slm arkadaşlar 2004 megane II DYNAMİQUE 1.5 DCİ 80 BG kahferengi bej aracımla bende varım hangi paket dersen sanroof katlanır ayna digital klima hız sabitleyici var herkese kazasız günler
quote:
Orijinalden alıntı: eray_f
slm arkadaşlar 2004 megane II DYNAMİQUE 1.5 DCİ 80 BG kahferengi bej aracımla bende varım hangi paket dersen sanroof katlanır ayna digital klima hız sabitleyici var herkese kazasız günler
hoşgeldin ekledim
hoşbulduk
kulüp üyeleri nerelerde. tanışma fırsatı bile bulamadım Ben eray istanbul bakırköy den imzadaki araçla aranızdayım sanırım bundan sonra size ihtiyacım olacak makina 180 000 e dayandı gerçi bu zamana kadar bi sorun olmadı (kayda değer) Ama bişey söylemek istiyorum benim bi arkadşımda 206 var oda bu foruma kayıtlı orası çok canlı çok hareketli biz neden pasifiz böyle anlayamadım piyasada megene mi kalmadı
üstadlar, bizim 155 sayfalık megane2 bölümü nerdedir bilen varmı eski sayfalar lazım.
meganeII bölümünde arşiv sağlam
quote:
Orijinalden alıntı: figor44
üstadlar, bizim 155 sayfalık megane2 bölümü nerdedir bilen varmı eski sayfalar lazım.
işte birader benim derdim de bu zaten kulüp var ama faliyet yok o yüzden o 155 sayfayı buraya taşıyıp burdan devam edelim diyorum
ne yapım edip bir araya toplansak çok iyi olur hep söylüuorum ama doğrsu bu
selamlar arkadaşlar eski megancıyım bilen bilir emregulec_1905 eski nickim megalarınızla iyi yolculuklar diliyorumn
sattınmı üstat megane nı
quote:
Orijinalden alıntı: eray_f
sattınmı üstat megane nı
sattık laguna III aldık onuda sattım şimdi passat var
emre hoşgeldin kardeşim
allah kaza bela göstermesin
ozzi ne oldu abi megane bölümü ile birleştiremiyomuyuz sayfaları
valla birader şimdilik bikaç gün daha bekleyelim herkes girsin görüşünü yazsın gerçi henüz itiraz eden olmadı ama olsun sonra baktık herkes desteğe devam ediyo rica ederiz yönetimden birleştirirlerbi de ben anket aççaktım değişsin mi dğeişmesin mi diede markalar topiğinde açılamıomuş
quote:
Orijinalden alıntı: |_-0zZie-_|
emre hoşgeldin kardeşim
sağol kardeşim zamanında bu klubu beraber kurmuştuk yıllar su gibi akıp geçti meganla aran nasıl varmı bir sorun ?
quote:
Orijinalden alıntı: EmreGLC
quote:
Orijinalden alıntı: |_-0zZie-_|
emre hoşgeldin kardeşim
sağol kardeşim zamanında bu klubu beraber kurmuştuk yıllar su gibi akıp geçti meganla aran nasıl varmı bir sorun ?
sorma ya ne çabuk geçiyo zamanbizi megane ii şeytan kulağına kurşun sadece direksiyon kutusunda sorun vardı o da değişti allaha şükür hafif tıkırtılardan başka sorunumuz yoksenin passat nası
quote:
Orijinalden alıntı: borasev
hayırlı olsun arkadaşlar yeni sayfa kazasız belasız günler dilerim eski forumdan arkadaşların yardımıyla açılmayan bagaj kapağını Eskişehir de yaptırdım. UCH diye bir tablayı söküp üzerindeki entegreyi tamir ettiler servis 900 tl civarı istemişti 100 tl ye hallettik 10 numara oldu Ayrıca tamircide cıkma döner kondaktörde varmış kısmet işte 200 ytl ye de onu dğiştirdik benimki kırıktı ve airbag -service ısığı yanıyordu süper oldu Forumda bana yardımcı olan bütün arkadaşlarea ve özellikle Hellfire ve Alper Kurubaş a çok çok teşekkür ederim
2004 megane2 hb 1,6 Dynamic Osmanlı Mavisi
eyw. üstad umarım aracında başka sorunlar çıkmaz araçta bir sorun varsa ve yapıldığında insan arabaya başka bi keyifle biniyor allah kaza bela vermesin
sevgili ozzie benide ekle bende arabayı yeni aldım hatırlasın öncedende konuşmuştuk,2005 megane sedan 1,6 dynamic sunroof+zenon+cruise control+triptronik
quote:
Orijinalden alıntı: yozen35
sevgili ozzie benide ekle bende arabayı yeni aldım hatırlasın öncedende konuşmuştuk,2005 megane sedan 1,6 dynamic sunroof+zenon+cruise control+triptronik
HAYIRLI OLSUN kazadan beladan uzak güle güle kullan birader ekliyorum