Şimdi Ara

MEGANE II KULÜBÜ(100+) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
653
Cevap
4
Favori
98.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende yeni 2005 megane 2 1.4 aut. hb. bej rengi arabamla aranızdayım
  • Benide ekleyin , 2004 Megane II Hb 1.6 Dynamique BVA + Pack exe + Pack tech + Cam tavan - Angora Beji- 105.000 kmde
  • 2005 Megane II 1,6 16v kum beji

benide eklerseniz bi zahmet
  • arkadaşlar üçünüzü de ekledim hepiniz hoşgeldiniz imzamızın anlatımı ilk sayfada mevcut

@kubidik15

ben olsam 1 sene kullanıp satma durumundan dolayı km si düşük olanı tercih ederdim
  • Benide ekleyin arkadaşlar...

Megane II Sedan dci 1.5 Privielege Full+Full ( Poyraz gri )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goktugkayis -- 13 Haziran 2010; 11:50:53 >
  • herkese selamlar
    oncelikle kulube eklenmek isterim: 2007 megane II HB 1.5 dci metalik gri.
    yaklasik 1.5 aylik megane kullanicisiyim, fransa da yasiyorum. turkiyede iken hyundai accent admire 2005 vardi. yeni kullanici olarak bana epeyce farkli gelen ozellikler var ve ikinci el arac aldigimiz icin elimizde kullanici kilavzu falan yok dolayisiyla eger internet uzerinden kullanici rehberi elde edebilecegim bir yer tavsiye ederseniz cok sevinirim (ingilizce turkce ya da fransizca olabilir). hyundai de olmayan pek cok ozellik var bu arabada ve inanin ve bana gulmeyin gercekten bilmiyorum direksiyonun iki yaninda kumandalar var cd calari anliyoruz da diger tuslar falan, hiz sabitleyici vs. insanin kullandigi araci tanimamasi kotu bir durum.
    ikinci olarak aracimda navigasyon var(di). araci aldigimda bir kez kullanabildim navigasyonu daha sonra lutfen cd yi takiniz uyarisiyka karsilastim ve bir daha calismadi gps. bana cok lazim olan birsey. burada servisinde sordum ucuz birseyse alayim dedim; 120 euro dedi. gayet kullanisli gps cihazlari 60-70 euroya satiliyor halbuki. ama yine de aracin orijinal bir ozelligi olarak kullanmak isterim. eger daha uygun bir sekilde temin edebilecegim bir yer var midir? bir ay sonra turkiye ye gelecegim orada da sorarim.
    cok uzattim ama bir sorum daha var, anahtar kart hakkinda. ben hyundai accentimde anahtarimin pili bitince anahtari kapiya sokup acabiliyordum. simdi misal kartin pili bitti yahut bir sebeple (islandi veya yere dustu vs) is goremez hale geldi. bu durumda ne yapariz? illa yedek karti yanimizda mi tasiyacagiz? ya da servisten yedek pil alip arabada mi bulunduracagiz? ben tedbirli olmaya calisan birisiyimdir. arabanin da gayet acemisi olunca aklima takilip duruyor bu sorular.
    herkese iyi gunler dilerim.

• Merhaba
    Bende 1.4 auth var hız sabitleyici ve mp3 calar olmadığı için onlar hakkında cevap veremeyeceğim ama kartınızın üzerinde birde kapıları açmak için küçük bir anahtar var. Zor durumda kaldığınızda kart üzerinde kendini belli eden anahtarı ayırarak sürücü kapısındaki plastik kapağı kaldırdıktan sonra manuel olarak kapıları açabiliyorsunuz. arabayı çalıştırmak için kartın piline ihtiyacınız olmadığı için devrenin zarar görmemiş olması yeterli olur.

Kullanım kitapçığı için mais e mail atmanızı öneririm. İnternette atıp pdf uzantısı ile edinen arkadaşlara rastladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goktugkayis

Benide ekleyin arkadaşlar...

