Şimdi Ara

Megane 3 1.6 Privilege 2011 model alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
2.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar selam megane 3 alacağım ama ilanda gördüğüm 1 araç var sizlerden yardım istiyorum alınıp alınmaması konusunda.

https://www.sahibinden....-model-317165644/detay/

araç bu hasar kayıtlarını sorgulattığımda çıkan sonuç ;
    Mesaj: (1/2) Kayitlarimiza gore ***7596 Sasi no lu arac 9 adet kazaya karismistir. KZ1: 01/05/2016 ERP-Carpma 2107TL KZ2: 15/04/2016 Carpisma 454TL KZ3: 23/03/2014 ERP-Carpisma 4759TL KZ4: 25/01/2014 ERP-Carpma 890TL KZ5: 14/01/2014 ERP-Park Halinde Carpma 920TL KZ6: 19/07/2012 KTT-Carpma KZ7: 06/05/2012 Carpma 1274TL KZ8: 02/05/2012 ERP-Carpma 1520TL KZ9: 21/06/2011 Carpma 1888TL

daha detayına bakıyım dediğimde

***9452 plakali RENAULT (OYAK) - MEGANE III HB PRIVILEGE 1.6 16V markali araca ait detay bilgileri: Trafige Cikis Tarihi:11/05/2011, Son Sahip: Sirket, Son Sahiplik Suresi: 5 yil 1 ay Kasko:Yok, Kaskolu Toplam Sure:5 yil, Kaskosuz Toplam Sure:1 ay, Arac Tur Degisimi:Yok, Plaka Il Degisimi:Yok, Plaka Degisimi:Yok

en yüksek kazasına bakayım dediğimde ise

Mesaj: (1/2) ***9452 plakali araca ait 23.03.2014 kaza tarihli eksper rapor bilgileri: KM: 45551, Iscilik Toplam Tutar: 1680TL, Parca Toplam Tutar: 3079.03TL, Degisen Parca Bilgileri: ON TAMPON(1 adet, Orijinal), SOL FAR(1 adet, Orijinal), SAG FAR(1 adet, Orijinal), HAVA FILTRESI KUTUSU(1 adet, Orijinal), ON TAMPON IZGARASI(1 adet, Orijinal), ON UC TRAVERS(1 adet, Orijinal), ON TAMPON SAG ON SUPORT(1 adet, Orijinal), ON TAMPON SOL ON SUPORT(1 adet, Orijinal), ON TAMPON DEFLEKTORU(1 adet, Orijinal), SIS FARI(1 adet, Orijinal), ON TAMPON PLASTIK PARCA TK.(1 adet, Orijinal), ON KAPUT SOL MENTESESI(1 adet, Orijinal), ON KAPUT SAG MENTESESI(1 adet, Orijinal), SOL ON DAVLUMBAZ ON KISIM(1 adet, Orijinal), SIS FAR KAPAK TK. LGN-II(1 adet, Orijinal), KAPUT KILIT KARSILIGI(1 adet, Orijinal), H7 AMPUL LL(2 adet, Orijinal), ON TAMPON CITA TAKIMI(1 adet, Orijinal), DIPSIZ AMPUL 5W SARI(1 adet,
    Orijinal), AGRAF(1 adet, Orijinal), SINYAL AMPULU 21 W.(1 adet, Orijinal),

bu çıkmakta. Sizce almalı mıyım aracı. Al satçı değilim en az 4 5 sene binmek için alacağım aracı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caleronj -- 5 Temmuz 2016; 19:44:13 >

• Arkadaşlar yardımlarınızı beklemekteyim
  • hiç bulaşma dostum
  • peuget 407 var sunroof hariç full. hakiki ikinci eldir aracım binbaşıdan aldım 1,5 yıl önce 189 binde şu an düşünürmüsün. toplamda 6bin hasar kaydi var çamurluklarından onlarda. elektirikli koltuklardan hız sabitleyicisine espden asrye zamanının mercedesi bence 2006 model. 30 bin diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: LorD_KeNNy

hiç bulaşma dostum

peki bu fiyat aralığında alınabilecek araç var mıdır hocam
  • hiç bulaşma diyenleri anlamıyorum 32.000 ne alınabilir araştırmada çok büyük hasar almadığı çıkıyor serviste onarılmış kayıt dışı onarılsa daha mı iyi 2000-2001 focus olmuş 27-28 düşün taşın ben sıcak baktım açıkcası
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkdkutalmış

