldı. araç üstü kapalı garajda muhafaza edildi boya kalitesinden hiç bişey kaybetmedi, darbe, değişen parça vs. hiçbir olumsuz özellik yok km'de emsallerine göre ve motorun ömrüne göre çok çok iyi ama halaa neresi temiz bu aracın diyerek çamur atmaya çalışıldı. bunun adı apaçık kriz fırsatçılığı. neyseki aracımı arabadan anlayan birine sattım. şuan alanda memnun satanda. bu devirde allah kriz fırsatçılarının eline düşürmesin km.si çok, HB, modeli eski, kaşının üstünde göz var deyip kırabildiği fiyatı kırmaya çalışıyor. akbaba gibiler vallahi. allah düşürmesin :))))
Araç 16750 ye satılmış zaten alana da satana da hayırlı olsun.
2002 model megan 16750 alındı
ya ben bişey demiyorum ya bi millet nasıl bu kadar kör oluyor satan arkadaşda iyi tuturmuş valal helal olsun ne diyim
ben o parayı hayatta vermezdim oo araca max. 13-14 ederdi
al işte bi tane daha. al arkadaşım sen 13'den al tutturabilirsen sana üstüne para bile verirler
yaw valla kusura bakma corse_520 arkadasım ama edecegi fiyat arkadaslarında dedigi gibi 13-14 bin.. 15 degil