Şimdi Ara

MEGANE II ARKA HOPARLÖR BAĞLANTISI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
22.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Megane II HB Dynamique (2003 model) arka hoparlör takacağım acaba bağlantı kabloları çekilmiş mi yoksa kablo çektirmem mi gerekir. Ayrıca bağlanacak hoparlörün çapı ne olmalı yardımlarınızı bekliyorum

• Megane Dynamique lerde zaten standart 4 hoparlör 2 tweeter olması gerekiyor burda kafam karıştı?

Artı 2. el aldıysan adam sökmüş olabilir kesin bağlantıları vardır neden bakmayı denemiyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erselyilgin -- 6 Eylül 2007; 15:03:23 >
  • @pinkcadillac;

kardeş kablolar çekili olarak bulunuyor,hoparlörlerin çapı 13 cm olacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xradiancex

@pinkcadillac;

kardeş kablolar çekili olarak bulunuyor,hoparlörlerin çapı 13 cm olacak.

bence senin arabanın eski sahipleri hacılamış hoparlörleri =)
  • Arabayı 2.el aldım eski sahibi neden çıkarsın ki (çok özel bir hoparlör değil bence) birde nasıl söküp bakabilirim resimli anlatım varmı

Benim de kafam karıştı arka hoparlörün olduğundan emin misiniz.

Ceavaplar için tüm arkadaşlara teşekkürler
  • Bende de yoktu 2005 dinamik sedan Hiç takılmamış
    Hatta Arkadaşın arabadada yok tu aynı model
    Ama tesisatı var
  • Arkadaşlar DİNAMİC modellerde arkada hoparlör yok.Sonra takılıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Focus 2 aux çıkışı
    15 yıl önce açıldı
    Laguna II ses sistemi tavsiye
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler arkadaşlar rahatladım diğer arkadaşlar hacılandı deyince aklıma takıldı neyse yokmuş
    Şimdi nasıl takacam onu bir yazıverseniz (resimli varsa süper olur)
  • 6 lı changer olmayan modellerde arkada hoparlör yok kimsede o dandik hoparlörü sökmez sana tavsiyem eğer orjinal teybi kullanıyorsan servisten arkalar için orjinal hop al ve onu taktır kesinlikle en iyi performansı o verir ben arka kapıya 13 cm pioneeer taktım berbat çaldı watıda yüksek olunca teyp çıkışı ile önlerle uyumlu çalmıyor orjinal hoparlör nispeten daha iyi takma işi ise biraz zor tüm kapı döşemesi çıkacak elin yatkın deilse sökme işine hiç girme...servise orjinal hoparlörünü sorun bence...
  • Cevap veren tüm arkadaşlar sağolun bugün servisi arayıp orjinal hoparlörü soracağım.
  • şimdi benim yazımda bir çelişki olmuş hem arka hoparlöre dandik demişim hemde arkalara o hoparlörü taktır demişim hoparlör dandik ama kapının orasından en iyi sesi malesef o hoparlör veriyor(tabi anfi komponent vs gibi sistemlerle karşılaştırmıyoruz)
  • sağol pulpa kardeş mesaj alınmıştır.
  • bnmkide dinamik ama bendede arka hoparlör yoktu sonradan taktırdım tesisat içinde
  • Megane II dinamik modellerinde arkada hoparlör yok sadece cd changer modellerinde arkada hoparlör var. Ön hoparlörlerin takılması gerçekten çok pratik çünkü önünde sadece kapak var ancak arka haporlörlere ulaşabilmek için tüm kapı döşemesinin sökülmesi gerekiyor. Arkadaşın dediği gibi elin yatkın değilse hiç bulaşma. Geçme plastikler o kadar sert ki ilk eğilimleri kırılmak oluyor. Bundan da öte çok fazla zorlarsan döşeme plastiğini kırarsın ve bu hiç hoş bir görüntü olmaz.

