Şimdi Ara

MEGANE II DÖNER KONDAKTÖR (AİRBAG MAKARASI) SORUNU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
6
Favori
47.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.. 2007 Yılında 2004 Megane Hb.Auth. aldım, 2011'e kadar sorunsuz bindim. 2011 Agustosta 2005 Megane HB Sport 1.6 16V aldım. Aldıgımda da airbag ışıgı yanıyordu. Expertiz yaptırdığımız servis 400-600 arası maliyeti var falan demişti. Forumda okuduklarımdan sonra ben de konuyu Renault Mais Müşteri bölümüne yazdım ve aynı gün mail ile, ertesi gün de bana en yakın yetkili servisten arayarak ilgilendiler arkadaşlar. Ama benim aracım son iki yılda yetkili serviste bakımları yapılmadıgından sorunu ücretsiz cözemeyeceklerini söylediler.
    Nihayetinde İstanbul Kocasinan San.Sitesinde bir Beyinciye gittim. 15 Dakika da sorunu çözdüler sagolsunlar. ve hepi topu 120 Tl tuttu. 1 yıl da garanti verdiler..
    Bence makul bir rakam..
    Ama dürüst olayım, bu benim aldıgım son Megane. Eger bunu satarsam, bir daha Megane almayacagım. Başka arabalara binince arabamdan utandım dogrusu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugr_dmr

teşekkürler efemertmetin

kocaeli / gebze de ikamet ediyorum. burada tavsiye edebileceğin bir yer varmı?

araç sürekli servis bakımlı değil arada bi gidilmiş daha kapı kollarını bile ücretsiz değiştirmediler. kaldı bunu ücretsiz değiştirsinler renault

servisteki arkadaş sargın bozulmuş yaptırabilirsin dedi.. gebze küçük sanayi sitesinde yaptırdım... 4 ay oldu şu anlık bir sorun yok ...
  • herkese yorumları için teşekkür ederim bende makul bir fiyata sanayide yaptırdım ve aracı sattım 2006 makyajlı kasa ford fiesta dizel aldım araçta tık yok megane dan çok daha az yakıyor tam genç arabası herkese tavsiye ederim. bence renault işçilik olarak zayıf bir araba
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugr_dmr

herkese yorumları için teşekkür ederim bende makul bir fiyata sanayide yaptırdım ve aracı sattım 2006 makyajlı kasa ford fiesta dizel aldım araçta tık yok megane dan çok daha az yakıyor tam genç arabası herkese tavsiye ederim. bence renault işçilik olarak zayıf bir araba

Belki bunu yazmanın yeri burası değil bir sataşma olarakta anlaşılsın istemem ama,

Fiesta ile megane arasında segment farkı var bi kere siz kendi aracınızı clio le kıyaslamalısınız.

Fiestanın içinde motor yol ve gürültüsünden ufak tefek tıkırtılarıda duymadığınıza da eminim.
    Az yakma meselesine gelince iki aaraç arasında en 250 kg fark var kıyaslarken bunlarıda göz önünne almak lazım
  • yanlış anlamayın bende megane yi kötülemek istemedim ama benim canımı sıkan bi araç oldu 2sini aynı tartıya koyamayız tabiki ama benim için araba demek gezmek demek rahat özgür olmak demek megane2 de lpg olmasına rağmen çok fazla yakıt tükettiyordu ama dizel fiesta ile gidemediğim heryere rahat rahat gidebiliyorum beni daha çok cezbediyor. diğer hususlar benim için 2.ci planda kalıyor.
  • megan ıı sargısı şerit kabloları temini 05313569917

MEGANE II DÖNER KONDAKTÖR (AİRBAG MAKARASI) SORUNU
  • airbag sargısı şerit kabloları 0212 2442107
  • MERHABA ARKADAŞLAR BENDE DÜN MAİL ATTM MAİS E DÖNER KONDAKTÖR SORUNUYLA ILGILI.ARACIM 2004 MODEL MEGANE HATCH BACK MUSTERI TEMSILCISI ARADIM BUGUN.EĞER SORUNUN RENAULT'DAN KAYNAKLI KRONOLOJIK Bİ SORUN OLDUĞU DOĞRUYSA ÜCRETSİZ OLARAK ONARIM YAPABILECEKLERI BILGISI VERILDI.SONUC OLARAK 3 IS GUNU ICINDE DONUS YAPICAKLAR RENO KABUL EDIOSA SORUNUN ONLARDAN KAYNAKLI OLDUĞUNU ARACIMI SERVISE VERICEM SIZEDE TAVSIYEM MAIS E SIKAYET BOLUMUNDEN MAIL ATIN SESSIZ KALMAYIN
  • quote:

