Şimdi Ara

MEGANE II KULÜBÜ(100+) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
653
Cevap
4
Favori
98.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2004 megane II DYNAMİQUE 1.5 DCİ 80 BG kahferengi bej aracımla bende varım hangi paket dersen sanroof katlanır ayna digital klima hız sabitleyici var
    herkese kazasız günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: eray_f

slm arkadaşlar
    2004 megane II DYNAMİQUE 1.5 DCİ 80 BG kahferengi bej aracımla bende varım hangi paket dersen sanroof katlanır ayna digital klima hız sabitleyici var
    herkese kazasız günler

hoşgeldin ekledim
  • hoşbulduk
  • kulüp üyeleri nerelerde. tanışma fırsatı bile bulamadım
    Ben eray istanbul bakırköy den imzadaki araçla aranızdayım sanırım bundan sonra size ihtiyacım olacak makina 180 000 e dayandı gerçi bu zamana kadar bi sorun olmadı (kayda değer) Ama bişey söylemek istiyorum benim bi arkadşımda 206 var oda bu foruma kayıtlı orası çok canlı çok hareketli biz
    neden pasifiz böyle anlayamadım piyasada megene mi kalmadı
  • üstadlar, bizim 155 sayfalık megane2 bölümü nerdedir bilen varmı eski sayfalar lazım.
  • meganeII bölümünde arşiv sağlam
  • quote:

Orijinalden alıntı: figor44

üstadlar, bizim 155 sayfalık megane2 bölümü nerdedir bilen varmı eski sayfalar lazım.

http://forum.donanimhaber.com/m_6890275/tm.htm

@eray

işte birader benim derdim de bu zaten kulüp var ama faliyet yok o yüzden o 155 sayfayı buraya taşıyıp burdan devam edelim diyorum
  • ne yapım edip bir araya toplansak çok iyi olur hep söylüuorum ama doğrsu bu
  • selamlar arkadaşlar eski megancıyım bilen bilir emregulec_1905 eski nickim megalarınızla iyi yolculuklar diliyorumn
  • sattınmı üstat megane nı
  • quote:

Orijinalden alıntı: eray_f

sattınmı üstat megane nı

sattık laguna III aldık onuda sattım şimdi passat var
  • emre hoşgeldin kardeşim
  • allah kaza bela göstermesin
  • ozzi ne oldu abi megane bölümü ile birleştiremiyomuyuz sayfaları
  • valla birader şimdilik bikaç gün daha bekleyelim herkes girsin görüşünü yazsın gerçi henüz itiraz eden olmadı ama olsun sonra baktık herkes desteğe devam ediyo rica ederiz yönetimden birleştirirlerbi de ben anket aççaktım değişsin mi dğeişmesin mi diede markalar topiğinde açılamıomuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: |_-0zZie-_|

emre hoşgeldin kardeşim

sağol kardeşim zamanında bu klubu beraber kurmuştuk yıllar su gibi akıp geçti meganla aran nasıl varmı bir sorun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreGLC

quote:

Orijinalden alıntı: |_-0zZie-_|

emre hoşgeldin kardeşim

sağol kardeşim zamanında bu klubu beraber kurmuştuk yıllar su gibi akıp geçti meganla aran nasıl varmı bir sorun ?

sorma ya ne çabuk geçiyo zamanbizi megane ii şeytan kulağına kurşun sadece direksiyon kutusunda sorun vardı o da değişti allaha şükür hafif tıkırtılardan başka sorunumuz yoksenin passat nası

• quote:

Orijinalden alıntı: borasev

hayırlı olsun arkadaşlar yeni sayfa
    kazasız belasız günler dilerim
    eski forumdan arkadaşların yardımıyla açılmayan bagaj kapağını Eskişehir de yaptırdım.
    UCH diye bir tablayı söküp üzerindeki entegreyi tamir ettiler servis 900 tl civarı istemişti 100 tl ye hallettik 10 numara oldu
    Ayrıca tamircide cıkma döner kondaktörde varmış kısmet işte 200 ytl ye de onu dğiştirdik benimki kırıktı ve airbag -service ısığı yanıyordu süper oldu
    Forumda bana yardımcı olan bütün arkadaşlarea ve özellikle Hellfire ve Alper Kurubaş a çok çok teşekkür ederim

2004 megane2 hb 1,6 Dynamic Osmanlı Mavisi

eyw. üstad umarım aracında başka sorunlar çıkmaz araçta bir sorun varsa ve yapıldığında insan arabaya başka bi keyifle biniyor allah kaza bela vermesin

• sevgili ozzie benide ekle bende arabayı yeni aldım hatırlasın öncedende konuşmuştuk,2005 megane sedan 1,6 dynamic sunroof+zenon+cruise control+triptronik
  • quote:

Orijinalden alıntı: yozen35

sevgili ozzie benide ekle bende arabayı yeni aldım hatırlasın öncedende konuşmuştuk,2005 megane sedan 1,6 dynamic sunroof+zenon+cruise control+triptronik

HAYIRLI OLSUN kazadan beladan uzak güle güle kullan birader ekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.