Yine bir arkadaşın dediği gibi eğer tesisat döşetmeyeceksen yani mevcut sisteme sadece arka hoparlör ilave edeceksen yapman gereken servisten 13" çapında ön haporlörlerden iki tane sipariş etmek olacaktır.
  • Geçen gün birkaç servise 13 cm orjinal hoparlör fiyatını sordum alldığım fiyatlar: 50 YTL - 38 YTL bu fiyatlar 1 adet hoparlör fiyatı bence pahalı,
    Fiyatla ilgili bilgisi olan varmı bir de orjinalin yerini tutabilecek başka bir hoparlör varmıdır.(marka olarak)
  • o paraya pioneer alınır beaaaaaa
  • pinkcadillac hala almadın mı kolonları
    Benimkide Dynamique. Arka hoparlorleri 2005 aralıkta tanesi 26 ytl ye almışım, yine tanesini 11 ytl ye monte ettirmişim. (Sultanbeyli Zengin oto da)
  • Alınır da peki alacağım hopalör iş görür mü
    iyi performans verecek hoparlör hangisi acaba
    Arkadaşlar Orjinal hoparlörün haricinde boş olan arka hoparlör haznesine başka marka (çok pahalı olamayanından) taktıran varmı

quote:

Orjinalden alıntı: mendel50

o paraya pioneer alınır beaaaaaa

quote:

Orjinalden alıntı: Forever79

pinkcadillac hala almadın mı kolonları
    Benimkide Dynamique. Arka hoparlorleri 2005 aralıkta tanesi 26 ytl ye almışım, yine tanesini 11 ytl ye monte ettirmişim. (Sultanbeyli Zengin oto da)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pinkcadillac -- 9 Ekim 2007; 8:43:26 >
  • 2007 sedan expression comfort donanimli arabami sifir aldim. arkada kapilarda hoparlor var... ki cd calar mp3 calmadigi gibi cd changer da yok.

gittigidiyordan arada bakiyorum, bir mp3 calar alsam mi diye.

su linkteki cd changer mp3 de caliyor mu?
    http://urun.gittigidiyor.com/RENUOLT-MEGANE-ICIN-6-LI-CD-CHENGER_W0QQidZZ6065902

ayrica bu changer simdiki orjinal cd calarin altindaki bosluga mi takiliyor yoksa bagaja vs mi?

quote:

Orjinalden alıntı: pulpa

6 lı changer olmayan modellerde arkada hoparlör yok kimsede o dandik hoparlörü sökmez sana tavsiyem eğer orjinal teybi kullanıyorsan servisten arkalar için orjinal hop al ve onu taktır kesinlikle en iyi performansı o verir ben arka kapıya 13 cm pioneeer taktım berbat çaldı watıda yüksek olunca teyp çıkışı ile önlerle uyumlu çalmıyor orjinal hoparlör nispeten daha iyi takma işi ise biraz zor tüm kapı döşemesi çıkacak elin yatkın deilse sökme işine hiç girme...servise orjinal hoparlörünü sorun bence...

• quote:

Orjinalden alıntı: ayi terbiyecisi

2007 sedan expression comfort donanimli arabami sifir aldim. arkada kapilarda hoparlor var... ki cd calar mp3 calmadigi gibi cd changer da yok.

gittigidiyordan arada bakiyorum, bir mp3 calar alsam mi diye.

su linkteki cd changer mp3 de caliyor mu?
    http://urun.gittigidiyor.com/RENUOLT-MEGANE-ICIN-6-LI-CD-CHENGER_W0QQidZZ6065902

ayrica bu changer simdiki orjinal cd calarin altindaki bosluga mi takiliyor yoksa bagaja vs mi?

quote:

Orjinalden alıntı: pulpa

6 lı changer olmayan modellerde arkada hoparlör yok kimsede o dandik hoparlörü sökmez sana tavsiyem eğer orjinal teybi kullanıyorsan servisten arkalar için orjinal hop al ve onu taktır kesinlikle en iyi performansı o verir ben arka kapıya 13 cm pioneeer taktım berbat çaldı watıda yüksek olunca teyp çıkışı ile önlerle uyumlu çalmıyor orjinal hoparlör nispeten daha iyi takma işi ise biraz zor tüm kapı döşemesi çıkacak elin yatkın deilse sökme işine hiç girme...servise orjinal hoparlörünü sorun bence...

orjinalini alısan radyonun altına takıyorlar ama başka bir maraka alacaksan bagaja konuluyor yada torpidoya

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.