Orijinalden alıntı: bursa_okan2002

MERHABA ARKADAŞLAR BENDE DÜN MAİL ATTM MAİS E DÖNER KONDAKTÖR SORUNUYLA ILGILI.ARACIM 2004 MODEL MEGANE HATCH BACK MUSTERI TEMSILCISI ARADIM BUGUN.EĞER SORUNUN RENAULT'DAN KAYNAKLI KRONOLOJIK Bİ SORUN OLDUĞU DOĞRUYSA ÜCRETSİZ OLARAK ONARIM YAPABILECEKLERI BILGISI VERILDI.SONUC OLARAK 3 IS GUNU ICINDE DONUS YAPICAKLAR RENO KABUL EDIOSA SORUNUN ONLARDAN KAYNAKLI OLDUĞUNU ARACIMI SERVISE VERICEM SIZEDE TAVSIYEM MAIS E SIKAYET BOLUMUNDEN MAIL ATIN SESSIZ KALMAYIN

Aracınızın bakımlarını serviste mi yaptıyorsunuz devamlı?
  • YOK DAHA ONCE HIC SERVISE VERMEDIM ARACIMI.BENDEN ONCEKI SAHIBI DEVAMLI SERVISE BIRAKMIS AMA BEN VERMEDIM.
  • quote:

YOK DAHA ONCE HIC SERVISE VERMEDIM ARACIMI.BENDEN ONCEKI SAHIBI DEVAMLI SERVISE BIRAKMIS AMA BEN VERMEDIM.

Bundan dolayı yardımcı oluyorlar, önceki sahibi devamlı servise götürdüğü için şanslısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: vural_kral

quote:

YOK DAHA ONCE HIC SERVISE VERMEDIM ARACIMI.BENDEN ONCEKI SAHIBI DEVAMLI SERVISE BIRAKMIS AMA BEN VERMEDIM.

Bundan dolayı yardımcı oluyorlar, önceki sahibi devamlı servise götürdüğü için şanslısınız

VALLA HAKLI OLABILIRSIN.GERCI DONMEDILER HALA BURDAN SESIMI DUYUPTA VAZMI GECTILER NE
  • quote:

Orijinalden alıntı: bey elektronik

megan ıı sargısı şerit kabloları temini 05313569917

MEGANE II DÖNER KONDAKTÖR (AİRBAG MAKARASI) SORUNU

ben bu mesajınızdan kısa bir süre önceydi sanırım,kendim araştırıp bularak temin etmiştim sizden kabloyu..kendi başıma tamirini yaptım çok da güzel oldu..iyi yapmışsınız buraya mesaj atarak bilgilendirmekle..

kablo üzerinden çıkan kablonun birebir aynısıdır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legacy of kain -- 15 Ekim 2012; 23:29:27 >

• www.beyelektronik.com sitemizi ziyaret edebilirsiniz
  • quote:

quote:

2008 model benım aracta 40 bın km de ve bu ses donuslerde dıreksıyona sankı bır kagıt sürter gibi gelmeye mi başlıyor ??

eger buysa bızde de olacak demektır bu :(

servıse sordum bır arıza teşkıl etmez demıslerdı...

ayrıca benzin pompası 600 lira ve kapı kollarıda 300 lıraydı servıs ucretsız degısımını gerceklestırdı.. tum bakımlarını servıste yaptırıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sessiz@Saglıkcı

quote:

quote:

2008 model benım aracta 40 bın km de ve bu ses donuslerde dıreksıyona sankı bır kagıt sürter gibi gelmeye mi başlıyor ??

ayrıca benzin pompası 600 lira ve kapı kollarıda 300 lıraydı servıs ucretsız degısımını gerceklestırdı.. tum bakımlarını servıste yaptırıyorum.

Evet dostum..Her şey o "kağıt sürtünme sesiyle başlıyor"

• quote:

quote:

quote:

quote:

vural kral arkadasım pekı omru ne kadardır yani bu sesten sonra sorun cıkartması zaman alıyormu ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

vural kral arkadasım pekı omru ne kadardır yani bu sesten sonra sorun cıkartması zaman alıyormu ?

Ben o sese pek dikkat etmemiştim açıkçası.. Airbag lambası yandıktan sonra ve forumda yorumları okuduktan sonra kulak verince o sese duymuştum..

Bazı arkadaşların airbag lambasının yanmamasına ilaveten hız sabitleyicisi de çalışmıyor. Benim hız sabitleyicisinde problem yok.

Bursa'da 1 yıl garantili 150 TL ye yapıyorlar.

• Megane 2 Dönerkontaktör onarımı yapan bildiğiniz güvenilir bir yer var mı? ( İstanbul - Avrupa yakası )
  • Belirttiğiniz direksiyonu çevirirken hışşt hışşt gibi ses benim 2007 meganemde de başladı. Servis çok önemli değil demişti şimdi bu yazılanları görünce bir dahaki gidişimde servise bu sesin neyden kaynaklandığını teyit ettirip ücretsiz değişimi için gerekeni yapmalarını söyleyeçeğim.
    NOT: Araçımın far ampülüne varıncaya kadar bütün bakımları serviste yapılmış bir araç. Kapı tutamaklarını renault kendi hatası olarak kabul edip değiştiriyorsa bu parça için mazeret belirtmesi saçmalık olur kanısındayım. Gelişmeleri sizinle ppaylaşırım ama bu biraz vakit alır.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.