hiç bulaşma diyenleri anlamıyorum 32.000 ne alınabilir araştırmada çok büyük hasar almadığı çıkıyor serviste onarılmış kayıt dışı onarılsa daha mı iyi 2000-2001 focus olmuş 27-28 düşün taşın ben sıcak baktım açıkcası

hocam benim kafamı kurcalayan sadece ön uç travers değişimi ile hava filtresi kutusunun değişimi. darbe sert mi olmuştur şaselere sıkıntı vermiş midir sizce? araç sürekli kaskolu olduğu için değişen parçaların hepsi serviste orjinalleriyle değişmiş. toplam hasarıda 11 12bin lira filan lpgsi ruhsata işletilmemiş birde.
    ben arabadan pek fazla anlamıyorum maksimum bütçemde zaten 33bin lira alıp uzun yıllar sürmeyi düşünüyorum ama kararsızım o yüzden siz deneyimli arkadaşların yardımıını istiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: caleronj

quote:

hiç bulaşma diyenleri anlamıyorum 32.000 ne alınabilir araştırmada çok büyük hasar almadığı çıkıyor serviste onarılmış kayıt dışı onarılsa daha mı iyi 2000-2001 focus olmuş 27-28 düşün taşın ben sıcak baktım açıkcası

hocam benim kafamı kurcalayan sadece ön uç travers değişimi ile hava filtresi kutusunun değişimi. darbe sert mi olmuştur şaselere sıkıntı vermiş midir sizce? araç sürekli kaskolu olduğu için değişen parçaların hepsi serviste orjinalleriyle değişmiş. toplam hasarıda 11 12bin lira filan lpgsi ruhsata işletilmemiş birde.
    ben arabadan pek fazla anlamıyorum maksimum bütçemde zaten 33bin lira alıp uzun yıllar sürmeyi düşünüyorum ama kararsızım o yüzden siz deneyimli arkadaşların yardımıını istiyorum

ön uç traversten kasıt tampon demiri olarak işleniyor hava filtresi ise ufak kazada dahi sarsılan bir şey hafif bir hasarı bırakın tutturamasalar dahi değişiyor

• quote:

ön uç traversten kasıt tampon demiri olarak işleniyor hava filtresi ise ufak kazada dahi sarsılan bir şey hafif bir hasarı bırakın tutturamasalar dahi değişiyor

hocam valla içimi rahatlattınız çünkü araçta gözüm kaldı alıp almamak arasında kaldım. Peki sizce aracın kazalı fotoğraflarını tanıdık sigortacıdan veya aracı yapan servisten bulabilir miyiz sizce? birde araç 4 ileri otomatik vites. sizce yakıtı nasıldır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caleronj -- 6 Temmuz 2016; 22:29:21 >
  • Eger hasar fotograflari vs varsa alinir binilir.
    Benim kendi aracim 2011 dizel auris 1yil once aldim 15bin hasar kaydi var sadece sol on camurluk ve marspiyel degismis arac yetkili serviste yapildigi icin jant amortisor travers aklina ne gelirse degismis.
    35binde aldim suan 50bine gelmek uzere km hicbir skinti yasamadim. Biniciysen fiyati kesene uygunsa alabilirsin, disarda ayni paralara her yeri ellenmis hasar kaydi yok diyen araclar ne durumda bilemem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightblueist

Eger hasar fotograflari vs varsa alinir binilir.
    Benim kendi aracim 2011 dizel auris 1yil once aldim 15bin hasar kaydi var sadece sol on camurluk ve marspiyel degismis arac yetkili serviste yapildigi icin jant amortisor travers aklina ne gelirse degismis.
    35binde aldim suan 50bine gelmek uzere km hicbir skinti yasamadim. Biniciysen fiyati kesene uygunsa alabilirsin, disarda ayni paralara her yeri ellenmis hasar kaydi yok diyen araclar ne durumda bilemem.

Cumartesi gidip bakayım o zaman hocam. Peki 4 ileri otomatik vitesin ne gibi bir dezavantajı vardır gelecek ay adana trabzon uzun yol yapacağım malum trabzon demek dik yokuşlar demek sizce sıkıntı yaşatırmı?
  • Bir skinti yasatmaz bende trabzonluyum yollari biliyorum. Eski tip sanzuman 4ileri toyotada hondada kullanildi. Biraz yuksek devir ister biraz fazla yakar ama skinti cikarmaz.

Sizin icin skintimi bilemem cabuk satmak isterseniz aldiginiz paraya ancak elden cikarirsiniz birazda satisi gec olur, oyle 3-5ay biner kar yapar satarim mantigiyla 15bin hasarli arac alinmaz, bizim millet hasar kaydi dedinmi aoo der ayni aracin hatasizini 45e alir bilginiz olsun.

