Şimdi Ara

Megane II Kısayol tuşları (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
537
Cevap
15
Favori
376.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, size emniyet kemeri takmayan birisinin yol açtığı sonuçları izlemeniz için yolluyorum. Sevdiklerinizi, bu kadar çabuk kaybetme riskini taşımanızı asla istemem.
  • Ellerinize sağlık arkadaşlar. 2 yıldır 2005 1.6 Dynamique kullanıyorum ve bilmediğim birçok şey öğrendim sayenizde
  • Sesin, kemeri takarak kesilmesi espirisine bayıldım. Beni (bizi) güldürdün allah da seni güldürsün.

Neyse , arkadaşlar başka kısayol kaldımı. ???????????
  • bence asıl en güzel burda anlatıyorlar. ne olursa olsun hızınız ne olursa olsun emniyet kemerinizi bağlayın. eğer hayata bağlanmak istiyorsanız!!!!!!

• Sağolasın

quote:

Orjinalden alıntı: lotus1

Sesin, kemeri takarak kesilmesi espirisine bayıldım. Beni (bizi) güldürdün allah da seni güldürsün.

Neyse , arkadaşlar başka kısayol kaldımı. ???????????
  • Arkadaşlar hani kemeri kısa yolda takmak fazla önemli olmayabilir diyordunuz ya. Bu linkten megane kullanan bir arkadaşımızın kazasını görebilirsiniz.
    Evden çıkalı henuz 200 metre olmuş. Arkadan çarpmışlar ve araç pert olmuş (Çarpan kişi alkollü). alkollü araç kullanan biri yol çakıl olsun taş olsun umursamayabilir. Neyseki arkadaşımız kemerini taktığı için kazayı yara almadan atlatmış.

http://forum.donanimhaber.com/m_20314354/mpage_1/key_//tm.htm#20435783 konuya buradan ulaşabilirsiniz.

Bazen bende ilk kalkışta kemeri takmaya üşeniyorum. Nasıl olsa yola çıkınca takarım diye düşünüyorum. Ama saolsun kemer sesi rahatsız etsede kemeri takmama zorluyor beni.

Saygılar.

• Emniyet kemeri ikaz sesi 200 kez çaldıktan sonra kesiliyor. Beni asıl rahatsız eden ekrandaki kırmızı ışığı.
    Araç kullanırken hep bir arıza varmış gibi gözüm oraya takıldığından emniyet kemerimi takıyorum. Yoksa ses zaten bir süre sonra kesiliyor
  • saydınmıııııııııı
  • 80 kere kısık, 120 kere tiz
    quote:

saydınmıııııııııı

• vallahi bravo diyorum sana.:)
  • Ya öyle takıntılarım yoktur ama, bir seferinde inatlaştık o sesle.. ben kazandım
    Serde biraz laz'lık vardır

quote:

vallahi bravo diyorum sana.:)

• o sesi sayana kadar ya da o kırmızı ışığa takılana kadar, kemerinizi bağlasanız da canınızı garantiye alsanız olmaz mı :)
  • Elbette takıyoruz emniyet kemerini....
    Kısa bir mesafede (market-ev) meraktan saydık canımm:))))

quote:

Orjinalden alıntı: KaSSaS

o sesi sayana kadar ya da o kırmızı ışığa takılana kadar, kemerinizi bağlasanız da canınızı garantiye alsanız olmaz mı :)
  • Arkadaşlar test modunu anladım nasıl çalıştıracağımı, fakat anlamadığım benim araba tiptironic ve km sıfırlama tuşu yine yol bilgisayarı kolundan yani silecek kolunun ucundan sıfırlanıyor. siz göstergelerin orda demişsiniz ama orda herhangi bir basılacak düğme yok benimkinde, Nasıl olacakk???
  • Ben de yapamadım. BVA benimki de. Sağ kola basılı tutup çalıştırdığımda sadece yağ seviyesini gösteriyor. basılı tutunca da km.yi (trip) sıfırlıyor.
    Test moduna alamadım.
    2008 Megane Sedan 1.5 dCi BVA

quote:

Orjinalden alıntı: stargo

Arkadaşlar test modunu anladım nasıl çalıştıracağımı, fakat anlamadığım benim araba tiptironic ve km sıfırlama tuşu yine yol bilgisayarı kolundan yani silecek kolunun ucundan sıfırlanıyor. siz göstergelerin orda demişsiniz ama orda herhangi bir basılacak düğme yok benimkinde, Nasıl olacakk???
  • Tmam yaptım ve lpg de yaptığı bozukluk düzeldi. İnanın bunu burdaki servis bile bilmiyor çok teşekkürler arkadaşlar
  • Stargo, Nasıl yaptın test modunu?
  • ARKADAŞLAR RADYO DAKİ EXPERT TUŞUNA 10 SANİYE BASILI TUTUN.BUR DAKİ MENÜ DE MW-LW AF MOD LARINI OFF YAPIN.RADYO DİNLERKEN TEYP YADA CD GEÇİŞLERDE KARŞINIZA CIKMAMIŞ OLUR.(MW-LW-AF)
  • bu konu çok geride kalmış biraz öne alalım
  • Kısayol kalmadıki, yollar uzadı artık
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.