Şimdi Ara

MEGANE II KULÜBÜ(100+) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
653
Cevap
4
Favori
98.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 senedir yakından takip ediyorum faaliyete geçmek bugüne nasipmiş. 2004 megane 2 1,5dci sedan aut.
  • slm arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: carabull

3 senedir yakından takip ediyorum faaliyete geçmek bugüne nasipmiş. 2004 megane 2 1,5dci sedan aut.

ekledim hoşgeldin

@triger

selamlar dostum
  • slm arabadaşlar benide ekleyin Megane II Dynamique 1.5 DCI Metalik Gri
  • quote:

Orijinalden alıntı: bircan70

slm arabadaşlar benide ekleyin Megane II Dynamique 1.5 DCI Metalik Gri

hoşgeldin dostum imzayı eklemek istersen 1.sayfada anlatımı mevcut
  • hoşbulduk uzun zamandır takip ediyordum katılmak istediim ama zaman olmadı neyse geç olsun güç olmasın.
  • arkadaşlar bozuk yolda direksiyondan lıkırtı şeklinde sesler geliyor.
    forumları araştırdım direksiyon kovanı diye pahalı bir parça varmış (2500TL) garantiden değiştirerek geçici olarak sorunu çözmüşler ama benim garantim yok değiştirme şansımda...
    başına gelen bir şekilde yaptıran varmı arkadaşlar.
  • quote:

arkadaşlar bozuk yolda direksiyondan lıkırtı şeklinde sesler geliyor.
    forumları araştırdım direksiyon kovanı diye pahalı bir parça varmış (2500TL) garantiden değiştirerek geçici olarak sorunu çözmüşler ama benim garantim yok değiştirme şansımda...
    başına gelen bir şekilde yaptıran varmı arkadaşlar.

direksiyon kovanı falan değil direksiyon kutusunun değişmesi lazım servis fiyatı 600 lira dostum ama şöyle bir durum var o sese kafayı takmazsan sana hiçbir problem çıkarmaz sadece tıkırdar hiçbir zararı yoktur ve değiştirdikten sonra olmayacağının garantisi yok malesef megane 2 nin kronik problemi ama dediğim gibi yaptırmazsan da hiçbir zararı olmaz sadece tıkırdar

• teşekkürler dostum aydınlattığın için ama o sese kafayı takmamak için sağar olmak lazım mecburen yaptıracam artık
  • quote:

teşekkürler dostum aydınlattığın için ama o sese kafayı takmamak için sağar olmak lazım mecburen yaptıracam artık

haklısın ben de dayanamayıp değiştirmiştim çok şükür artık ses yok
  • Ben de buradayım arkadaşlar,
    2005 megane ıı hb 1,4 16v authentique
    Herkese selamlar
  • @bimel34

ekledim hoşgeldin dostum
  • 2006 1.6 16v Sedan Privilege

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇVK -- 27 Nisan 2010; 2:29:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death666

2006 1.6 16v Sedan Privilege

ekledim
  • arkadaşlar megane II hb modelinin cam tavanlısını tavsiye eder misiniz? çok beğeniyorum.. inşallah tavsiyeleriniz üzerine aranıza katılacağım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: luciferion1907

arkadaşlar megane II hb modelinin cam tavanlısını tavsiye eder misiniz? çok beğeniyorum.. inşallah tavsiyeleriniz üzerine aranıza katılacağım..

kaç model arıyorsun bütçe nedir dizel mi benzinli mi olacak
  • tum forum ahalısene bendende selamlar. 2006 1,5 dci platin gri otantik kulube yenı rastladım dıyebılırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: |_-0zZie-_|

quote:

arkadaşlar megane II hb modelinin cam tavanlısını tavsiye eder misiniz? çok beğeniyorum.. inşallah tavsiyeleriniz üzerine aranıza katılacağım..

bütçem 20, bilemedin 21 bin lira. benzinli ya da dizel farketmez hocam..
  • arkadaşlar yol bilgisayarım kitlendi..sadece yağ seviyesini gösteriyor..silcek kolundakii düğmeye bassamda eğişmiyo göstergedeki görüntü.bu konuda ne yapabilirm.teşekkürler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: |_-0zZie-_|

quote:

bütçem 20, bilemedin 21 bin lira. benzinli ya da dizel farketmez hocam..

biraz baktım ve şu araç baya temiz duruyor şahsen tavsiye ederim güzel bir araç

http://resim.donanimhaber.com/post.asp?do=reply&messageID=39422268&toStyle=tm

@redline_59

hoşgeldin hocam ekledim

@muratcolak55

valla hocam bence en iyisi bir servise götür aracı ya da megane II bölümü başlığında sor bir de belki arkadaşlar çözümü biliyorlardır

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.