Şimdi Ara

Megane 3 (2011) Teyp Problemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
11.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2010 megane 3 kasa baz versiyonda da aynı sorun var, sticker uygulayan ve link atabilecek olanlara şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Nygaard

Boyutları aynı o konuda sıkıntı olmaz ancak arkadaki soketler uyar mı tam bilmiyorum. Stickerla falan uğraşmayın çok eğreti duruyor imkanınız varsa çıkma bu şekilde teyp alın ya da 1000 liraya Android Navi'ler var onlardan taktırın.
  • Sonradan R-Link bulabilir miyiz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Schuey

Navigasyon taktıranlar 300-400 liraya satıyor o alttaki teypleri. Facebook'taki Megane gruplarına bakın ara ara ilanlar düşüyor.

Veya şu teyp pazarlıkla 300-350'ye alınabilir. Yalnız soketleri uyar mı bakmak lazım.

https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-megane-3-orm-teyp-398834785/detay

Hocam o o linkte ki teyp 2013 sonrası modellere ait ve uyumsuz dönüştürücü aparatta verimli değil . Fakat çok istiyorsanız böyle birşey bence 800 lira civarı ekranlı teypler var ondan alın yada yine sizin modelin bluetooht desteği olanindan 200 lira civarina

• quote:

Orijinalden alıntı: cndnlrr

quote:

Navigasyon taktıranlar 300-400 liraya satıyor o alttaki teypleri. Facebook'taki Megane gruplarına bakın ara ara ilanlar düşüyor.

Veya şu teyp pazarlıkla 300-350'ye alınabilir. Yalnız soketleri uyar mı bakmak lazım.

https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-megane-3-orm-teyp-398834785/detay

Hocam o o linkte ki teyp 2013 sonrası modellere ait ve uyumsuz dönüştürücü aparatta verimli değil . Fakat çok istiyorsanız böyle birşey bence 800 lira civarı ekranlı teypler var ondan alın yada yine sizin modelin bluetooht desteği olanindan 200 lira civarina

Bu teyp benim araca olmaz yani? Ekranlı teyp olmasına gerek yok aslında usb teyp olsa yeter. Benim araca uygun usbli teyp bulabilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nygaard

quote:

Orijinalden alıntı: cndnlrr

quote:

Bu teyp benim araca olmaz yani? Ekranlı teyp olmasına gerek yok aslında usb teyp olsa yeter. Benim araca uygun usbli teyp bulabilir miyim?

Hocam selamlar,

Teyp işini naptınız? Linkteki teypten bende 2011 megane 3 expression aracıma alacaktım, ama burada uyumsuz yazılınca vazgeçtim siz nasıl çözdünüz?

• izeg kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam,

Maalesef bir çözüme kavuşturamadım aynı duruyor ve yaz olduğu için iyice soyulmaya başladı. Artık önümüzdeki aylarda serviste değiştirmeyi düşünüyorum. Sizinki de siliniyor mu?

• quote:

Merhaba hocam,

Maalesef bir çözüme kavuşturamadım aynı duruyor ve yaz olduğu için iyice soyulmaya başladı. Artık önümüzdeki aylarda serviste değiştirmeyi düşünüyorum. Sizinki de siliniyor mu?

Selamlar

Hangi sehirdesiniz bilmiyorum ama facebook da 'soft kaplama restorasyon'isimli bi sayfa var oraya bir bakın isterseniz.Soyulan tusları onarıyor adamlar

• Mendieta58 kullanıcısına yanıt
    Bursadayım hocam. Dediğiniz olayı biraz daha açar mısınız?

• quote:

Bursadayım hocam. Dediğiniz olayı biraz daha açar mısınız?

Yerleri ankara ivedik de.İşin ayrıntısını bilmiyorum nasıl yapıyorlar ama baya müşterileri var sayfalarına baktıysanız.Altta yaptıkları işlerden birisinin resmini atayım.Sayfalarında çok örnek var

Megane 3 (2011) Teyp Problemi

Megane 3 (2011) Teyp Problemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mendieta58 -- 4 Eylül 2017; 15:23:18 >

• Mendieta58 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ilginize. Araştıracağım

• quote:

Merhaba hocam,

Aynı şehirdeyiz. Bende bir navigasyon denemesinde bulundum ama soket farklılığından uyum sorunu yaşadım. Benim tuşlar artık hiç okunmuyor aynı modelin bluetooth desteklisini bulsam alacağım. Araştırmaya devam.

• Sel meselesi sebebiyle bluetooth adaptoru temininde sıkıntı yaşanmıştı.

Sizin radyo o döneme denk geldiği icin privelage aracınızda bluetooth radyo yok.

Bir alt modelin radyosu var.

Kazalı araç bulursanız bluetooth özellikli radyo daha kolay temin edilebilir.

Tuşlar ve fonksiyonlar vs olarak bir kayıp yaşamadan takarsınız.

Ama bluetooth olan araçlarda hands free konuşma da oluyor.

Sizin aracınıza o mikrofonu takmamış olabilirler. Onu da parçacıdan temin edebilirsiniz

Etiket için AliExpress falan bi bakın isterseniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 14 Mart 2018; 21:18:37 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.