Şimdi Ara

Megane II extreme Park sensörü Acill

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba bende megane extreme yeni sahiplerinden biriyim 2007 model 27.500 ytlyr aldım benzinli araçta park sensörü var fakat bir türlü çalıştıramadım orjinalinde yol bildiğim kadarıyla ama arka tamponda sensörler var nerden çalıştıyoruz bunu yardım ederseniz sevinirim

hepinize bol bol sürüşler...

• geri vitese takın otomotik çalışır bip sesi gelir

sizinki ekranlımı ?
  • evet, geri vitese takinca calismasi gerekir.
  • malesef geri vitese taktığım zaman ses falan gelmiyor ekranda da bununla ilgili bir şey göremedim bulamadım bir türlü hala arayırum malesef..
  • elektrik baglantilarinda veya aletin kendisinde sorun olabilir, bir elektrikciye gosterin derim.
  • sceniclerdede böyle. direksiyonun çaprazına bakın, iki düğme var kırmızı yanan düğmeye basın park sensörü açılır....
  • teşekürler
    fakat
    direksiyonun çaprazı derken tam olarak neresi, silecek kolunun üzerinde bi düğme var , birde teyp in kolundaki düğmeler... Tam yerini tarif edersen güzel olcak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    megane 2 rs tampon acill
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • resim ekliyorum:

Megane II extreme Park sensörü Acill
  • bu ozellik sceniclerde standart mi? oldukca degisik geldi de.. bilgi icin tesekkurler
  • geri dönüş yapan bir araba resmi olacak.eğer kırmızı yanıyorsa basın,ışık söner park sensörü açılır......
  • arkadasin araci megane scenic degil. ayrica bu ozellik sceniclerde standart mi demistim?
  • meraba park sensörü extreme lerde iki çeşit var 1. ekranlı 2. ekransız geri vitese takınca bip sesi gelir yanlız park sensörleri sinyal mesafesinde bir şeyler görmesi lazım ekranlı olanda geri vitese takınca ışıkları yanar eğer cenmax sa yetkili servise bi baktır halleder ler tabiki yetkili serviste takılmışsa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.