Şimdi Ara

MEGANE II KULÜBÜ(100+) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
653
Cevap
4
Favori
98.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: |_-0zZie-_|

quote:

Orjinalden alıntı: kameraman1

arkadaşlar ben herkezin katılması için söylemiştim ama istemiyorsanız siz bilirsiniz megane ıı kulübü adımız ama hiç bi harket yok konuyu biraz şenlendirelim diyoruz birbirimizin arabalarına bakalım diyoruz oda yok ee hiç bişe yok neyse nehattimize paylaşım ... fazlada konuşmayayım nazar felan deger aman aman şeytan kulagına kurşunnn tahtaya felan vurayımmmmm.........

ya ortalığı karıştırma arkadaşım sana koydun koymamı dedik bi kere koydum gelip duran arabaya vrdular bindiğim arabalar kaza yapmaya başladı koymuorum o yüzden de sana koyma dedimmi

OZAN

SERKAN

Sakin olun gerilmeyin.

• arkadaşlar gerilmeyin bu kadar. kameraman1 hocam sana fotoğraf koyma diyen yokki. koymak istiyorsan koy. senin gibi düşünen arkadaşlarda fotoğraflarını paylaşır. bizde fotoğraflara bakarız belki yorum yaparız. senin istediğin gibi de paylaşım olur. ama lütfen gerginlik yaratmayalım
  • arkadaşım ben gerginlik felan yapmıyorum hoşuma gitmeyen bir durumu dile getiyorumm sadece ne gerginligi .... ben toplu hareket olsun istiyordum hem paylaşımı daha zevkli bir hale getirecek hem bir birimiz arasındaki diyologu arttırır diye düşünmüştüm neyse boş verin ben söylememiş sizde duymamışp olun ... bye
    quote:

Orjinalden alıntı: |_-0zZie-_|

quote:

Orjinalden alıntı: kameraman1

arkadaşlar ben herkezin katılması için söylemiştim ama istemiyorsanız siz bilirsiniz megane ıı kulübü adımız ama hiç bi harket yok konuyu biraz şenlendirelim diyoruz birbirimizin arabalarına bakalım diyoruz oda yok ee hiç bişe yok neyse nehattimize paylaşım ... fazlada konuşmayayım nazar felan deger aman aman şeytan kulagına kurşunnn tahtaya felan vurayımmmmm.........

ya ortalığı karıştırma arkadaşım sana koydun koymamı dedik bi kere koydum gelip duran arabaya vrdular bindiğim arabalar kaza yapmaya başladı koymuorum o yüzden de sana koyma dedimmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kameraman1 -- 4 Ekim 2008; 17:01:55 >

• arkadaslar merhabalar ben 2005 model megane II Authentique 1.4 almayı dusunuyorum da benzınlı olması benı dusunduruyor bıraz acıkcası. onumde ıkı secenek war suanda ya II Authentique 1.4 ya da citroen c3 . c3 dizel ve son derece yakıtta cımrı. 45 km ıle 1250 km gıdıyormus sahıbının soyledıgıne göre. yakıtı nasıl arkadaslar sız kullandıgınız ıcın ıyı bılırsınız alırsam pısman olur muyum. öğrencı adamım sonucta alıpta ewın onunde yatmasın benzınden dolayı :)
  • külübünüzde bana yer warmı xD
  • 1 Yılı aşkın süredir Tamgaz Devam Eden forumlarımız Şimdi Tüm Üyelerine Ücretsiz Sticer yolluyor.. Yapmanız Gerekenhttp://www.renaultclubtr.com Adresimizden girip Üye Olmanız Yeterlidir.. Sticerlerimiz 33x10 cm boyutunda Renkli Sticerlerimiz Adresinize Posta İle Tamamen Ücretsiz Ulaştırılacaktır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Diastric

külübünüzde bana yer warmı xD

tabiki aracını ve aracın bilgilerini söylemen yeterli
  • quote:

Orjinalden alıntı: lowe_man

arkadaslar merhabalar ben 2005 model megane II Authentique 1.4 almayı dusunuyorum da benzınlı olması benı dusunduruyor bıraz acıkcası. onumde ıkı secenek war suanda ya II Authentique 1.4 ya da citroen c3 . c3 dizel ve son derece yakıtta cımrı. 45 km ıle 1250 km gıdıyormus sahıbının soyledıgıne göre. yakıtı nasıl arkadaslar sız kullandıgınız ıcın ıyı bılırsınız alırsam pısman olur muyum. öğrencı adamım sonucta alıpta ewın onunde yatmasın benzınden dolayı :)

hocam madem öğrenci adamsın. C3 al. bende öğrenciyim arabanın karnını doyurmak nedir bilmiyorum. yakıtım babam tarafından karşılanıyor ama o yaktığım yakıtları kendi harçlığımdan ödesem arabaya binmeye töbe edebilirim. C3 hem alt sınıfta hemde küçük bir araç. onu al bol bol gez. megane alırsan tabiki sana artıları olacak. bir kere yol tutuşu artacak konfor artacak. ancak yakıt tüketimide artacak. hatta 1.4 bazı zamanlar 1.6dan fazla yakabiliyor. 1.4 motor o araca küçük gelebildiği durumlarla karşılaşabilirsin. bu yüzden sen git C3 al ya da megane alacaksan meganın dizeli yada 1.6 motorlu sıralı sistem tüplüsünü al.

• güncel tutalım
  • selam formu çok beyendim çok yararlı ve düzeyli bende bir megancı olarak konulardan ve bilgilerden yararlanmak arzusundayım ve megan kulübüne üye olmak istiyorum saygılarımla..
  • selam formu çok beyendim çok yararlı ve düzeyli bende bir megancı olarak konulardan ve bilgilerden yararlanmak arzusundayım ve megan kulübüne üye olmak istiyorum saygılarımla..

aracım 2006 kül rengi megan iki sedan ful paket..

MEGANE II KULÜBÜ(100+)

MEGANE II KULÜBÜ(100+)

• quote:

Orjinalden alıntı: cuveneburi

selam formu çok beyendim çok yararlı ve düzeyli bende bir megancı olarak konulardan ve bilgilerden yararlanmak arzusundayım ve megan kulübüne üye olmak istiyorum saygılarımla..

aracım 2006 kül rengi megan iki sedan ful paket..

MEGANE II KULÜBÜ(100+)

MEGANE II KULÜBÜ(100+)

maşallah aracınız çok güzel bende bursadayım

• teşekkür ederim bilgilerinize göre sizin araç daha güzel saygılarımla
  • sayın serdar1646 sizi megan kulüpte aradım ama göremedim kulübe kayıtlı değilmisiniz.
  • ben megane klübüne kayıtlı değilim,ama master95 nickli arkadaşımızın açtığı topikte varım
  • http://www.cardomain.com/ride/834266?cat=25&val=1
    bu da benım aracım benıde uye yaapabılırsınız
  •  MEGANE II KULÜBÜ(100+)
  •  MEGANE II KULÜBÜ(100+)
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.