Şimdi Ara

MEGANE II KULÜBÜ(100+) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
653
Cevap
4
Favori
98.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • demin soyledıgım lastıkler hakkında bılgı verıyorum lastiklerin dişleri felan sıfır tuylerı ustunde duruyo lastıklerın ayıbı patlamış olması ama öyle düşündügünüz gıbı palonlu felan degıl yada tel cıkarmış degıl sadece sırttarafından patlamış satan adam garantıde verıyo yanı 12o lıraya aslan gıbı mıchelın saybı oluyosunuz donup arkanıza bakmıyorsunuz ben kendım şahsen kullanıyorum ve benım arkadaşlarımda kullanıyo ... not benım bu ısten karım yok ben sıze adres verıcem gıdıp ismimi verip alacaksınız mal felan satmıyorum sadece forum kardeşlıgı yapırorum tekrar soyluyorum benım hıc bı sekılde karım yokturrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
  • sıcak sayılırdı ya işte kronometreyi fln durdurcam derken birazda ondan zaman geçti yoksa daa iisini yaparım bnlegend deiştiriorum kardeş
    quote:

Orjinalden alıntı: meganizm

quote:

Orjinalden alıntı: |_-0zZie-_|

bi de bu gece kafam bozuldu çıktım bi sıfır yüz yapıyım dedim bizim 80 lik megane la sıcak bi gecede hafif patiyle(uraşmadım pek ondan) 13 yakaladm patisiz kalkış ve soguk bi günde 12.3 12.5 e kdr düşürürüm bn onu deneyip sizlerle paylaşacagım

Ozan ben dizelin tadını araç ısınınca anlıyorum bambaşka oluyor.Sen denemeyi sıcak iken mi yaptın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |_-0zZie-_| -- 19 Ağustos 2008; 3:31:09 >

• kameraman1 sn listede yoksun desen sni de eklerdik
  • quote:

kameraman1 sn listede yoksun desen sni de eklerdik

Ozan sen de benim gibi gece vardiyasında mı çalışıyosun.

Kameraman1 benim davetlim eklermisin.
  • arkadaşlar belki hatırlarsınız daha önce de yazmıştım, 2. el megane II almayı düşünüyorum,
    şöyle bir ilanla karşılaştım, tabii ki böyle uzaktan bakarak araç alınmaz ancak sizdeki ilk izlenim nedir?
    km/fiyat/donanım açısından değerlendirdiğinizde sizce uygun mudur?

http://www.araba.com/1438507.html
  • quote:

Orjinalden alıntı: hadesperado

arkadaşlar belki hatırlarsınız daha önce de yazmıştım, 2. el megane II almayı düşünüyorum,
    şöyle bir ilanla karşılaştım, tabii ki böyle uzaktan bakarak araç alınmaz ancak sizdeki ilk izlenim nedir?
    km/fiyat/donanım açısından değerlendirdiğinizde sizce uygun mudur?

http://www.araba.com/1438507.html

Aracın full olması ve lpg li olması iyi servis expertizi kafana uyarsa olabilir.Sana pm geçiyorum.

• Neden MEGANE II KULÜBÜ ile MEGANE II BÖLÜMÜ adlı 2 tane başlık var. Buna neden gerek var anlamış değilim, 2 başlığı birleştirin gitsin.
  • USTAT BILEMEDIM BEN DAAVET FELAN EDİLDİGİNI AMA MEGANİZİM DAVET ETTİ BENDE OYUZDEN KATILDIM YANII HABERINIZ OLAAA
    quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: kameraman1

USTAT BILEMEDIM BEN DAAVET FELAN EDİLDİGİNI AMA MEGANİZİM DAVET ETTİ BENDE OYUZDEN KATILDIM YANII HABERINIZ OLAAA
    quote:

Tamam hoşgeldin ozan seni en yakın zamanda eklicektir.Gece gelir herhalde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: selimiye

Neden MEGANE II KULÜBÜ ile MEGANE II BÖLÜMÜ adlı 2 tane başlık var. Buna neden gerek var anlamış değilim, 2 başlığı birleştirin gitsin.

yahu onu yöneticilere birinin rica etmesi lazım konunun başını okursan neden böyle ikinci bi yer açtığımızı anlarsın arkadaşımkameraman ekliorum hocam sana sitem etmedim sadece desen ismin bulunurdu die demiştimmemet gece girebiliorum genelde yaw bi bugün fırsatlayıp gündüz girdim

