Şimdi Ara

MEGANE II ARKA HOPARLÖR BAĞLANTISI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
22.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sadece hoparlorlu bir sistem dusunuyosan bence reno nun orjinalleri tatmin eder.
    Ben bangır bangır Tiesto dinliyorum/izliyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: pinkcadillac

Alınır da peki alacağım hopalör iş görür mü
    iyi performans verecek hoparlör hangisi acaba
    Arkadaşlar Orjinal hoparlörün haricinde boş olan arka hoparlör haznesine başka marka (çok pahalı olamayanından) taktıran varmı

quote:

Orjinalden alıntı: mendel50

o paraya pioneer alınır beaaaaaa

quote:

Orjinalden alıntı: Forever79

pinkcadillac hala almadın mı kolonları
    Benimkide Dynamique. Arka hoparlorleri 2005 aralıkta tanesi 26 ytl ye almışım, yine tanesini 11 ytl ye monte ettirmişim. (Sultanbeyli Zengin oto da)

• quote:

Orjinalden alıntı: ayi terbiyecisi

2007 sedan expression comfort donanimli arabami sifir aldim. arkada kapilarda hoparlor var... ki cd calar mp3 calmadigi gibi cd changer da yok.

gittigidiyordan arada bakiyorum, bir mp3 calar alsam mi diye.

su linkteki cd changer mp3 de caliyor mu?
    http://urun.gittigidiyor.com/RENUOLT-MEGANE-ICIN-6-LI-CD-CHENGER_W0QQidZZ6065902

ayrica bu changer simdiki orjinal cd calarin altindaki bosluga mi takiliyor yoksa bagaja vs mi?

quote:

Orjinalden alıntı: pulpa

6 lı changer olmayan modellerde arkada hoparlör yok kimsede o dandik hoparlörü sökmez sana tavsiyem eğer orjinal teybi kullanıyorsan servisten arkalar için orjinal hop al ve onu taktır kesinlikle en iyi performansı o verir ben arka kapıya 13 cm pioneeer taktım berbat çaldı watıda yüksek olunca teyp çıkışı ile önlerle uyumlu çalmıyor orjinal hoparlör nispeten daha iyi takma işi ise biraz zor tüm kapı döşemesi çıkacak elin yatkın deilse sökme işine hiç girme...servise orjinal hoparlörünü sorun bence...

resimdeki cihaz teybin altına takılıyor malesef mp3 çalmaz sadece cd changer...

• arkadaşlar. bizim arabalarda arka kapılara tesisat çekili mi acaba? Authentique lerin arka kapısına hoparlör takan yada bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
  • Forum içinde aratırsan bulursun. Arka kapılarda tesisat çekiliymiş, sen sadece 13 cm lik haporlör al ve tak.
  • arkadaşlar bende 2005 sedan dynamique var 2.el aldım ama sadece radyo teyp olmasına ragmen arkada hoparlör vardı acaba ilk sahibimi taktırmıs sizce?
  • benimde 2005 sedan dynamique. Hoparlörü sahibi taktırmış, orjinalinde yoktur.
  • Daha önce Megane II arka hoporlör montajının anlatıldığı resimli dokümanı rapid e upload etmiştim. Şimdi tekrar attım. Adreshttp://r a p i d s h a r e.com/files/62494742/RearSpeakerUpgrade.pdf.html . Saygılarımla.

quote:

Arabayı 2.el aldım eski sahibi neden çıkarsın ki (çok özel bir hoparlör değil bence) birde nasıl söküp bakabilirim resimli anlatım varmı

Benim de kafam karıştı arka hoparlörün olduğundan emin misiniz.

