Şimdi Ara

MEGANE 3 BIKTIRDI.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: h.cagil

benim manuel 2012 rio yerine otomatik cvt bir megane de ben düşünüyordum ama bu konuyu gördükten sonra ben de uğramam reno'ya. araçta problem olabilir bu normaldir ama sattıkları ürünün arkasında durmamaları sıkıntı .

merhaba rio yu bilmem ama renaulta bulaşma derim.. kesinlikle.. hiç kimse yok servis ayrı bir alem müşteri hizmetleri deseniz ortalarda yok..

ford ya da toyota alacaktım yine gittik bu belaya bulaştık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sessiz@Saglıkcı

Valla hocam megane 2 forumunda alsam mı almasam mı diye konuşurken sen bugün gittim megane 3 aldım dedin. Sonra ben birşey diyemedim ama benim samimi olduğum müşteri hizmetleri yetkilisi bir bayan var gerçi şimdi işten ayrıldı ama o bana söylemişti megane 3lerin arka dingillerinde problem var müşteriler çok şikayetçi diye ses yapıyormuş sanırım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knnkpln -- 18 Mart 2013; 17:04:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: knnkpln

quote:

Valla hocam megane 2 forumunda alsam mı almasam mı diye konuşurken sen bugün gittim megane 3 aldım dedin. Sonra ben birşey diyemedim ama benim samimi olduğum müşteri hizmetleri yetkilisi bir bayan var gerçi şimdi işten ayrıldı ama o bana söylemişti megane 3lerin arka dingillerinde problem var müşteriler çok şikayetçi diye ses yapıyormuş sanırım..

hocam sorma ya ilk kez burada sızlerle paylaşmadan bi halt yedik oda böyle oldu aldıgıma alacagıma pişman oldum.. kendimde diyordum artık renault almam felan dıye yıne solugu renaultta aldık.. bi süre devam edip satarım ama biraz zaman gecsın dıye beklıyorum görüntü hoşta içine girince birde hareket edince öyle olmuyor.

• hocam moralinizi hic bozmayin sifir arac bir sorun olmaz diye dûsúnmeyin arkadasim 1 ay önce sifir octavia aldi oda súrekli sikayet ediyor daha servise götúrmedi ama arabayi aldigi zaman cok ilgisiz olduklarindan bahsediyordu.eger Ankaradaysaniz sizi bir yetkili servise yönlendiriyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsanea_06

hocam moralinizi hic bozmayin sifir arac bir sorun olmaz diye dûsúnmeyin arkadasim 1 ay önce sifir octavia aldi oda súrekli sikayet ediyor daha servise götúrmedi ama arabayi aldigi zaman cok ilgisiz olduklarindan bahsediyordu.eger Ankaradaysaniz sizi bir yetkili servise yönlendiriyim

manisadayım hocam.. teşekkur ederım ilginizden dolayı gercekten. pek takmamaya çalışıyorum yoksa iyice sıkıntı oluyor. biraz daha taksam satacagım arabayı
  • quote:

quote:

hocam moralinizi hic bozmayin sifir arac bir sorun olmaz diye dûsúnmeyin arkadasim 1 ay önce sifir octavia aldi oda súrekli sikayet ediyor daha servise götúrmedi ama arabayi aldigi zaman cok ilgisiz olduklarindan bahsediyordu.eger Ankaradaysaniz sizi bir yetkili servise yönlendiriyim

manisadayım hocam.. teşekkur ederım ilginizden dolayı gercekten. pek takmamaya çalışıyorum yoksa iyice sıkıntı oluyor. biraz daha taksam satacagım arabayı

Hala daha dönüş olmadı mı ya?

• quote:

Orijinalden alıntı: vural_kral

quote:

quote:

hayır hocma kimse armadı bu ne iştir hiç anlamadım güvendiğimiz büyük renaultun gerçek yüzünü görüdm.. ben aradım ilgileneceklerini söylediler ama oralı bile olan yok.. bıktım gerçekten evdekilerede bişeyden bahsetmiyorum özellikle hanım opel veya ford alalım diye tutturmuştu ben renault iyidir servis yaygın düşüncesi ile yine renault seçtim ama hata yapmışım. uğraşmak istemiyorum açıkcası artık, yazmaktan yoruldum onlar okumaktan yorulmamışlar gıbı gorunuyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

hayır hocma kimse armadı bu ne iştir hiç anlamadım güvendiğimiz büyük renaultun gerçek yüzünü görüdm.. ben aradım ilgileneceklerini söylediler ama oralı bile olan yok.. bıktım gerçekten evdekilerede bişeyden bahsetmiyorum özellikle hanım opel veya ford alalım diye tutturmuştu ben renault iyidir servis yaygın düşüncesi ile yine renault seçtim ama hata yapmışım. uğraşmak istemiyorum açıkcası artık, yazmaktan yoruldum onlar okumaktan yorulmamışlar gıbı gorunuyor

Sakın eşinle ya da ailenle paylaşma gerçekten.

Bundan sonra alacağın bütün kararlara müdahale ederler ve başına kakarlar vallahi

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sakın eşinle ya da ailenle paylaşma gerçekten.

Bundan sonra alacağın bütün kararlara müdahale ederler ve başına kakarlar vallahi

bunun farkındayım gerçekten o yuzden on numara dıyorum ama gel birde bana sor hayat tecrubeden ıbaret bızde boyle boyle ogrenecegız neyse hayırlsı bakalım sımdılık bır sure daha devam, sonrasında yollarımızı ayıracagız renaultla

• Hocam öfkeyle kalkıp zararla oturma. Türkiye şartlarında para kolay kazanılmıyor. Gözünü kapatıp hiç olmazsa 1-2 sene aracı kullan. Şimdi bu öfkeyle aracı satmaya kalkarsan zararın büyük olur. Teknolojik aletlerde olduğu gibi araçlarda da şans faktörü çok önemli. İnşallah bundan sonra şans yüzüne güler de başka sıkıntılarla karşılazmazsın.

Not: Ben de Renault kullanıcısıyım. Megane 2 Privilige var. Yetkili servisle ilgili hiçbir sıkıntı yaşamadım. Hatta aracım 2007 model olmasına rağmen iç kapı kollarını ve vites topuzunu 1 hafta gibi kısa bir sürede ücrersiz değiştirdim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.