Şimdi Ara

MEGANE II KULÜBÜ(100+) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
653
Cevap
4
Favori
98.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar megan iki lerde tek bagaj kapısı kart üzerindeki bir tuşla açılıyormuş ben basınca sadece ışıklar yanıp kalıyor açılmıyor diğer tüm kapılara basınca açıyor bir ayar varmıdır acaba kiliti söküp baktım motor ve mekanizma çalışıyor nedendir acaba
  • merhaba arkadaşlar,

bu aralar arabamı değiştirmeyi düşünüyorum ve SW veya MPV bir araç almayı planlıyorum. Megane II station wagon 1.5 dci privilege donanım da aklımdaki araçlardan biri. bu modeli kullananlara bir sorum olacak, şehir içi ve şehir dışı yakıt tüketimleriniz ne civarda? kronik büyük sorunları var mı? 2.el megane sw alırsam nelere dikkat etmemi önerirsiniz? birde şu linkteki aracın fiyatı sizce nasıl?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-renault-megane-ogretmenden-orjinal-fransiz-uretim-hatasiz-arac-34291449/detay

herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum...

• enciniyır geçtiğimiz günlerde izmir yetkili servislerinden birisinde mekanik şefi olan bir arkadaşımla sorunları konuşurken bu sorunları yaşamak istemiyorsan üretimide montajıda fransada yapılıyor sw ların parçasıda ordan geldiği için araba kaliteli ve en az sorunla dönen araç demişti.
  • selam beyler megan ıı dizel(privilige exception expression) almak istiyorum ama 100 beygirden aşağı olmasın diyorlar performans açısından.80bg ya da 85 bg likler idare etmez mi? sonuçta hız düşkünü değilim .bi de bu araçların fiyat aralıkları hakkında sağlıklı bir bilgi nereden edinebilirim.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
  • Listede adımı göremedim (gördümde megane sever olarak 5 aydır kendi meganımı seviyorum ) eklerseniz sevinirim :)

2008 megane II 1.6 16v Autantıque Beyaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cn3rx -- 18 Kasım 2010; 19:16:40 >
  • arkadaşlar merhaba megane 2 lerle ilgilenmeye başladım ancak versiyonları kafamı karıştırdı
    sahibinden de ilanlara bakarken adamlar authentique de bile sanırım baz modeli asr esp abs ne varsa herşeyi işaretlemişler

dynamique ve privilege versiyonlara baktım genelde sanırım donanımlı modelleri bunlar bide hangi versiyonda esp kesin olarak var
    abs baz model hariç çoğu versiyonda var sanırım ben 1,6 16v olanlardan düşünüyorum dizeller az km li olanlar malum pahalı oluyo lpg li alıcam yada lpg yi kendim taktırıcam artık duruma göre şu an lpg li dacıa logan kullanıyorum aracımdan çok memnun olmama rağmen değiştiricem artık
    bilgillerinize ihtiyacım var
    cevap yazan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hodebabe

arkadaşlar merhaba megane 2 lerle ilgilenmeye başladım ancak versiyonları kafamı karıştırdı
    sahibinden de ilanlara bakarken adamlar authentique de bile sanırım baz modeli asr esp abs ne varsa herşeyi işaretlemişler

dynamique ve privilege versiyonlara baktım genelde sanırım donanımlı modelleri bunlar bide hangi versiyonda esp kesin olarak var
    abs baz model hariç çoğu versiyonda var sanırım ben 1,6 16v olanlardan düşünüyorum dizeller az km li olanlar malum pahalı oluyo lpg li alıcam yada lpg yi kendim taktırıcam artık duruma göre şu an lpg li dacıa logan kullanıyorum aracımdan çok memnun olmama rağmen değiştiricem artık
    bilgillerinize ihtiyacım var
    cevap yazan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