Ceavaplar için tüm arkadaşlara teşekkürler

• Bugün "ankarast"arkadaşın resimli tarifini inceleyerek meganımın arka kapısına hoparlör taktım.Çok güzel oldu.Müzik ve ses kulağımın çok iyi olmasına rağmen elde ettiğim sesde hata bulamadım.Aldığım hoparlör mü? Yok servisten falan değil,elektronik parça satan dükkandan 7,5+7,5 =15 ytl ye aldım,mükemmel uyum sağladı.Teşekkürler sevgili form ailesi.
  • ucuza halletmişsin
  • Ben hala arka hoparlörleri taktırmadım iki servisi aradım bir 80 YTL işçilik bizden dedi diğeri 100 YTL civarı dedi işçilik için gelin bir şeyler yaparız dedi.
    Sen ucuza halletmişsin hangi hoparlörü(markası nedir, çapı ve modeli) aldın söyleyebilirmisin,
    bağlantı yapmak kolay oldumu
    quote:

Orjinalden alıntı: oblomov03

Bugün "ankarast"arkadaşın resimli tarifini inceleyerek meganımın arka kapısına hoparlör taktım.Çok güzel oldu.Müzik ve ses kulağımın çok iyi olmasına rağmen elde ettiğim sesde hata bulamadım.Aldığım hoparlör mü? Yok servisten falan değil,elektronik parça satan dükkandan 7,5+7,5 =15 ytl ye aldım,mükemmel uyum sağladı.Teşekkürler sevgili form ailesi.
  • dinamik modele arka hoparlör koymamak da tam çingen işi olmuş yani
  • Arkadaşım ben uzn zamandır bu işin peşindeyim hoparlölerin markası nedir söyleyebilirmisin
    quote:

Ben hala arka hoparlörleri taktırmadım iki servisi aradım bir 80 YTL işçilik bizden dedi diğeri 100 YTL civarı dedi işçilik için gelin bir şeyler yaparız dedi.
    Sen ucuza halletmişsin hangi hoparlörü(markası nedir, çapı ve modeli) aldın söyleyebilirmisin,
    bağlantı yapmak kolay oldumu
    quote:

Bugün "ankarast"arkadaşın resimli tarifini inceleyerek meganımın arka kapısına hoparlör taktım.Çok güzel oldu.Müzik ve ses kulağımın çok iyi olmasına rağmen elde ettiğim sesde hata bulamadım.Aldığım hoparlör mü? Yok servisten falan değil,elektronik parça satan dükkandan 7,5+7,5 =15 ytl ye aldım,mükemmel uyum sağladı.Teşekkürler sevgili form ailesi.

• quote:

Sn oblomov03,
    Bahsettiğiniz resimlerin olduğu siteyi bulamadım.Tam olarak ismini yazarmısınız. Ayrıca aldığınız hoparlörlerin çapını, ses çıkış gücünü ve markasını yazarsanız sevinirim.
  • http://rapidshare.com/files/62494742/RearSpeakerUpgrade.pdf.html (****yazan yererapidshareyazmalısın)
    işte link bu hoparlör çapını oblomov03'e sordum 13 cm 150 watt Sunny marka ama ben internette arama yaptım 13 cm 150 watt sunny bulmadım modelini oblomov03'e sordum oda hatırlayamamış
    oblomov03 arkadaşımız bu hoparlörün performansı iyi dediği için model araştırması yapıyorum ama sunny nin bu modelini bulamadım. inşallah blomov03 hatırlarda bize söyler bizde bu işi onun gibi kolayca hallederiz.
    quote:

Orjinalden alıntı: add2000

quote:

Sn oblomov03,
    Bahsettiğiniz resimlerin olduğu siteyi bulamadım.Tam olarak ismini yazarmısınız. Ayrıca aldığınız hoparlörlerin çapını, ses çıkış gücünü ve markasını yazarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pinkcadillac -- 11 Aralık 2007; 15:34:56 >

• Sn pinkcadillac,
    Megane ıı lerde arka kapıdaki hoparlör bağlantıları kesin olarak varmı acaba.Hiç kontrol ettinizmi. Ayrıca hepsiburada.com da SUNNY JV 506 13 CM OTO HOPARLÖRÜ var ama geçici olarak temin edilemiyor, NEXT&NEXTSTAR 13 CM. HOPARLÖR var ve fiyatı da 45 ytl. Megane ıı lere uyup uymadığı konusunda araştırma şansınız olursa ve bilgi verirseniz sevinirim.
  • Arkadaşım ben bu konuyu epey bir süreden beri araştırıyorum iki farklı servisi aradım ikiside bağlantı kabloları çekilmiş vaziyette dedi sadece hoparlörü takacağız dedi ama ben açıpta bakmadım diğer arkadaşlarda kablolar çekili diyor.

