Şimdi Ara

MEGANE II KULÜBÜ(100+) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
653
Cevap
4
Favori
98.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR BENİDE EKLERSENİZ SEVİNİRİM 2004 MEGAN2 1.4 AUT SEDAN BEYAZ RENK
  • quote:

Orijinalden alıntı: muharrem54

ARKADAŞLAR BENİDE EKLERSENİZ SEVİNİRİM 2004 MEGAN2 1.4 AUT SEDAN BEYAZ RENK

ekledim hoşgeldin
  • Arabamı alalı 1hafta oldu,megan ailesine üye olmak bugüne.. herkeze kazasız belasız sürüşler dilegiyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfeHan-82

Arabamı alalı 1hafta oldu,megan ailesine üye olmak bugüne.. herkeze kazasız belasız sürüşler dilegiyle

hoşgeldin arkadaşlar biraz daha aktif olalım konuşalım kaynaşalım
  • Herkese merhaba,

2 hafta önce 2010 model benzinli sedan exception megane aldım.
    Megani ilk kez kullandığım için ve çevremde çok megane kullanan olmadığı için sizlere forum aracılığı ile birkaç soru sormak istiyorum;

1- Aracın otomatik cam açma kapama mekanizması ısınıyor. Özellikle akşamları farlar yanmaya başladıktan sora daha da ciddi bir ısınma söz konusu..

2- Araç yolda giderken hafif bir şekilde sola doğru kayıyor. Rot balans sıkıntısı mı diye düşündüm. Biraz hız yapıp fren yaptığımda öyle ciddi bir sapma falan olmuyor araçta. Sanki rot balans değil ama direksiyonda bir sıkıntı var gibi düşünüyorum. Direksiyonu hep hafifçe sağa doğru ~ 1- 1,5 cm. çevirerek kullanmak zorunda kalıyorum aracı..dolayısı ile elim de yoruluyor..Bir arkadaşım yolun eğiminden kaynaklanıyor olabilir dedi. Ancak tüm yollarda hatta aynı yolun dönüş istikametinde de aynı sorun söz konusu..

3- Akşam saatlerinde aracı kullanırken arkadaki bir araçtan rahatsız edici bir far ışığı geldiğinde araç içi dikiz aynasını 2. konumuna getirirsiniz ya, bu işlemi yaparken ayna tamamen açı değiştiriyor. Yani ayna çok oynak olduğu için arkadan gelen far ışığını engelleyeyim derken, aynanın açısı da bozulduğu için onu da düzeltmek zorunda kalıyorum. Daha önce Fiesta kullanıyordum, böyle bir problem onda yoktu..bu da çok garip geldi bana..

Aracı servise götüreceğim ancak sizden bir ön görüş almak istedim,

Teşekkürler,

• Dostum dıger sorunlarını bılemıyorum ama dıreksıyonda sola kayma durumu bendede mevcut.aracım yenı 60 bın bakımdan cıktı balans rot yapıldı jantlar duzeltıldı vs yıne var bu durum.dayanamadım servıse sordum yol durumuna gore kendını ayarlayabılır dedı.hatta test ettıler gayet normal dedıler.sola cektıgınde 1 cm saga cevır dıreksıyonu duzelıyor bır cm daha cevırsen toparlıyor saga gıdıyor bu sefer garıp bır durum aslında bende pek cozemedım rot balans hersey normal servıs bıle normal dedıgıne normalmıdır?? kımbılır normaldır :D
  • Selamlar

2004 Megane
    Sedan
    Dynamıc
    Tiptronic
    Gri
    47000 km'de.

22.000 TL.'ye aldım.
    Servise gösterdim, boya kaporta yürüyen sorun yok. Değişen yok. Servis bakımlı. İlk sahibinden. (bayanmış bu arada :) )

Ben de aranızdayım.
  • arban hayırlı olsn allah kaza bela vermesin usta hoşgeldin aramıza
    quote:

Orijinalden alıntı: murat010

Selamlar

2004 Megane
    Sedan
    Dynamıc
    Tiptronic
    Gri
    47000 km'de.

22.000 TL.'ye aldım.
    Servise gösterdim, boya kaporta yürüyen sorun yok. Değişen yok. Servis bakımlı. İlk sahibinden. (bayanmış bu arada :) )

Ben de aranızdayım.