Ben alalı 5 ayı geçti 60.000 bakımı 1.500 e patladı ama saat gibi şu an dizel almayı düşünüyordum ama şehir içi 7.1 i görünce ne tüp ne dizel dedim .
    Basıncada gidiyor yanı katalizör iptali var arabada performansı nasıl etkiler bilmiyorum ama benzini çok az etkilediğini duymuştum diyeceğim şehir içi bile 7lt altına düşülebilir bence
    temiz bakarsanız 2. eli de peynir ekmek gibidir sorun yaşamazsınız .. Ancak 100.000 altı temiz 100 hp lik 1.5 dci bulursanız kaçırmayın derım :)

• Arkadaşlar merhaba,

2009 model Megane II HB benzinli var bir yakınımızda...1.6 extreme 37000 kmde...fiyat olarak 24.500 TL istiyor...fiyatı uygun mu sizce?...Bu aracın bakım aralıkları nedir ve kaç liradır?...kaskosu kaç TL civarında çıkmaktadır?...Megane alınası mıdır?...2. el performansı nasıldır?...neler söylersiniz?...durum biraz acil, cevaplar ivedi olursa sevinirim...
  • ikinci el pek iyi değil diye biliyorum ama model ve kilometresine göre fiyat baya iyi gibi
  • arkadaşlar aracımın sağ farı beyazdan kırmızıya dönüyor farlar galiba zenon yazılışını tam bilmiyorum ama acaba ömrümü bitmiştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cn3rx

Listede adımı göremedim (gördümde megane sever olarak 5 aydır kendi meganımı seviyorum ) eklerseniz sevinirim :)

2008 megane II 1.6 16v Autantıque Beyaz

hocam en son megane ını satmıştın diye hatırlıyorum biraz geç olsa da yeni aracın hayırlı olsun diyelim o zaman
  • Selam Millet Ben Geldim Ve yine Aranızdayım uzun Bir Süreden Sonra ...
  • arkadaslar merhaba,

2006 model (sedan) sportway benzinli aracım var bende aranıza katılayım dedim bilgilerinizden istifade etmek isterim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demoX -- 2 Aralık 2010; 9:25:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: demoX

arkadaslar merhaba,

2006 model (sedan) sportway benzinli aracım var bende aranıza katılayım dedim bilgilerinizden istifade etmek isterim

hoşgeldiniz ekledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hikmet_19

arkadaşlar megan iki lerde tek bagaj kapısı kart üzerindeki bir tuşla açılıyormuş ben basınca sadece ışıklar yanıp kalıyor açılmıyor diğer tüm kapılara basınca açıyor bir ayar varmıdır acaba kiliti söküp baktım motor ve mekanizma çalışıyor nedendir acaba

Bagaj kapısını kilidi açtıktan sonra kendiniz kaldırıyorsunuz. Herhangi bir ayarı yok.
  • merhaba arkadaşlar benide eklermisiniz megane ıı Authentique 2004 model 1.6 16v lacivert
    umarım sorunlarımızı ve güzellikleri paylaşma ümidiyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: vcihan

merhaba arkadaşlar benide eklermisiniz megane ıı Authentique 2004 model 1.6 16v lacivert
    umarım sorunlarımızı ve güzellikleri paylaşma ümidiyle

hoşgeldiniz
  • Arkadaşlar ikinci bir araç düşünüyoruz, kendim kullanmak için megane 2hb alma niyetim var. Clio 3hb'in yanına clio'yu babaya kaptırdık. Max 23.bin bütçem var, bu paraya 1.6 extreme donanımlı km'si uygun bulabilirmiyim? Otantik çok boş geliyor, extereme'in de 1.4'ü mevcut değil. Normal şartlarda 2008 extremelerin ederi ne kadardır ? Tasarım olarak beğeniyorum, tavsiye edermisiniz?
  • bende 2004 dynamic 1.6 16v aracımla klübe katılamak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: babbel

bende 2004 dynamic 1.6 16v aracımla klübe katılamak istiyorum.

hoşgeldiniz
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.