SUNNY JV 506 13 CM OTO HOPARLÖRÜ 200 watt ancak oblomov03 arkadaşımız 150 watt lık 13 cm Sunny bağlamış memnun olduğunu söylüyor(üstelik 15 ytl maliyetle) onun için Sunny nin 13 cm 150 Watt olanını araştırıyorum ama modelini bulamadım.( oblomov03 arkadaşımıza da sordum modelini hatırlayamadı)

Sonuçta 13 cm lik hoparlörler arka kapılar için uyumlu ama performans için hangi marka kaç wattlık uygun olur bir şey diyemeyeceğim

İlla Sunny nin 150 Watt 13 cm olan modelini araştırmamdaki kasıt oblomov03 arkadaşımız kullanıp memnun olduğu için

Bu işi halledince sonuçları ve araştırmalarımı burada yazarım.

quote:

Orjinalden alıntı: add2000

Sn pinkcadillac,
    Megane ıı lerde arka kapıdaki hoparlör bağlantıları kesin olarak varmı acaba.Hiç kontrol ettinizmi. Ayrıca hepsiburada.com da SUNNY JV 506 13 CM OTO HOPARLÖRÜ var ama geçici olarak temin edilemiyor, NEXT&NEXTSTAR 13 CM. HOPARLÖR var ve fiyatı da 45 ytl. Megane ıı lere uyup uymadığı konusunda araştırma şansınız olursa ve bilgi verirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pinkcadillac -- 13 Aralık 2007; 16:57:43 >

• Birde benim asıl araştırdığım konu Megan II lerdeki radyo kaset çalar'a MP3 playeri direkt bağlamak forumda bir arkadaş bir radyo teybe aux girişi yapmış ama bizim araç teyplerine nasıl yapılabilir yada teybin arkasındaki giriş çıkış kablolarına bir müdahele ile eklenebilirmi onu arıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pinkcadillac -- 13 Aralık 2007; 17:01:47 >
  • Arkadaşlar;

Aynı sıkıntıları bende yaşadım. Derdim orjinal Radyo - Teybi Değiştirmeden (hırsızlar orjinal radyo teybe dokunmuyor, ayrıca ne takarsanız takın orjinali kadar güzel durmuyor) güzel bir ses alabileceğim çözüm bulmaktı. Aracım 2003 Megane Dynamic Sedan. Bununla ilgili yaptığım yaptığım işlemler ;

1-) Ebay US sitesinden CDX-757MX 10 DISC CD-MP3 changer aldım. (maliyet = 90 USD, Birisi ile getirttiğim için kargo ödemedim. 30USD civarı kargo koyun)

2-) Ebay UK sitesinden Connect's MRNS003 Adaptör aldım. Bu adaptör MP3 Changer ile Araç üzerindeki Radyo-Teybin bağlantısı ve MP3 changerı kumanda etmek için gerekli. Ben açık arttırmada 5 £ e aldım. Normal fiyatı 40-50 £.

3-) Arka kapılara 13cm component hoporlör taktım. ( Evde vardı, Kaliteli bişey değil ama ses gayet iyi oldu). Kablolar zaten fabrika tarafından çekilmiş sadece hoporlör bağlanmamıştı.

Not : Hepsinin Montajını Kendim yaptığım için montaja para vermedim. Arka kapılara hoporlör montajı için elimde doküman var. İsteyene gönderirim.

Ses Kalitesi gayet tatminkar. Hele MP3 dinlerken çok çok iyi. Ses sistemi kurmadan aracı orjinal haliyle kullanmak isteyen herkese buna benzer bir çözüm öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akarast -- 15 Aralık 2007; 19:13:31 >

• arkadaşlar, renault kangoo var, 2006 model onların arkaya çekili mi kablo?
  • akarast kardeş dökümanı bi rapidlermisin herkes faydalansın.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.