Şimdi Ara

megane 3 içerisine su alıyor acil yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
13.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arka camın silecek suyu hortumu oralardan bir yerlerden geçiyor da o mu delindi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABABA2307

Arka camın silecek suyu hortumu oralardan bir yerlerden geçiyor da o mu delindi acaba?

Arkada cam silecek suyu çıkıyormu çalışıyormu cama buruyormu? Hortum oradan geçiyor.
  • Dostum sabah hemen kontrol edeyım icerisinden halı yıkama makınasıyla en az2litre su emdirdım bugun tekrar kuruttum şimdikik sikintı yok c

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi konuyla pek alakasiz ama araba28000 km sorun cikarmaya basladıysa vay halime benınm ilk sahibiyim sozde sifir aldık neyse Allah hayırlisini versin herseyin

• Benim SW araçta da sağ arka koltuk önü ıslanıyordu. Sorunu tesadüfen çözdüm.
    Akünün bulunduğu yerdeki 1 lira büyüklüğündeki yağmur tahliye deliği plastik benzeri bir parça ile tıkanmış. Sağ ön lastiğin çamurluğun arkasındaki tahli kanalının girişi tıkalıymış. Akünün etrafını temizlerken o parçayı da attım ve su kesildi.
    Ban ilginç gelen ön camdan akan suyun akü boşluğunda birikip aracın sağ tarafından geçmesi ve ön yolcu koltuğunun arkasından çıkması olmuştu.
  • Alphace A kullanıcısına yanıt
    Dostum serviste tahliye delikleri acildi ama bende pek guvenmiyorum sorunu tespıt ettiklerine çunku sol taraf on kapı ara kapı bagaj kapagı hepsi işlem gordu yanı sorunu nokta atısı tespıt edemeyıp boyle bir yola basvurmus olabılırler yamurlar yagınca belli olur artık hayırlısı

• aynı sorunu ben de yaşıyorum konunuzu tesadüfen gördüm halen çözüm bulamadınız mı acaba? aracım megane 3 coupe. Islaklık şoför koltuğunun önünde oluyor. Özellikle gizli eşya koyma bölmesinin içi su doluyor..
  • scorpixo S kullanıcısına yanıt
    Hocam benim sorunu cozdu servis sofur kapısı ıcerisindeki conta zedelenmis daha once ordan kaza yapmistim onun harıcınden su kanallarını actılar ve sol taraf kapı contalara kadar sizdirmazlik kontrolu yaptılar uzerine 3 defa yamur yagdı sımdılık sikintı yok ben işin icnden cikamadın yetkili servise yaptırdim200 lira para aldılar umarim sizin sorun cozulur

• cevik001981 kullanıcısına yanıt
    hocam sendeki sorunun aynısı bendede var , yağmur kanalları açıldı derken aracın neresinde bu yağmur kanalları. benim aracın ön cam ve kaput arasında olan yağmur kanalına bakıldı herhangi bir tıkanıklık yok. başka bir yerde yağmur kanalı varmıdır.
  • Üstat servisin dediği buydu suan hatirlayamadim zaten üzerinden 2 yil geçmiş sonra hiç su alma olmadi işin içinden çikamasaniz en garantisi yetkili servis

• kapı contası dediginiz kapı fitili degil mi_?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.