Şimdi Ara

Megane 4 Çekiş Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 1 buçuk ay önce yeni bir sedan araç almaya karar verdim Astra ve Megane sedane arasında kalmıştım yaptığım anket ve başlıklarda sizlerinde görüşlerini alarak megane da karar kıldım. (https://forum.donanimhaber.com/renault-sedan-mi-astra-sedan-mi--123801622-4#123929802) yaklaşık 2 hafta önce Megane 1.6 115 bg joy modelini satın aldım aracım benzinli fakat ilginç bir şekilde hiç çekmiyor daha düşük beygirli olan fiestam çok daha iyi performans gösteriyor sebebini rodaj süresini tamamlamamış olmasına bağlıyorum aşırı bir fark olur mu şüpheliyim. Çok dik olmayan bir yokuşta 2 hatta 1. vitese kadar düşebiliyorum ve yeni aldığım bir araçtan böyle bir performans almak canımı sıkıyor açıkcası. Opel almadığıma pişman olacağım bu gidişle . Rodaj sonrası çok fark eder mi ?

• Keşke opel alsaydiniz. Bende ilk megane 3 çıktığında almıştım çok pişman oldum 2 yıl zor dayanabildim sattım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • servisine baktırın isterseniz. gaz yemiyor olabilir mi, tüm 1.6 joy araçlarda böyle bir sorun olsa megane forumunda konuşulurdu elbet.
  • Megane 4 çekiş sorunu diye başlık açınca pek olmamış.Fiestanız kaç modeldi ve motoru neydi? .130 beygirlik Megane 4 alsaydınız performansı yeterli olacaktı..
  • tartekin kullanıcısına yanıt
    Başta sorun olduğunu düşündüğüm için açtım başlığı bu şekilde. 2008 model 1.6 otomatik 100 hp fiestam. Yeterli olucağını bende biliyorum neredeyse 2 katı fiyatında aynı fiyattaydı da ben mi almadım :)
  • İki katı fark yok ; 2017 Liste Fiyatları ile Joy Sedan 66.100 TL Touch 1.2 130 HP EDC 91.950 TL..Kağıt üzerinde sizin Joy ile Fiesta aynı 0-100 değerinde ancak ara hızlanmaları bulamadım..Torku da 11 Nm fazla Joy Sedan ın..ancak 270 kg daha ağır Fiesta dan bu da bir handikap..Servise diagnostic e sokup bir motor ölçümü yaptırsanız faydalı olabilir bakalım onlar ne diyecek?.Neticede garantili bir araç
  • tartekin kullanıcısına yanıt
    Abartarak söyledim 2 kat diye sonuçta yine de 30 bin liraya yakın bir fark var. Diagnostic dediğiniz nedir tam olarak ne işe yarar ?
  • Elektronik bir cihaz..markaya özel yazılım programı vasıtası ile ,motor kompresyon oranı vs değerleri kontrol edip,standarttan bir sapınç var mı? nedeni vs bunları kontrol eder
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.