• quote:

Bir skinti yasatmaz bende trabzonluyum yollari biliyorum. Eski tip sanzuman 4ileri toyotada hondada kullanildi. Biraz yuksek devir ister biraz fazla yakar ama skinti cikarmaz.

Sizin icin skintimi bilemem cabuk satmak isterseniz aldiginiz paraya ancak elden cikarirsiniz birazda satisi gec olur, oyle 3-5ay biner kar yapar satarim mantigiyla 15bin hasarli arac alinmaz, bizim millet hasar kaydi dedinmi aoo der ayni aracin hatasizini 45e alir bilginiz olsun.

yok al sat yapmayacağım hocam Allah izin verirse 4 5 yıl binip ardından sıfır araç alacağım. Bu ilk aracım olacak o yüzden. Yakıtı ne kadar olur peki ortalama şehiriçi şehirdışı lpgli şekilde bir bilginiz var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: caleronj

quote:

Bir skinti yasatmaz bende trabzonluyum yollari biliyorum. Eski tip sanzuman 4ileri toyotada hondada kullanildi. Biraz yuksek devir ister biraz fazla yakar ama skinti cikarmaz.

yok al sat yapmayacağım hocam Allah izin verirse 4 5 yıl binip ardından sıfır araç alacağım. Bu ilk aracım olacak o yüzden. Yakıtı ne kadar olur peki ortalama şehiriçi şehirdışı lpgli şekilde bir bilginiz var mıdır?

4 ileri otm tork konvertörlü şanzımandır performansı yüksek devirlerde süperdir tabi bu biraz yakıta yansır ama büyütülecek kadar değil kolay kolay arıza çıkarmaz kısaca otomobil dünyasının vazgeçilmezidir kardeşime aldığım otm mazda 262.000 de daha açılmamış yağ değişmemiş sadece hafif bir sarsıntı var yağın eski oluşundan dolayı düşün artık :)

• quote:

4 ileri otm tork konvertörlü şanzımandır performansı yüksek devirlerde süperdir tabi bu biraz yakıta yansır ama büyütülecek kadar değil kolay kolay arıza çıkarmaz kısaca otomobil dünyasının vazgeçilmezidir kardeşime aldığım otm mazda 262.000 de daha açılmamış yağ değişmemiş sadece hafif bir sarsıntı var yağın eski oluşundan dolayı düşün artık :)

Yardımların ve ilgin için çok sağ ol hocam araç galiba BVA şanzumanlıymış pek önermiyorlar yokuşta kaydırabiliyor gibi yorumlar okudum doğru mudur?
  • Renault kullanmadim, toyotada 4ileri otomatikler 10lt civari sehirici benzin tuketiyor, lpg'de ise 25krs civari yakiyor. Uzun yolda lpgde 18-20kurusa denk gelir. Megane'da ortalama ayni degerlere sahiptir diye dusunmekteyim.

• quote:

Renault kullanmadim, toyotada 4ileri otomatikler 10lt civari sehirici benzin tuketiyor, lpg'de ise 25krs civari yakiyor. Uzun yolda lpgde 18-20kurusa denk gelir. Megane'da ortalama ayni degerlere sahiptir diye dusunmekteyim.

ilginiz ve yardımlarınız tekrardan çok teşekkür ederim hocam
  • caleronj C kullanıcısına yanıt
    Onemli degil dostum, arabayi kullan vites gecislerini vs dene derim, kaporta boya durumu ve fiyat makul gelirse al gec. Ama dedigim konuyuda unutma kisa zamanda saticak olursan biraz zorlanirsin, olur ya paraya skisirsin vs o durumlar icin konusuyorum zarar etmeni istemem.

• quote:

Onemli degil dostum, arabayi kullan vites gecislerini vs dene derim, kaporta boya durumu ve fiyat makul gelirse al gec. Ama dedigim konuyuda unutma kisa zamanda saticak olursan biraz zorlanirsin, olur ya paraya skisirsin vs o durumlar icin konusuyorum zarar etmeni istemem.

Hocam şimdi birde manuelini buldum eğer adam 33500e bırakırsa alacağım.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-megane-3-guzel-fiyata-314908801/detay/

ama kesin olan megane 3 alacağım umarım pişman olmam aldıktan sonra

• caleronj C kullanıcısına yanıt
    Bana biraz apaci tarzi geldi bu icime sinmedi :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.