Şimdi Ara

Megane 3 1.6 Privilege 2011 model alınır mı? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
2.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    banada biraz öyle geldi kardeşim ama o sarı olan yerler folyoymuş onları söktüreceğim yan taraflar önde de modifiye parcaları varmıs onlarıda söktüreceğim :) bakalım pazartesi sabah gidiyorum istanbulda bağcılar güngören tarafında bilinen iyi bir oto ekspertiz var mı?
  • caleronj C kullanıcısına yanıt
    Dostum iyice sorsaydin aracta 6parca boya demis nerelerinde ne var hasar kaydi nedir, o bahsettigin ilcelere degil araba almaya gezmeye bile gitmem lafim meclisten disari. O yuzden expertiz bilemiyorum.
    Edit: sariyer/maslak sanayide iyi expertiz yerleri vardir oraya baktirabilirsin. 25km falan yanliz arasi.
    Kurumsal bir yerin oto expertizi varsa bahsi gecen ilcelerde bilemem netten bi arastir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightblueist -- 8 Temmuz 2016; 0:40:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightblueist

Dostum iyice sorsaydin aracta 6parca boya demis nerelerinde ne var hasar kaydi nedir, o bahsettigin ilcelere degil araba almaya gezmeye bile gitmem lafim meclisten disari. O yuzden expertiz bilemiyorum.
    Edit: sariyer/maslak sanayide iyi expertiz yerleri vardir oraya baktirabilirsin. 25km falan yanliz arasi.
    Kurumsal bir yerin oto expertizi varsa bahsi gecen ilcelerde bilemem netten bi arastir.

hocam o araçtan vazgeçtim sebebi sahibinin bir dediğinin bir dediğini tutmaması birde bugün forumda bir arkadaş istanbulda araba almış dolandırılmış onuda görünce iyice kıllandım girmedim o işe
    Isabetli bir karar olmus, bakin ben 4yil toyotada calistim suan ogretmenlik yapiyorum son 6yilda 11-12 tane arac degistirdim (birazda toyotada calistigim donem araclarin en ince ayrintisini sistemden gorebildigimdendi). Sahibinden piyasasi cok acayip herkes uckagitci olmus durumda. Eger ilan duzgunce verilmemisse kabataslak 3-4 parca boya vardir denip gecilmisse hasar kaydi paylasilmamissa ve ozellikle yetkili servis bakimli degilse ve hasarlari disarida yapilmissa bilhassa o saticilardan uzak durmalisiniz bu tecrubelerime dayanarak soyleyecegim bir husus. Ben kendi aurisimi ilana koydum ayakli galericiler usustu 15bin hasar kaydi var sadece sol camurluk ve marspiyel degisik baska boya yok diyorum adam bana plakada cikiyormu diyor sen dusun gerisini, biniciler zaten boyle durumlardan korktugu icin pek yaklasmiyor, allahtan ihtiyacim yok biniyorum satilmasada dert degil degerini bulmadan binerim daha iyi mantigiyla yola devam ediyorum. Bu donemde ikinci el alabilmek buyuk beceri, benim size onerim ya butcenizi arttirin yada kendinize o fiyat araliginda baska araclar (punto gibi ) bakin. Degerinin cok altina satilan araclarda dolandirilma payi daha yuksek olacaktir.

• neden hiç bulasma dedim anlatayım anlamayan arkadaslar için
    kac adet kazaya karısmıs arac bir bakabilir misiniz?
    Bu kadar carpma - kaza kaydı satarken ciddi problemdir. 3 yıl da 4 yıl da sonra olsun bizim halkımız alıcı oldugunda her noktada her konuda bir kusur bulup aaaaa 9 defa kaza yapmıs kesin perttir bu muamelesi cekeceklerdir fakat sizin aracınız aslında super temiz bir aractır...

ben arac alırken boyayı dert etmem kaliteli yapılmış ise neden olmasın hiç sorun degil
    bence düzeltme macunlama yerine parcanın degişmesi daha iyidir orjinal parca + macun yok + kaliteli boya daha iyidir
    ama satarken aynı şey değildir. değişti mi parca o zaman aracını yerin dibine sokarlar...
    anlayacagınız bir laf vardır "malı el için alacaksın" diye... kardeş el için mal al basın agrımasın napalım biz böyle bir halkız...
  • sağlık olsun artık yapacak birşey yok. artık ya kışı bekleyeceğim fiyatlar biraz daha düşsün diye ya da temiz bir araba buldugumda hemen alacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozoz15

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-full-plus-full-otomatik-4-kapi-pazarliksizdir-son-fiyat-269380412/detay/

düşünürsen mesaj at

kardeşim opel astra aldım sağolasın
  • quote:

peuget 407 var sunroof hariç full. hakiki ikinci eldir aracım binbaşıdan aldım 1,5 yıl önce 189 binde şu an düşünürmüsün. toplamda 6bin hasar kaydi var çamurluklarından onlarda. elektirikli koltuklardan hız sabitleyicisine espden asrye zamanının mercedesi bence 2006 model. 30 bin diyorum

Etmez. 6 bin hasar kaydı varsa ederi 25 bindir.

hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin.
  • Infinity2nd kullanıcısına yanıt
    ney etmiyor ya şöyle bilmiş bilmiş konuşuyorsunuz ya gerçekten insan gıcık oluyor. 28 liraya vermedim istedilerde nasıl etmiyor.

hasar kaydı sanarsın pert. parça parça 6 bin. ben sana elli tane araba bulurum şasisi düzeltilmiş hasar kaydı olmayan. üstelik ekspertizdede çıkmaz.

hiçbir zaman bilmeden konuşmayacaksın
  • buyrun arkadaşın çok bilmişliği yüzünden başına işler gelmiş ondan atıp tutuyormuş

https://forum.donanimhaber.com/m_31046271/mpage_57/tm.htm
  • Infinity2nd kullanıcısına yanıt
    Ozelden de küfür yazmissin. Atıp tutan şark kurnazlığı yapmaya çalışan kendini bir yerlerde giren sensin. Bir gram delikanlı olsan bi öyle bi böyle konuşmazsin. Sen kendi agzina yazmissin onları gösterdim niye zoruna gitti.

• quote:

Ozelden de küfür yazmissin. Atıp tutan şark kurnazlığı yapmaya çalışan kendini bir yerlerde giren sensin. Bir gram delikanlı olsan bi öyle bi böyle konuşmazsin. Sen kendi agzina yazmissin onları gösterdim niye zoruna gitti.

kardeşim boşver tartışmayın engelle gitsin
    milleti yanlış yönlendirmeye çalışan biri. kendisi almış ucuza yüksek modelli bizim arabanın fiyatına çamur atıyor. sonra bir bakıyorsun başka yerde aldık ama bize 5binlere masraf çıkardı, şurası böyle burası böyle diye ağlamış. evlatlara bile laf edecek kadar da alçaklarda yaşayan biri. benim imzam da zoruna gidiyor onun. iç anadolulu falansın diyor ya. karın ağrısı başka.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.