• Hoşbulduk Ozi. teşekkür ederim.

Ayrıca başlığına sahip çıktığın için de tebrik ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat010 -- 17 Aralık 2009; 22:37:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat010

Hoşbulduk Ozi. teşekkür ederim.

Ayrıca başlığına sahip çıktığın için de tebrik ederim.

ne demek usta yeterki siz üye olmak istiyorum deyin ben hep buralardayım gerçi kulübümüz pek aktif değil ama olsun napalım
  • İmzamda ki araca bugün resmen sahibim ve aranıza katılmak isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dabaya

İmzamda ki araca bugün resmen sahibim ve aranıza katılmak isterim.

tabiki usta hoşgeldin
  • quote:

Orijinalden alıntı: |_-0zZie-_|

quote:

Orijinalden alıntı: Dabaya

İmzamda ki araca bugün resmen sahibim ve aranıza katılmak isterim.

tabiki usta hoşgeldin

Hoşbulduk.
  • Arkadaşlar merhaba bu aralar araba bakıyorum bir megan buldum fiyatı ve durumu hakkında yorum yaparmısınız,araba triptronik bunların tutulmadığını söyleyen arkadaşlar var ne dersiniz sorun yaşarmıyım,bu arada araba 2005 model en dolu versiyonu,sunruf dan cruıse controle kadar var çiziklerden dolayıda sahibi tavan hariç komple boyatmış fiyatıda 20000 tl yardımcı olursanız sevinirim yorumlarınızı bekliyorum.
  • eklemeyi unuttum arabada atiker tüp de mevcut,km 110000de....
  • quote:

Orijinalden alıntı: yozen35

Arkadaşlar merhaba bu aralar araba bakıyorum bir megan buldum fiyatı ve durumu hakkında yorum yaparmısınız,araba triptronik bunların tutulmadığını söyleyen arkadaşlar var ne dersiniz sorun yaşarmıyım,bu arada araba 2005 model en dolu versiyonu,sunruf dan cruıse controle kadar var çiziklerden dolayıda sahibi tavan hariç komple boyatmış fiyatıda 20000 tl yardımcı olursanız sevinirim yorumlarınızı bekliyorum.

hocam yerinde olsam komple boyalı araca bulaşmazdım ama yine de güvendiğin bi usta varsa iyice bi göster fiyatı uygun
  • quote:

Orijinalden alıntı: yozen35

Arkadaşlar merhaba bu aralar araba bakıyorum bir megan buldum fiyatı ve durumu hakkında yorum yaparmısınız,araba triptronik bunların tutulmadığını söyleyen arkadaşlar var ne dersiniz sorun yaşarmıyım,bu arada araba 2005 model en dolu versiyonu,sunruf dan cruıse controle kadar var çiziklerden dolayıda sahibi tavan hariç komple boyatmış fiyatıda 20000 tl yardımcı olursanız sevinirim yorumlarınızı bekliyorum.

2006 Model düz vitesini ( Sanroof hariç olabilecek herşey var) 22.500 'e aldım ve boya yok. Aracınız sanırım makyajsızdır. ( 2006 da makyajlandı diye biliyorum) bir de boya girince işin içine ürkütüyor tabiki. Yine de içinize siniyorsa bildiğiniz bir ustaya baktırın. Firma da da mutlaka bilgisayara bağlatın.
  • Herkese selamlar... yeni bir megane sahibi olarak kulübünüze katılmak istedim... 2004 model megane hb dynamic 1.6 16v ov aracın kullanım klavuzu lazım ve bu aracın tam özelliklerini nerden öğrenebilirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: y_kose

Herkese selamlar... yeni bir megane sahibi olarak kulübünüze katılmak istedim... 2004 model megane hb dynamic 1.6 16v ov aracın kullanım klavuzu lazım ve bu aracın tam özelliklerini nerden öğrenebilirim...

birazdan ekliyorum usta hoşgeldin kullanım klavuzunu bilmiyorum bize megane II bölümü topic ine bakmanı öneririm ve ne özelliğini sorcaksan aklına ne geliyosa neyini merak ediyorsan bize sor biz de elimizden geldiğince cevap verelim
  • aynalar ısıtmalı mı ve elektiriki katlanıyomu... kaç airbag mevcut asr varmı gibi bikaç konu merak ediyodum...
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.