Şimdi Ara

Megane 4 işçilik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Söylenecek pek söz yok.Video herşeyi söylüyor

https://m.youtube.com/watch?v=8IEN6H1p4HY

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşım çektiğin videoda açıkça sorunlu ve oturmamış parçalar mevcut.Öncelikle modelin ilk araçlarından birine sahip olduğunu düşünürsek bu tarz sorunların çıkma olasılığı normale göre daha fazladır. Megane III ilk çıktığında ülkemize ilk gelen ithal araçlarda mesela arka tamponun üst ucu oturmamış şekilde geliyordu.Yine iç mekanda C- sütunu kaplaması da özelliklle cam tavanlı araçlarda tam oturmamış şekilde geliyordu. Bu tarz hatalar her araçta vardır ve bütün araçlar belli bir hata oranıyla üretilir. Hata oranlarının en az olduğu otomobiller premium ve üstündeki otomobillerdir. Bir çok kişi bu tarz sorunları görmez bile ama sen görmüşsün gerçi arka bagaj kapağındaki çıkıntı görülmeyecek gibi değil. Kaput ve bagaj kapağı ayarla düzelebilir ama kapı panelinde ve başka noktalarda gördüğün ufak tefek asimetrilere fazla takılma. Bu demek değildir ki hakkını aramayıp sorunu tümden görmezden gel yine servise uğradığında şikayetlerini belirt ve düzeltilmesini iste.Bunlar ilk bakışta can sıkıcı dursa da önemli olan aracın genel kondisyonu ve sorunsuzluğudur. Bir çok yeni araçta bu sıkıntılar mevcuttur kiminde iç mekanda oturmamış parçalar olur , kimi su alır ,kimi elektronik sıkıntı verir vs...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fottili -- 8 Temmuz 2016; 12:51:22 >

• fottili kullanıcısına yanıt
    Yeni olması tabiki sorunları da beraberinde getiriyor. 1-2 tane olsa görmezlikten gelinebilir.Ancak bukadar çok olması ister istemez ''ayarsız tekniker beni mi buldu'' dedirtiyor.Aracı servise verdim.Bakalım nekadarı çözülecek..
  • Aracımı az önce servisten teslim aldım.
    1- Stoplar olması gerektiği gibi ayarlanmış.
    2- Sol ön çamurluktaki sorunlar kabul edilebilir seviyeye gelmiş.
    3- Sol ön kapı sütunu piano black kısım kabul edilebilir seviyeye gelmiş.
    4- Sağ arka kapı için usta fitil biraz eskisin gel düzeltelim dedi .. Düzeltilebilir bir sorun olduğu için çok ta üstelemek istemedim.Zaten açılmış servis kaydım var.İleride düzeltiririm.

Bu tarz sorunları fark eden arkadaşlar gidip serviste düzelttirebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.