Şimdi Ara

MEGANE II KULÜBÜ(100+) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
653
Cevap
4
Favori
98.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • möhkem , velihoca hoşgeldiniz aramıza imzanızı da nası ekleyeceğiniz ilk sayfa ilk mesajımda yazıo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |_-0zZie-_| -- 27 Ağustos 2008; 2:22:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: |_-0zZie-_|

quote:

Orjinalden alıntı: Blitz

Arkadaşlar beni de ekleyin kulübe

2005 Megane II HB 1.6 16V + Teleflex GFI LPG

ekledim hoşgedin hocam bi de aracın rengini yazarsan

Ateş Kırmızı hocam

• Beni de ekleyin,
    2008 Megane II Extreme II DCI 80 Platin Gri..

MEGANE II KULÜBÜ(100+)
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratso2

Beni de ekleyin,
    2008 Megane II Extreme II DCI 80 Platin Gri..

MEGANE II KULÜBÜ(100+)

Hoşgeldiniz aramıza.Bu foto aksaray ıhlara yolu arası mı çekildi çok benziyor.
  • Öncelikle teşekkür ederim.Fotoğraf Ihlara Vadisinde değil Kula yakınlarında Peri Bacaları denilen mevkide çekildi.Burası yeryüzü oluşumları açısından Ihlara Vadisine çok benzemekle birlikte daha dar bir alana yayılmış.Yer olarak Ankara İzmir karayolunda 500 metre solda ,zaten Kula'ya gelmeden de tabelası var.Yolu oradan geçenler için hoş bir duraklama mekanı...
  • muratso2 hocam hoşgeldin aramıza blitz rengi editledim tekrar hoşgeldin snde
  • arkadaşlar sorunumu cozdum ılgılenen arkadaşlaracok teşekkur ederım .....
  • oh be yolculuk sona erdi foruma geri döndüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: kürsad

oh be yolculuk sona erdi foruma geri döndüm

hoşgeldin kürşad
  • hoşbulduk ozzy tatili bitirdik megane 50.000 kmyi devirdi gelirken birazda sürat denemesi yaptım sanki motor daha fazla açılmış gibi geldi bana. 4100 devirde 180 yapıyordu. yolda çok az eğim vardı ama o kadar etkileyeceğini sanmıyorum
  • biraz geç oldu ama FORD CONNECT TEAM adına hayırlı olmasını diliyorum
  • quote:

hoşbulduk ozzy tatili bitirdik megane 50.000 kmyi devirdi gelirken birazda sürat denemesi yaptım sanki motor daha fazla açılmış gibi geldi bana. 4100 devirde 180 yapıyordu. yolda çok az eğim vardı ama o kadar etkileyeceğini sanmıyorum

kürşad eğim arabanın devirdeki hızını etkilemio sadece o hıza daa cabuk çıkmasını sağlıo 4100 180 güzel nrmlde 4200 de 180 yapması lazım açılmış motorconnectgücü sağol hocam ii dileklerin için
  • imzamı ekledim bakiim nası çıkmış
  • Degerli kulüp üyeleri hepinizin ramazanı hayırlara vesile olsun.Geçen gün bir mevzu geldi başıma.Akşam vakti arabayı mahallede yanaştırıyorum.Marşbiyel oldugu yere beton gelmiş tamamen vurdum diye indim baktım korkarak.Baktımki altını hafif sürtmüşüm derin bir nefes aldım oh dedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: meganizm

Degerli kulüp üyeleri hepinizin ramazanı hayırlara vesile olsun.Geçen gün bir mevzu geldi başıma.Akşam vakti arabayı mahallede yanaştırıyorum.Marşbiyel oldugu yere beton gelmiş tamamen vurdum diye indim baktım korkarak.Baktımki altını hafif sürtmüşüm derin bir nefes aldım oh dedim.

hocam bende geçen sene tamponu kaldırıma vurdum bir baktımki göçmüş neyse dedim cana geleceğine mala gelsin dedim.babama vurduğum yeri söylemiştim 1 gün sonra bakıyor tampona hiç göçük yok sadece çizikler var meğerse tampon esnek olduğundan göçmüş ve geri dışına çıkmış. şimdi orada ve babamın kaldırımda marşpiyeli çarptığı yerde çizik var(aynı seninki gibi)

• arkadaşlar ben laguna III alıyorum dinamik+ panoramik tavanlı araç p.tesi geliyor
    ama megane sevdası bitmez =)
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: meganizm

Degerli kulüp üyeleri hepinizin ramazanı hayırlara vesile olsun.Geçen gün bir mevzu geldi başıma.Akşam vakti arabayı mahallede yanaştırıyorum.Marşbiyel oldugu yere beton gelmiş tamamen vurdum diye indim baktım korkarak.Baktımki altını hafif sürtmüşüm derin bir nefes aldım oh dedim.

hocam bende geçen sene tamponu kaldırıma vurdum bir baktımki göçmüş neyse dedim cana geleceğine mala gelsin dedim.babama vurduğum yeri söylemiştim 1 gün sonra bakıyor tampona hiç göçük yok sadece çizikler var meğerse tampon esnek olduğundan göçmüş ve geri dışına çıkmış. şimdi orada ve babamın kaldırımda marşpiyeli çarptığı yerde çizik var(aynı seninki gibi)

Dogrudur kürşad tampon esnek.

• quote:

Orjinalden alıntı: emregulec_1905

arkadaşlar ben laguna III alıyorum dinamik+ panoramik tavanlı araç p.tesi geliyor
    ama megane sevdası bitmez =)

Emre megane kaça verdin.Laguna sıfır kaça aldınız.
  • meganı 24.5 verdik 8 aylıkta kaskosu vardı
    laguna 52.850 ytl ye aldık
  • hayırlı olsn dostu kazasız belasız inş.
    quote:

Orjinalden alıntı: emregulec_1905

meganı 24.5 verdik 8 aylıkta kaskosu vardı
    laguna 52.850 ytl ye aldık
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.