Şimdi Ara

megane 2002 1.6 16V 110 BG çok temiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Şanlıurfa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kasa tipi; HB
    Silindir hacmi; 1.6
    Yakıt türü; Benzin
    Vites; Manuel
    Motor Gücü; 110 BG.
    Aracın Kilometresi; 102000 KM
    Hasar durumu; hasarsız, boyanan ve değişen hiçbir parça yok,

özellikleri; hava yastığı sürücü, yolcu ve yan olmak üzere 4 adet. ABS, Immobiliser, merkezi kilit, elektrikli aynalar, radyo kaset, elektrikli camlar, yol bilgisayarı, alaşımlı jant, sis farı, hidrolik direksiyon, analog klima, direksiyon yükseklik ayarı, far yükseklik ayarı, koltuk yükseklik ve derinlik ayarı, sürücü koltuğu bel destek ayarı, 1/3 2/3 oranında katlanabilen arka koltuklar. yakıt konusunda çok ekonomiktir. ş.dışı yakıt tüketimi 5.5 lt/100 KM ş.içi 7.1 LT/100 KM. şehirler arası 90 km/s hızda ortalama 0,15 ykr yakıt tüketimi var. son derece ekonomik ve cimri bir araçtır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corse_520 -- 20 Mart 2009; 18:39:21 >

• çok küçük bir pazarlık payı söz konusu olabilir.
  • evet ciddi alıcılara çok küçük bir pazarlık payı söz konusu olabilir...
  • neden genelde verılen ilanlarda gerçekcı olunulmuyorr

millettt kusura bakmayında kerız degır(lafım sıze degıl)

hayırlı satıslar
  • mesela nedir sana gerçekçi gelmeyen?
  • Güya araba temiz diye(100bini deviren araba ne kadar temiz olursa) böyle yüksek bir fiyat istemek.İşte bu gerçekçi değil.
    Mal senin istediğin fiyatı iste ama inan bana bu fiyata ancak saf birisine satarsın piyasayı bilmeyen.
    Sattığında da alan adamı düpedüz KAZIKLAMIŞ olursun.

quote:

Orjinalden alıntı: corse_520

mesela nedir sana gerçekçi gelmeyen?
  • 100 bini deviren araba nekadar temiz olur. sadece 15 bin km'de bir bakım için servise giderse ve bunun dışında bir problem çıkarmazsa temiz olur. kullanıcısıyım ve biliyorum boşa atıp tutmuyoruz. piyasa içinde gayet normal bir fiyat aynı özelliklerde araçlar 17 binden aşağı satılmıyor kaptırabilen 18 bin'den bile satıyor aç incele ilanları tüm araç satış siteleri açıkça bunu ıspatlıyor. bu fiyata kimse kazıklanmış olmaz için rahat olsun. bende isterim aracı piyasa fiyatının 1000-2000 tl altında alayım da ben karlı çıkayım bu işten ama piyasa değeri neyse o. ayrıca 2002 bi araç için 100 bin km son derece uygun bi km. öyle çamur atılacak bi kullanım miktarı değil. emsalleri 130-140 bini devirdi çoktan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet ilanlara bakarsan fiyatlar yüksek ama bir inetrenet fiyatlarından bahsetmiyoruz. Gerçek fiyatlardan bahsediyoruz.
    Sana şunu söyleyeyim. 52bin kmde Megane 2 1.4 16bin'e satıldı. İnan bana seninkinden çok daha temizdir.

