Şimdi Ara

MEGANE II BÖLÜMÜ (1329. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.030
Cevap
140
Favori
3.066.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13271328132913301331
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Myigitt

Bende 35 yapıyordum ama geçen bi hız yapayım dedim yeni takmistim 16 inç baktım havalaniyor düşürücem 15 inc te 32 yi geçirmedim 170 180 de yapısiyordu araba yere

Ön 32 arka 30 yapacam bende. Bakalım nasıl olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karamandalina kullanıcısına yanıt
    İse yarar bence çünkü 32 de 15 inç Jan ta Arab a yere yapısiyordu 32 30 da da yapışır tahminimce

• ers_özt kullanıcısına yanıt
    Kendin değiştir derdim ama açarken kırarsan çok sıkıntı :) ama çok istemiş.80 malzeme 50 lirada işçilik o işin hakkıdır.
  • Frontoza F kullanıcısına yanıt
    İstanbul da havalar ısınınca gerçekten arabanın ilk çalıştırması fark ediyor. Önümüzde yaz var şimdilik idare edecem kışa doğru kış bakımında yaptırırım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • s.a 2008 megane2 benzinli,lpg li

ilk çalıştırmada sabahları tırrrr diye ses geliyor, stop ediyor. bazen 2. yada 3. marşta çalışıyor,
    pervane sürtülmesi gibi bir ses çıkıyor, sonra ses normale dönüyor.
    birde araç dururken direksiyon çevirince direksiyondan garip hışırtı geliyor?

bunları yaşayan varmı?
  • mecett kullanıcısına yanıt
    Yaşamadım ama benim araçta da Mars dişli kaçağı vardi o da Tirr şeklinde çıkıyor sen ilk kayislara sonra dişli ye baktır gicirti da büyük ihtimal Airbag kablosu

• Arkadaşlar megane 2 2006 model 1.6 otomatik vites aracının zenon beyinleri arızalaydı bende idareten led far yatırmıştım ama zenon kadar aydınlatmadı şimdi yeniden zenon yapmak istiyorum araçtan çıkan zenon beyinleri küçük olanlardan ve ampulleri hatırlamıyorum birde bu beyin ile ampul ler arasındaki bağlantı kablolarını nerden bulurum acaba zenon ampulleri ne marka ve hangi model yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• Arkadaşlar mrb megane 2 mercekli farlarım sararmış.internet biraz araştırma yaptım .. diş macunu filan parlatıyormuş denedim ama fasa fişo. Birazda su zimparasıyla denedim oda bi ise yaramadı. Ne yapmam lazım nisanda muayeneye gidecem.. saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: ers_özt

Arkadaşlar mrb megane 2 mercekli farlarım sararmış.internet biraz araştırma yaptım .. diş macunu filan parlatıyormuş denedim ama fasa fişo. Birazda su zimparasıyla denedim oda bi ise yaramadı. Ne yapmam lazım nisanda muayeneye gidecem.. saygılar

Muayenede sıkıntı olmuyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar mrb megane 2 mercekli farlarım sararmış.internet biraz araştırma yaptım .. diş macunu filan parlatıyormuş denedim ama fasa fişo. Birazda su zimparasıyla denedim oda bi ise yaramadı. Ne yapmam lazım nisanda muayeneye gidecem.. saygılar

İnce pasta pırıl pırıl yapıyor. Fakat dış yüzeydeki kaplaması artık olmadığı için bir süre sonra tekrar sararmaya başlıyor. Tahminimce kalıcı olması için parlattıktan sonra vernik işlemi yapmak gerek.

• Mrb far temizleme için bi 200 tl cıktı cepten ustaya helal olsun ayna gibi oldular ..

• quote:

Mrb far temizleme için bi 200 tl cıktı cepten ustaya helal olsun ayna gibi oldular ..

Parlatmadan sonra başka bir işlem yaptı mı?

• Bende bilgi güncelleyim 2 hafta önce benzin pompasını işçilik dahil 600₺ değiştirdim
    Bugunde şöför kapısı arızalandı kitlemiyordu orj kilit değişti 140+50₺ işçilik saygılar:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • karamandalina kullanıcısına yanıt
    .Farı söktüler merceklerini kontrol ettiler. İçini temizlediler tekrar silikonladılar menteşe kelepçelerle sikip 3.4 saat beklediler.simdi ayna gibi oldu .. usta parasını hak ediyor baştan solma iş yapmıyor sağolsun ..

• quote:

.Farı söktüler merceklerini kontrol ettiler. İçini temizlediler tekrar silikonladılar menteşe kelepçelerle sikip 3.4 saat beklediler.simdi ayna gibi oldu .. usta parasını hak ediyor baştan solma iş yapmıyor sağolsun ..

İşlemi nerde yaptırdınız acaba benimde farın biri biraz soluk diğerine göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalçınyaşar -- 30 Mart 2018; 16:4:48 >
  • yalçınyaşar kullanıcısına yanıt
    İstanbul pendik sanayi biliyorsanız itfaye nin yanından giriş yapın ilk sağda giriş yapın dükkan sokağın sonunda solda..

• quote:

İstanbul pendik sanayi biliyorsanız itfaye nin yanından giriş yapın ilk sağda giriş yapın dükkan sokağın sonunda solda..

Teşekkür ederim çok bilmiyorum ama yakın bana tabela ismi telefon numarası filan varmı

• yalçınyaşar kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi itfaye nin yanından giriş yaptınmı ilk sağ sokak.sokağın sonunda kaportacı recai usta var. Farcıda karşısında yeni açıldı.

• quote:

Dediğim gibi itfaye nin yanından giriş yaptınmı ilk sağ sokak.sokağın sonunda kaportacı recai usta var. Farcıda karşısında yeni açıldı.

Eyvallah hocam

• arkadaşlar safir mavi renk megane tavanında güneş yanıkları var. malum boya işi sıkıntılı. kaplama yaptırayım diyorum ama tavsiyeniz var mıdır. bir de muayeneden kimi geçiyor diyor kimi kaldı diyor. ne dersiniz.
  • 
Sayfa: önceki 13271328132913301331
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.