Şimdi Ara

MEGANE II KULÜBÜ(100+) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
653
Cevap
4
Favori
98.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostlar yardımınıza ihtiyacım var 90 km civarlarında giderken arabamın arka tarafından bir uğultu geliyor rüzgar değil ama bilyalardamı sorun var acaba ne dersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: |_-0zZie-_|

quote:

Orijinalden alıntı: EmreGLC

quote:

emre hoşgeldin kardeşim

sağol kardeşim zamanında bu klubu beraber kurmuştuk yıllar su gibi akıp geçti meganla aran nasıl varmı bir sorun ?

sorma ya ne çabuk geçiyo zamanbizi megane ii şeytan kulağına kurşun sadece direksiyon kutusunda sorun vardı o da değişti allaha şükür hafif tıkırtılardan başka sorunumuz yoksenin passat nası

passat canavar gibi sağol dostum, benim kırmızı meggydede aynı sorun vardı direksiyon kutusu değişmişti garantisi olduğu zaman garantisi bitince yine aynı sorun başgöstermişti o halde sattım meggyi istanbulda ayda bir görüyorum benim meggyi görüncede içim bir tuhaf oluyor çok anım vardı 115.000 km boyunca beraberdik iyi kötü bir sürü anımız var

• aynı durum bende de var ya ilerde sattığımda baya üzülürüm heralde insan uzun süre kullanınca bağlanıyo arabaya
  • quote:

aynı durum bende de var ya ilerde sattığımda baya üzülürüm heralde insan uzun süre kullanınca bağlanıyo arabaya

aynen aramızda bir bağ vardı sanki arkadaşım gibiydi en iyisi satma kalsın
  • zaten bizim gibi insanların yani arabasına zaman ayıran ilgilenen onun için forumlara girip ona ilgi gösteren insanlar arabasına bir metal parçası bizi sağa sola götürüp getiren bir makina gözüyle bakamaz
    biraz duygusal oldu galiba ama öyle düşünüyorum gerçekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: eray_f

zaten bizim gibi insanların yani arabasına zaman ayıran ilgilenen onun için forumlara girip ona ilgi gösteren insanlar arabasına bir metal parçası bizi sağa sola götürüp getiren bir makina gözüyle bakamaz
    biraz duygusal oldu galiba ama öyle düşünüyorum gerçekten

yapma eray emre ağlayacak birazdan
  • şaka bir yana özlüyorum gerçekten ben dalıp gidiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmreGLC -- 19 Ocak 2010; 23:35:39 >
  • emre zaman herşeyin ilacıdır buda geçer
  • quote:

Orijinalden alıntı: eray_f

emre zaman herşeyin ilacıdır buda geçer

• Arkadaşlar iyi akşamlar

Bugün şöyle bir problemim oldu. Ankaradayım malum kış şartları, 3 gündür filan kullanmıyordum aracı. sabah ön cam buz tutmuş camı temizledim. silecekleri zaten kaldırmıştım. yolda giderken bir koku geldi camı filan açtım neyse. sonra kesildi. silecekleri hiç çalıştırmadım (ama yağmur sensöründen dolayı kendi kendine çalışmaya çalışmış muhtemelen) herneyse kaputu açtım filan direksiyon tarafı üst kısımda bir yanığımsı koku geliyordu. daha sonra akşam eve dönerken baktığımda sileceklerim çalımıyordu. sanırım buz tutan silecek motoru çalışamadığından yandı.

1- arızanın silecek motorundan kaynaklandığını nereden anlayabilirim ?

2- şayet motordan kaynaklanıyorsa arıza bana ne kadara mal olur? (serviste veya diğerleri)

yardımcı olabilirseniz sevinirim.

teşekkürler.
  • ozzie beni de ekle kardesim 2007 model megan II 1.5 dci expression 100 hp ...

saygılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cn3rx

ozzie beni de ekle kardesim 2007 model megan II 1.5 dci expression 100 hp ...

saygılar..

ekliyorum hoşgeldin dostum saygılar bizden

bu arada zizimi dostum sorunu megane II bölümü topiğine yazarsan orda daha çok yardımcı olabiliriz
  • ozzie kardes katılalı fazla olmadı ama megana elveda dedik beni cıkartabilirsin forumdan.. malum olmayan meganın nesini yazcan :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cn3rx

ozzie kardes katılalı fazla olmadı ama megana elveda dedik beni cıkartabilirsin forumdan.. malum olmayan meganın nesini yazcan :))

olsun dostum ismin bulunsun bir megane sever olarak değiştireyim olur mubir de özel değilse neden elveda dedin dostum megane a
  • BEni Unutmussunuz

2009 megane 2 sedan faz 2 expression 1.5 dci 100 hp Duman Gri
  • 1 yıldir forumda takiliyorum ancak hala üye olmamisim benide eklerseniz sevinirim:)

2005 Megane 2 Hb 1.6 16v dynamique- Gümüş gri
  • 2009 Megane2 Sedan Authentique 1.5 DCI 80 HP Platin Gri

Ben de bu bölümün takipçileri arasındayım.
  • @DaveJ
    @Sco06
    @42has42

üçünüzde hoşgeldiniz arkadaşlar ekledim biraz önce imzanızın benim ki gibi olmasını isterseniz ilk sayfada anlattımını yapmıştım
  • Tesekkurler Ozzie
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.