Sen devam et böyle satışa dostum, mal senin istediğin fiyatı söylersin, yukarıda da dediğim gibi saf birini denk getirirsen güzelcede satarsın. Hayırlı satışlar.
  • bu ilanı internet kanalıyla değilde sanki birebir benimle görüşerek haberdar oldun sanki internette verdiğim ilan için internet piyasasını dikkate almayacağımda neyi dikkate alacaktım acaba? kendin açıklamışsın internet fiyatı diye buda internet ortamında bi ilan daha ne beklentin var merak ettim. internet piyasasında 17.500 18.000 olan aracın fiyatını burada 14 binde hatta son bir indirim yaptım 12 binden satıyorum diyerek ilan vermem yönünde bir beklenti oluşmasın kimse saf değil. bu araca bu bedeli verecek olanda, araç sahibi olarak değerinde bir fiyatla aracını satılığa çıkaracak olanda. bence sen bukadar pimpirikli olma yoksa elindeki renault9 aracı elinden çıkaramadan daha çok toyota corolla, megane sayfalarında piyasa fiyatının çok çok altında bir araba denk getiripte milleti ben saf yerine koyarak değerinin altında araba alacağım diyerek aylarca beklersin:))
  • Renault 9 umu piyasa fiyatında sattım.
    Şuanda gerçek piyasa fiyatında araba arıyorum. Sizin gibi fiyatı şişerenler yüzünden de henüz istediğim aracı alamadım. Cevap bu kadar basit.
    Pimpirimki elbette olacağım çünkü para veriyorum ve para kolay kazanılmıyor.
    Ne satan adam mutsuz olsun ne alan adam. Değeri neyse o, çok temizse 500 yukarı olur ama 3000lira yukarı olmaz. Onu anlatmaya çalışıyorum.
    Benim bu kadar yazmam birşeyi değiştirmez, 1 ay sonra araban hala satılmadığında konuşalım bu konuları(dediğim gibi bir saf bulup kazıklamazsan)
  • bir ay fazla canım bir haftaya görüşürüz. 16.500 ü kabul etseydim çoktan satmıştım aracımı 8 günde 16.500 den 3 alıcıya ben hayır dedim. o alıcılarda bende piyasa fiyatını gayet iyi biliyoruz. değil 3000 üstünde satmak aracı piyasanın 3000 tl altında almak için çırpınan kriz fırsatçısı uyanıklara yem olmadan tam değerinde 1 hafta içinde satacağımdan da eminim. bu arada renault 2 den de aracım için 16.400 fiyat aldığımı belirtmek isterim. gerekirse aklımdaki fiyatın 350 tl altında fiyata kimsenin ağız kokusunu çekmeden değil 1 aya 1 güne renault 2'ye satarım aracımı. fiyatlara daha gerçekçi bi gözle bakmanı tavsiye ediyorum. ;))
  • Renault 2 aracınınıza 16.4 verdi ve siz satmadınız :) Komik olmayın lütfen.
  • hangi dünyada yaşadığınızı merak ediyorum açıkçası son derece açık renault2 den aracımı 17.250 ye almıştım aynı bayi şimdi 16.400 verdi ve satmadım. kabul edin siz bu işten fazla anlamıyorsunuz... daha önceki msj'da da 1.4 megane ile 1.6 araç arasında fiyat kıyaslaması yapmışsınız. akıl karı değil 1.4 bahsettiğiniz araba yaa. biliyoruz 1.4 megane ları renault öyle kocaman arabaya 1.4 motoru niye koyarki diye dünya kadar tartışılmıştı. motor aracı kaldıramıyor daha. tabikide verdiğin örnekteki fiyat ucuz olacak. korkum yakında benim araçla renult19'u yada broadway'ı kıyaslamaya gitmen. bu muhabbet daha uzarsa görülmeyecek şeyde değil benim kanaatim...
  • Ben sana karşılatırmayı kasa farklı olan iki araç için yaptım,tabi sen anlayamadın o ayrı. Her araç bir mühendislik çalışması sonucunda ortaya çıkar, dünya tartıştı ama boşa tartıştı, işi bilmeyenler tartıştı senin gibi.

Bu işlerden anlayıp anlamamam görecelidir. Mesleğim bu işler değil,haliyle profesyonel birisi gibi anlamam beklenemez.

R9 yada R19 la kıyaslayacakta değilim. Bu lafında çok komik :)

Son olarak evet doğru arabanı Renault 2 16.4e alır hatta az bile vermiş burada 18e filan alıyorlar ( Bak senin istediğin cümleleri kullanıyorum,komik olsun diye) Hatta senin aracın çok bakımlı diye 20 binden alacaklar.

Lütfen güzel kardeşim bi düşün taşın, 7 yaşında bir araç, 100bin kmye gelmiş ve piyasada durgunluk var, yapmayın etmeyin tamam malınız kıymetli ama gerçekçi olun.

Buraya yazdığım son mesajdır. Başlkığı kirlettik ya neyse yenisini açar 17200yazarsın :) Hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qntrl -- 1 Mart 2009; 16:04:24 >

• her araç bir mühendislik çalışması sonucu ortaya çıkıyor diye biz işi bilmeyenler hiç tartışmayalım o zaman. tata 2 bin dolara araç satışına başlayacak. nasılsa mühendislik ürünü biz işi bilmeyenler tartışmasın gözü kapalı alalım yada çin malı cherry'de olur. aaa mühendislik ürünü ama lütfen kalitesini tartışmayın sizi bu kategoriye davet edelim oradan bakın araçlara. fiyat derdinede düşmemiş olursunuz. ayrıca bu topikte son msj'ının olmasına da çok sevindim. dön dolaş kısır döngü hala 1.4 1.6 ama farklı kasa diyosunuz ve hala karşılaştırmakta ısrarcısınız.
  • araç duruyormu
  • evet duruyor. henüz satmadım
  • mal adamın ısterse 50 mılyara satar. bu ısı yapan galerıler var satıcılar var bu ısten ekmek yıyenler var onlarda pıyasadan yuksek satıyo. arastrırsın ucuza alırsın bu bır nevı tıcarettır tıcarette kari satıcı belirler herkes arabasına temız diyo full dıyo gıdersin bakarsın arastrırsın alırsın. begenmezsen almassın bana gore 10 yıllık arabada 2-3 yerınde boya varsa temızdır sana gore nokta cızık varsa temız olmayabılır. adamın parası coktur ıhtıyacı yoktur 6 ay bekler ole satar ucuza alınca pıyasa pahalıya alınca kazıklama yok ole bısey ozman btun galerıcıler kazıklıyor ? alım satım yapan bu ısten ekmk yıyen herkes HARAM yıyor.ben kımsenın avukatı degılım kendı adıma konusuyrm ben bole dusunuyrm saygılar
  • araç 16.750'den satılmıştır. ilgilenen ilgilenmeyen herkese çok teşekkür ederim...
  • Bu tip aracLar 700-800 bin km yapar motoru. 102 bin km'nin neyine fazLa demissiniz anLamadim? Eger istiyorsaniz sizin icin tamirciye 20 Lira verip km'sini 50 bine dusurtsun arkadas :) Tam tersi km'si az geLdi bana temiz kuLLaniLmis oLsa gerek yada arastirmak Lazim diyecekken 102 bin km'yi begenmemis miLLet :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stones -- 12 Mart 2009; 2:27:32 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.