Bildirim
MEGANE II DÖNER KONDAKTÖR (AİRBAG MAKARASI) SORUNU (6. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: hakan165
Tesekkler ama yınede taptırmk gerek bencede
bu sorununun çözümünde yardımcı olabilirim profilimde tel numaram yazıyor teşekkürler ... -
quote:
Orijinalden alıntı: batuhan34
quote:
Orijinalden alıntı: MEGAN2AİRBAG
merhaba bu megan araçların kronik sorunu diğer araçlardada geç olmakla beraber düz şerit esnek kablo adıyla anılan malzeme zamanla yıpranıp arıza vermektedir bu soruna 2 yıl önce karşılaştığım için belli bi süre ve emek harcayarak tamirini mümkün hale getirdim yurt dışından özel kablosunu getirtmekteyim çevremdeki insanalar ve bana ulaşan arkadaşlara yardımcı olmaktayım teşekkürler herşey para değil mühim olan bu kronik sorun çözülene kadar bir birimize destek olmak teşekkürler 0553 602 62 06
keşke bu mesajı daha önce görseydim. geçen ay tamir ettirdim 250 lira verdim.
bende megan 2 kullanıcısıydım 3 sene evvel bu sorun benimde başıma geldi kendi meslek grubumda oluşum bu arızayı gerçekten orjinalı gibi yapmama yardımcı oldu protez konusunda bir ünv. hastanesinde çalışmaktayım ve protezin iç bölümünde bu mekanizmanın daha ufak modüler parçacıkları kullanıldığı için megan araçların ve diğer araçların 3 farklı yönde dönebilen makaralar arasında iletken kabloların yerleştirilmesi konusunda tecrübemi bu konu üzerine yoğunlaştırdım ve çözümü buldum diğer arkadaşlarada yardımcı olmak babından buralardayım forumdan bana ulaşan arkadaşlara yardımcı olabiliyorum profilimde tel numaram yazıyor 0553 602 62 06 teşekkürler
-
quote:
Orijinalden alıntı: may-day
Arkadaşlar Ankarada bu kabloyu düzgün bir şekilde kime tamir ettirebilirim?
bu tür arızaların giderilmesi şansa bıkakılmayacak kadar titizlik ister kar amacı giden yaklaşımlar olmadan sitedeki arkadaşların yardımı olabilmektedir irtibata geçen arkadaşlara yardımcı olmaktayım irtibat numaram profilimde yazmaktadır saygılarımla ...
-
Az önce alibaba.com 'da o sargının fiyatını görünce servise yuh dedim. Tanesi 4 $ . Türkiye'de araç kullanmak demek çoğu işi kendin öğren yap demek. -
Arkadaşlar kar amacı gütmediğini belirten Megane2Airbag nickli ve numarasını 0553 602 62 06 belirten arkadaşla yaşadığımı paylaşmak istedim ki sizlerin başına gelmesin.
Bu forumdan arkdaşın numarasını görünce aradım konuştum 100 liraya tamir edeceğini söyledi, eskişehir’den bu iş için Ankara’ya geçtim, evinin bulunduğu siteye gittim. İlk süprizi benden 50 lira sökme takma parası istemesi ile yaşadım, yarı ikna yarı tartışma 50 lirayı vermedim, yüz liraya tamir ettirdim ve Eskiehir’e döndüm. Ertesi gün istanbul’a gelirken yeniden airbag hatası verdi, aradım durumu söyledim bana ön takımımın bozuk olduğunu titreşimle yeniden bozulduğunu söylemesi ile patladım. Aracımda titreşim yok zaten hastayım arabaya arka arkaya 3 kez balans yaptırdığımı bilirim. Uzatmayalım gönder yeniden bakayım dedi, ben de daha bir gün once yaptığını bu sebeple kargo parasını kendisi karşılaması gerektiğini söyledim. Kar amacı gütmediğini belirten hazretleri olur mu dedi, ben garanti verdim sadece, kargolar sana ait. E gönderdim bir gün sonar yine bozuldu ne olacak dedim, yine yaparım dedi. Kargolar?? Ben ona karışmam dedi. Uzatmayalım döner sargıyı tamir edecek alet edavatı almış ama insanlıktan nasibini alamamış bir arkadaş kendisi. İstanbulda İkitelli Güngören-Bağcılar Sanayi sitesinde Onur Otomotiv 350 liraya sıfır satıyor, bildiğim kadarıyla kargoda yapıyor. Sökmek takmak zor değil, zaten internette birsürü video var bunla ilgili, ben Onur’dan aldım kendim taktım sorunusz kullanıyorum.
Bir başka tavsiye de ilgilenen olursa Karaköy’de iskele ile tramway durağı arasındaki işhanında 20 lira’ya kablo satıyorlar, karşısındaki selanik iş hanında da kablonun lehim işlerini 25 liraya yaptırabilirsiniz. (Tabi bunun için sargının sarılış yönünü vs biliyor olmanız lazım ilk tavsiyeye gore daha zor ama 1/3 fiyatına tabi.) Bilgi, beceri ve ilginize gore karar verin kolaylıklar.
-
Scenic 2 için İstanbul içinde tamir yapabilecek bir arkadaş arıyorum. Bilginize, -
Megane 4 de de aynı sistem mi kullanılıyor?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
http://airbagsargisitamiri.blogspot.com.tr/p/megane-2-airbag-sargs-tamiri.html
Merhaba. Megane 2 kronik airbag sargisi arızasını 1 yıl garantili tamir ediyorum.
Hava yastığı lambanız yanıyorsa veya Hız sabitleme olan araçlarda sabitleme tuşları çalışmıyorsa, direksiyon dönerken çıtır çıtır sesler çıkarıyorsa sargı arızası var demektir.
1 Yıl garantili sargı tamiri yapıyorum. Orjinal bakır yollu kablosunu kullandığım için uzun ömürlü tamir oluyor.
GSM: 0543 935 12 89
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X