Megane II Sedan dci 1.5 Privielege Full+Full ( Poyraz gri )

hoşgeldin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahoni_20

Merhaba
    Bende 1.4 auth var hız sabitleyici ve mp3 calar olmadığı için onlar hakkında cevap veremeyeceğim ama kartınızın üzerinde birde kapıları açmak için küçük bir anahtar var. Zor durumda kaldığınızda kart üzerinde kendini belli eden anahtarı ayırarak sürücü kapısındaki plastik kapağı kaldırdıktan sonra manuel olarak kapıları açabiliyorsunuz. arabayı çalıştırmak için kartın piline ihtiyacınız olmadığı için devrenin zarar görmemiş olması yeterli olur.

Kullanım kitapçığı için mais e mail atmanızı öneririm. İnternette atıp pdf uzantısı ile edinen arkadaşlara rastladım.

cevap icin cok tesekkur ederim. bakayim bi mail atayim.
    kulube eklendim mi bu arada?
  • Arkadaşlar komşuda bu megane lerin 2004 1.6 dynamıq leri var.
    Özellik olarak her şey var 23000 istiyor, benzinli.
    Boya değişen yok bu fiyat eder mi?
    Megane la sorun yaşayabilir miyim önerir misiniz?
  • Arkadaşlar 2006 model expression 1,6 16 V. Ateş Kırmızısı ile aranızdayım
    Benide ekleyin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elkm_13 -- 27 Haziran 2010; 13:27:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aerenipek

Arkadaşlar komşuda bu megane lerin 2004 1.6 dynamıq leri var.
    Özellik olarak her şey var 23000 istiyor, benzinli.
    Boya değişen yok bu fiyat eder mi?
    Megane la sorun yaşayabilir miyim önerir misiniz?

km si kaç bakımlarını nerde yaptırmış otomatikmi düzmü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: elkm_13

Arkadaşlar 2006 model expression 1,6 16 V. Ateş Kırmızısı ile aranızdayım
    Benide ekleyin...

ekledim hoşgeldin
  • 95.000 de düz bakımlarını bilmiyorum.
  • arkadaşlar merhaba
    2004 1.4 hb megan için kasko ücreti bilen varmı?şimdiden tşk.
  • Arkadaşlar bu dynamıqlerin en fulu hangisi oluyor.Özellikleri ne oluyor bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aerenipek

Arkadaşlar bu dynamıqlerin en fulu hangisi oluyor.Özellikleri ne oluyor bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

tekno+exe paket oluyor dynamiquelerden farkını yazıyım hepsini yazarsam çok zaman alır:)cam tavan,mercekli xenon,far yıkama,hız sabitleyici,hız sınırlayıcı,lastik basınç sensörü,6 lı cd changer,6 hoparlör,telefon ön hazırlığı,katlanır aynalar vb.. daha vardır aklıma bu kadarı geliyor
  • Teşekkürler.Daha önce yazmıştım bizim komşuda var diye ondada bu özelliklerin hepsi var. 23.000 istiyor düz vites 2004 model 95.000 de aracı biliyorum boya değişen hiç bişeysi yok tek kusuru var lpg takılı değil sizce bu fiyata eder mi? Megane ile sorun yaşar mıyım.?
  • Merhaba arkadaslar bizde yeni bir megane aldık sizlerinde görüşlerini almak isterim daha önce hiç lüx arabaya binmedim hep tofaşa binmiştim ozelliklerinden anlamıyorum biraz yardımcı olursunuz aracı 17500 e aldık 2004 model 1.6 16V megane dynamıc benzinli araç sizce nasıl yakar yakıtı çok mudur 6 ay sonra tüp taktırmayı düşünüyoruz.aracın bi arka sol çamurluk değişmiş yan kapı boyanmış kaputun üstünde az bi yerde boya var.Toplam 4 parça da boya var sizce fiyat nasıl arac 102 binde bakımları yenı muayne 2 gün önce motor ustası servis fln baktı iyi dedi pazarlıgı yaptık yarın devir işlemleriyle arabayı teslim alacagiz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: megane2hbfr

quote:

Orijinalden alıntı: mahoni_20

Merhaba

cevap icin cok tesekkur ederim. bakayim bi mail atayim.
    kulube eklendim mi bu arada?

hocam kusura bakma gözümden kaçmış şimdi ekledim

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.