Şimdi Ara

MEGANE II KULÜBÜ(100+) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
653
Cevap
4
Favori
98.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende megane 2 almayı düşünüyorum hatta anlaştık sayılır...

ama bi çok elektronik arızadan şikayetçi kullanıcılar var...
    biraz tedirgin kaldım...

özellikle dreksiyon kutusu arızası vs....

benim almak istediğim araç 2004 1.6 Dynmque 100 bin de

yoksa daha üst model mi bakmalıyım...
  • herkese merhaba arkadaşlar beni de eklerseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÜmitSercan

herkese merhaba arkadaşlar beni de eklerseniz sevinirim

hoşgeldin

@Guduset

araç temizse km çok sayılmaz ama yinede iyice bir kontrol ettirmek lazım imkanın varsa daha üst modellere veya daha düşük km lilere bakmanı tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: |_-0zZie-_|

quote:

Orijinalden alıntı: ÜmitSercan

herkese merhaba arkadaşlar beni de eklerseniz sevinirim

hoşgeldin

@Guduset

araç temizse km çok sayılmaz ama yinede iyice bir kontrol ettirmek lazım imkanın varsa daha üst modellere veya daha düşük km lilere bakmanı tavsiye ederim

aracın satan şahız çok temiz bakmış.bütün bakımlarının evraklarıda elinde değişmesi gereken bütün parçaları flan vs... herşeyi değiştirmiş...
    yanlız km çok fazla geldi..
    bende üst modellere bakıyorum aklımı 2004 05 06 model corolla larda çelmiyo değil.

İlginiz için teşkllr...

• Arkadaşlar aşağıdaki linkte yardımlarınıza ihtiyacım var..Ben de MEgane klubüne katılacağım inşallah...
    Teşekkürler...

http://forum.donanimhaber.com/m_41349998/tm.htm
  • Benide alabilirminiz -- M-Cash 2006 MEGANE II Sedan 1.5 dCi dynamiQue Siyah ! sagolun imzamıda aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: M-Cash

Benide alabilirminiz -- M-Cash 2006 MEGANE II Sedan 1.5 dCi dynamiQue Siyah ! sagolun imzamıda aldım

hoşgeldiniz fakat o bizim imzamız değil
  • ben anlamadımkı hangısı megane 2 klubu dıger tarafda herkes kendı kafasına gore burda sureklı konu altlarda aktıf degıl hangısı dogru konu anlamadım nereye derdımızı yazcaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hmzycl -- 10 Ağustos 2010; 18:48:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hmzycl

ben anlamadımkı hangısı megane 2 klubu dıger tarafda herkes kendı kafasına gore burda sureklı konu altlarda aktıf degıl hangısı dogru konu anlamadım nereye derdımızı yazcaz

paylaşımlar orda yapılıyor biri megane II bölümü diğeri kulübü, burada üye kaydı yapıyoruz hocam derdin varsa oraya yazacaksın yani
  • Benide ekleyebilirsiniz.

Renault Klubu - Megane II 1.5 dCI Dynamique [Sunroof, Parrot3300, Witson DVD D203]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forever79

Benide ekleyebilirsiniz.

Renault Klubu - Megane II 1.5 dCI Dynamique [Sunroof, Parrot3300, Witson DVD D203]

hoşgeldiniz
  • quote:

quote:

ben anlamadımkı hangısı megane 2 klubu dıger tarafda herkes kendı kafasına gore burda sureklı konu altlarda aktıf degıl hangısı dogru konu anlamadım nereye derdımızı yazcaz

paylaşımlar orda yapılıyor biri megane II bölümü diğeri kulübü, burada üye kaydı yapıyoruz hocam derdin varsa oraya yazacaksın yani

bılgı ıcın tsk ederım ozzıe fakat ne gerek vardı boyle bırseye anlamadım hepsı aynı yerde olsa olmazmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hmzycl -- 11 Ağustos 2010; 13:22:45 >
  • quote:

quote:

quote:

bılgı ıcın tsk ederım ozzıe fakat ne gerek vardı boyle bırseye anlamadım hepsı aynı yerde olsa olmazmı

çok güzel soruşimdi megane II bölümünü açan kişi ta kaç yılında açmış ve forumdan süresiz banlanan bi insan o yüzden ilk mesajı değiştiremiyoruz e biz de şimdi türkiyenin en çok satan arabasının bi kulübü bile yok bi kulüp kuralım dedik 2 sene önce herkes okeyledi fakat biz kulübü kurduğumuzda neredeyse 300 küsür sayfa mesaj vardı megane II bölümünde, biz de bilgi paylaşımına ordan davem edelim ama hem kulübümüz hem de bir imzamız olsun dedik kulübü ayrı başlıkta kurduk sonra ben adminlerden rica ettim o 300 küsür sayfayı bu başlığın altına taşıyalım diye çok uzun dediler kabul etmediler biz de böyle devam ediyoruz

• detaylı acıklaman ıcın cok tsk ederım anladım tekrar sagol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hmzycl -- 12 Ağustos 2010; 8:56:53 >
  • Bu yakınlarda 60000KM bakımı yaptıranınız oldu mu??
    1.5 dCi 80BG Megane II Sedan
    GÜncel olarak bakımı ne kadar tutuyor serviste ya da dışarda yaptırılınca??
    Sadece fiyat öğrenmek istiyorum ;)

Serviste full 60000=??
    Dışarda full 60000=??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celenlee -- 12 Ağustos 2010; 15:55:44 >
  • quote:

detaylı acıklaman ıcın cok tsk ederım anladım tekrar sagol

ne demek hocam sorman yeterli

@celenlee

hocam megane II bölümüne sorarsanız kesinlikle cevap alacaksınız benim aracım daha 60 bine gelmediğinden cevap veremiyorum

• Arkadaşlar 2009 megan II 1.5 dci auth.100 bg BVA otomatik 42.000 km.de 29.000 tl ye araç var otomatik olması düşündürüyor. nasıl araç alınırmı uygunmu fiyatı ve otomatik vites sorun yaparmı masraf vs. birde bir depo mazotla kaç km. yaparım şehir içi nasıl yakıyor meganlar yorumlarınızı bekliyorum yarın alabilirim almadan önce yorumlar kararımı vermeme etkili olacak
  • Arabamı değiştirsem otomatik alırdım artık. Bide, megane gibi konforlu bir araçtaki yakıt değerleri üzerine araba pek tanımam.
    Bence çok mantıklı birşey yapıyorsunuz. Değişik yorum ve tecrübeleride almak lazım kesinlikle.
  • modeli kötülemek için söylemiyorum ama bu arabalar çok masraflı aldığımdan beri 2500 lira masraf ettim (2006 expression 1.5 dci 80 bg 117.000 km) enjektörler değişti triger kayışı akü bilmiyorum bana mı kötü araç denk geldi ama birdaha megane alamayı düşünmüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.