• Ozancıgım eline saglık bu arada 30 kişi olmuşuz.
  • meganızım ustat senın panjur işi için tekrar gıttım ama zormuş cok nadır dusuyormus bu parca ama yınede duserse ılk arayacakları benım artık gerısı şans

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kameraman1 -- 20 Ağustos 2008; 23:00:25 >
  • ARKADAŞLAR SIZLER DANIŞMAK İSTEDİM BİR DURUM VAR YANLIZ BİRAZ UZUN ? BEN BUNDAN 2 SENE ONCE BENIM ARABAMLA BIR KAZA YAPTIM SAGTARAFTAN KALDIRIMA CIKTIM SOLTARAFTANSA BIR ARABA BANA CARPTI SOLTARAFTA TAMPON VE CAMURLUK GITTI SAGTARAFTA SADCE LASTIK VE JANT EGRİYDİ BEN ARABAYI MAİS SERVİSE BIRAKTIM ARABAYI YAPTILAR LASTIK VE JANT DEGİŞMİŞTİ BUTUN KAPORTA AKSAMI YAPILMIŞTI NEYSE ARABANIN GIDERİNDEDE BI PROBLEM YOKTU SU ZAMANA KADAR ARABAMLA HIC KAZA YAPMAMISTIM ANCAK LASTIKLERIMI DEGİŞTİRDİGİMDE OGRENDIGIM ŞEYI DUYUNCA KULAKLARIMA INANAMADIM ARABANIN SAG LASTIGININ 1.5 SANTIM GERİDE OLDUGUNU ROT BALANSICI SOYLEDI ARABAMLA DAHA SONRA HIC KAZA YAPMADIGIMI BILIYORUM EEE OZAMAN RENO MAİS ARBAMI TAM YAPMAMIŞ .. NEYSEE ARABANIN BAKIMLARI VE UFAKTEFEK İŞLEMLER ICIN ARABAYI SERVISE BIRAKTIM SERVISTEKI ELEMANA LASTIGIMIN 1.5 CM GERIDE OLDUGUNU VE BAKMASINIDA SOYLEDIM VE ELEMAN LASTIGIN GERIDE OLMASININ SEBEBINI ARABANIN BUTUN ON TAKIMINI TUTAN BEŞİK DİYE BIR PARCANIN EGRI OLDUGUNU SOYLEDI FİYATININDA 300 YTL OLDGUNU BELİRTTİ İŞÇİLİK HARIÇ ŞİMDİ ARKADAŞLAR BEN BUDURUMDA NE YAPMALIYIMMMMM...

NOT: BU ARADA SUNU SOYLEMEYIDE UNUTTUM SOLTARAFTAKI KAPORTA HASARINI YAPTILAR DEMISTIMYA YAPTILAR AMA DOGRU YAPMADILAR SOYLEKI BUNDA 3 4 AY ONCE ISBILEN BI ARKADASIM ARABAYA BAKIYODU OLM DEDI SENIN BU SOL CAMURLUKLA KAPOT ARASINDA ACAYIP RENK FARKI VAR KENDINMI BOYADIN DEDI BEN ONCE ANLAMADIM NEYSE DAHA SONRA TANIDIGIM IYI BI BOYACIYA GITTIM DANIŞTIM ADAM DEDIKI BAYA BI TON FARKI VAR VE KAPOT VE CAMURLUK ARASINDAKI BOSLUKALARDA DOGRU AYARLANMAMIS DEDI BEN MOSMOR BIR SEKILDE RENO MAİSE GİTTİM ADAMLARA DURUMU ANLATTIM ADAMLAR DURUMU KABUL EDIP YANLIŞ YAPTIKLARI HERŞEYI DUZELTTII...

BU ADAMLARIN HATASI OLAN BEŞİK EGRİLİGİ DURUMUNUDA BUNLARIN KARSILAMASI GEREKMIYORMU SIZCE VE EYER BUNLAR BU DURUMU KABUL ETMEZSE BEN NE YAPABILIR SUNUDA UNUTMAYI ARABAYI ALDIGIMDAN BERİ HEP AYNI YERE GÖTÜRÜYORUM ARABAMI...

