Şimdi Ara

MEGANE II KULÜBÜ(100+) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
653
Cevap
4
Favori
98.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: serdar1646

privilege ve dynamqenin donanları aynı zaten

döşeme farkı, jant farkı bide ön göğüsteki renklerin farkı var
  • quote:

Orjinalden alıntı: wanschen

benide ekleyin

2004 megane HB Dynamique 1.5 dci ateş kırmızı

ekledim hoşgeldin dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: emregulec_1905

quote:

Orjinalden alıntı: kürsad

quote:

Orjinalden alıntı: meganizm

quote:

Orjinalden alıntı: emregulec_1905

sağolun arkadaşlar darısı sizlerin başına

Emre laguna III te eller serbest modu var dimi.

privilage versiyonunda olması gerekiyor

kürşad bnmki dinamik ama bnm aracımdada var yanlışın var dostum

o zaman süper

• HER KEZİN MÜBAREK RAMAZAN BAYRMINI KUTLARIM SEVGİYLE VE SAYGIYLA KALINN....
  • Selam arkadaslar bende kendimi sizin aranızda gormeyı cok isterim
    benim arabam 2007 model kumsal beji sedan 1.5 100 hp eklerseniz sevinirim
    Bu arada herkesin bayramı mubarek olsun
  • herkesin bayramını kutlar kuçuklerin gözlerinden buyuklerin ellerinden öperim sevgili megane II üyeleri
    rendolf snide ekliorum hocam hoşgeldin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rendolf

Selam arkadaslar bende kendimi sizin aranızda gormeyı cok isterim
    benim arabam 2007 model kumsal beji sedan 1.5 100 hp eklerseniz sevinirim
    Bu arada herkesin bayramı mubarek olsun

bi de imzamımızı eklersen sevinirim dstum
  • herkese iyi bayramlar
  • ARKADAŞLAR ARABALARIMIZN RESİMLERİNİ KOYALIMMI KAC ÜYEYSEK TAMAMIMIZ EKLESİN RESİMLERİ BENCE!!! SİZ NEDERSİNİZ YAPALIMMI?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kameraman1 -- 1 Ekim 2008; 22:21:01 >
  • sağ olasın ozzie imzayı eklıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: kameraman1

ARKADAŞLAR ARABALARIMIZN RESİMLERİNİ KOYALIMMI KAC ÜYEYSEK TAMAMIMIZ EKLESİN RESİMLERİ BENCE!!! SİZ NEDERSİNİZ YAPALIMMI?

Ozan sen ne diyosun.Ben varım.
  • valla memedim bn daa önce koydum ardından ışıkta bize vurdular koy dersenız eyw. bn size atıyım pm den resımleri buraya koyunca bnm başıma iş gelio yaw
    quote:

quote:

ARKADAŞLAR ARABALARIMIZN RESİMLERİNİ KOYALIMMI KAC ÜYEYSEK TAMAMIMIZ EKLESİN RESİMLERİ BENCE!!! SİZ NEDERSİNİZ YAPALIMMI?

Ozan sen ne diyosun.Ben varım.

• Nazar deger diyosun yani.
  • ben aracımın fotolarını koyma yanlısı değilim ama isteyen koysun fotolarını.
  • öncelikle herkese hayırlı bayramlar.. yaklaşık 1 aydır araba bakıyorum megane dı astraydı derken sonunda megane 2 de fiyatta anlaştık. burdan daha önce siz sevgili arkadaşlarıma sormuştum fiyat nasıl diye. araç megane 2 1.5 dcı 80hp 2005 37oookm de dynamique versiyon gümüş gri renkte. orjinal km. arkadaştan. yaklaşık bir ay önce 26500 istiyordu bende de o kadar olmadığı için alamamıştım. şimdi fiyat 26000 ve ben 24000ini hemen 2000 i de seneye bu zamana kadar istediğim zaman vereceğim. tbi bu arkadaş indirimi. 2000ytl borçluyum yani. sizce nasıl fiyat olarak.. yaklaşık bir aydır bakıyorum arabalara en uygunu bu.. arabayı bayramdan hemen sonra srvise sokacağız ve satışı hemen yapacağız. inşallah bayramdan sonra bende megane 2 kulübüne kaydımı isteyeceğim.. bu benim ilk arabam olacak hayırlısıysa.. şimdiden teşekkür ederim hayırlı bayramlar diliyorum.. kenan-izmir..
  • arkadaşlar belirtmeyi unutmuşum heyecanımı mazur görün araç sedan kasa..
  • hayırlı olsun hocam güle güle binin. ayrıca aracın kaportasına iyice bakın baktırın. artık bu zamanda insan babasına dahi güvenemiyor.kilometre sayacı orjinalmi yoksa düşürülmüşmü onu kontrol ettirin. aracın serviste yapılan bakımlarının dökümünü isteyin. eğer yetkili serviste yapılmışsa plakasını girince ya da renault cardvisiti takınca gözükür. orada bakıma girilen tarih ve aracın kilometresine bakın. daha sonra içinize sine sine alın
  • quote:

Nazar deger diyosun yani.

aynen öle başıma geldi ordan biliorum nazara inanmazdım o olaydan sonra inandım yani bi kaza furyası oldu hatta o ara bindiğim araçlarda falan öle diim
  • arkadaşlar ben herkezin katılması için söylemiştim ama istemiyorsanız siz bilirsiniz megane ıı kulübü adımız ama hiç bi harket yok konuyu biraz şenlendirelim diyoruz birbirimizin arabalarına bakalım diyoruz oda yok ee hiç bişe yok neyse nehattimize paylaşım ... fazlada konuşmayayım nazar felan deger aman aman şeytan kulagına kurşunnn tahtaya felan vurayımmmmm.........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kameraman1 -- 3 Ekim 2008; 21:58:42 >
  • quote:

arkadaşlar ben herkezin katılması için söylemiştim ama istemiyorsanız siz bilirsiniz megane ıı kulübü adımız ama hiç bi harket yok konuyu biraz şenlendirelim diyoruz birbirimizin arabalarına bakalım diyoruz oda yok ee hiç bişe yok neyse nehattimize paylaşım ... fazlada konuşmayayım nazar felan deger aman aman şeytan kulagına kurşunnn tahtaya felan vurayımmmmm.........

ya ortalığı karıştırma arkadaşım sana koydun koymamı dedik bi kere koydum gelip duran arabaya vrdular bindiğim arabalar kaza yapmaya başladı koymuorum o yüzden de sana koyma dedimmi
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.