YORUMLARINIZI BEKLİYORUM

• quote:

meganızım ustat senın panjur işi için tekrar gıttım ama zormuş cok nadır dusuyormus bu parca ama yınede duserse ılk arayacakları benım artık gerısı şans

Senden hayırlı haberler bekliyorum inşallah olur.
  • eğer yapmazlarsa istanbul merkezi ara ya da mail at ordan da bişey çıkmazsa fransa renoya kadar yolu var hocam
    quote:

ARKADAŞLAR SIZLER DANIŞMAK İSTEDİM BİR DURUM VAR YANLIZ BİRAZ UZUN ? BEN BUNDAN 2 SENE ONCE BENIM ARABAMLA BIR KAZA YAPTIM SAGTARAFTAN KALDIRIMA CIKTIM SOLTARAFTANSA BIR ARABA BANA CARPTI SOLTARAFTA TAMPON VE CAMURLUK GITTI SAGTARAFTA SADCE LASTIK VE JANT EGRİYDİ BEN ARABAYI MAİS SERVİSE BIRAKTIM ARABAYI YAPTILAR LASTIK VE JANT DEGİŞMİŞTİ BUTUN KAPORTA AKSAMI YAPILMIŞTI NEYSE ARABANIN GIDERİNDEDE BI PROBLEM YOKTU SU ZAMANA KADAR ARABAMLA HIC KAZA YAPMAMISTIM ANCAK LASTIKLERIMI DEGİŞTİRDİGİMDE OGRENDIGIM ŞEYI DUYUNCA KULAKLARIMA INANAMADIM ARABANIN SAG LASTIGININ 1.5 SANTIM GERİDE OLDUGUNU ROT BALANSICI SOYLEDI ARABAMLA DAHA SONRA HIC KAZA YAPMADIGIMI BILIYORUM EEE OZAMAN RENO MAİS ARBAMI TAM YAPMAMIŞ .. NEYSEE ARABANIN BAKIMLARI VE UFAKTEFEK İŞLEMLER ICIN ARABAYI SERVISE BIRAKTIM SERVISTEKI ELEMANA LASTIGIMIN 1.5 CM GERIDE OLDUGUNU VE BAKMASINIDA SOYLEDIM VE ELEMAN LASTIGIN GERIDE OLMASININ SEBEBINI ARABANIN BUTUN ON TAKIMINI TUTAN BEŞİK DİYE BIR PARCANIN EGRI OLDUGUNU SOYLEDI FİYATININDA 300 YTL OLDGUNU BELİRTTİ İŞÇİLİK HARIÇ ŞİMDİ ARKADAŞLAR BEN BUDURUMDA NE YAPMALIYIMMMMM...

NOT: BU ARADA SUNU SOYLEMEYIDE UNUTTUM SOLTARAFTAKI KAPORTA HASARINI YAPTILAR DEMISTIMYA YAPTILAR AMA DOGRU YAPMADILAR SOYLEKI BUNDA 3 4 AY ONCE ISBILEN BI ARKADASIM ARABAYA BAKIYODU OLM DEDI SENIN BU SOL CAMURLUKLA KAPOT ARASINDA ACAYIP RENK FARKI VAR KENDINMI BOYADIN DEDI BEN ONCE ANLAMADIM NEYSE DAHA SONRA TANIDIGIM IYI BI BOYACIYA GITTIM DANIŞTIM ADAM DEDIKI BAYA BI TON FARKI VAR VE KAPOT VE CAMURLUK ARASINDAKI BOSLUKALARDA DOGRU AYARLANMAMIS DEDI BEN MOSMOR BIR SEKILDE RENO MAİSE GİTTİM ADAMLARA DURUMU ANLATTIM ADAMLAR DURUMU KABUL EDIP YANLIŞ YAPTIKLARI HERŞEYI DUZELTTII...

BU ADAMLARIN HATASI OLAN BEŞİK EGRİLİGİ DURUMUNUDA BUNLARIN KARSILAMASI GEREKMIYORMU SIZCE VE EYER BUNLAR BU DURUMU KABUL ETMEZSE BEN NE YAPABILIR SUNUDA UNUTMAYI ARABAYI ALDIGIMDAN BERİ HEP AYNI YERE GÖTÜRÜYORUM ARABAMI...

YORUMLARINIZI BEKLİYORUM

• Beyler bu kaldırma çıkarken dikkat edin mümkün oldugunca vurdurmayın.Rot balans ayarında şaseci ye gönderip lastigi içeri dışarı öne arkaya ayar yaptırıyolar.
  • Arkadaşlar beni de ekleyin kulübe

2005 Megane II HB 1.6 16V + Teleflex GFI LPG
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blitz

Arkadaşlar beni de ekleyin kulübe

2005 Megane II HB 1.6 16V + Teleflex GFI LPG

ekledim hoşgedin hocam bi de aracın rengini yazarsan
  • ben ben ben de varım megane 2 auth. 1.6 bej renk zavoli sıralı sistem
  • beni de ekleyin arkadaşlar , 2007 megan expression , 1.5 dci 80 bg full
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.